Ako vrátiť späť alebo odstrániť repost na TikTok
Funkcia Repost TikTok funguje podobne ako funkcia Retweet na Twitteri: Môžete znova zdieľať obsah nahraný niekým iným so svojimi priateľmi a sledovateľmi a uviesť ako meno pôvodného tvorcu. Keďže tlačidlo Znova odoslať je blízko iných tlačidiel v ponuke Zdieľať, je príliš jednoduché neúmyselne znova odoslať video.