Vlerësime, Software, Lojëra, internet, Dritaret

Listat e Microsoft ju ndihmojnë të organizoni veten dhe të tjerët

Listat e Microsoft ju ndihmojnë të organizoni veten dhe të tjerët

Microsoft Lists është një aplikacion i Microsoft 365 që ju ndihmon të gjurmoni informacionin dhe të organizoni punën tuaj. Mund ta përdorni gjithashtu në Teams dhe Sharepoint. Mëso më shumë.

Si të krijoni dhe menaxhoni ekipe në Microsoft Teams

Si të krijoni dhe menaxhoni ekipe në Microsoft Teams

Është relativisht e thjeshtë të krijosh një ekip në Microsoft Teams dhe të menaxhosh anëtarët e ekipit. Kontrolloni udhëzuesit për udhëzime të hollësishme.

FIX: Slack nuk po ngarkon automatikisht mesazhe të reja

FIX: Slack nuk po ngarkon automatikisht mesazhe të reja

Slack nuk po ngarkon mesazhet tuaja të reja? Atëherë ky udhëzues është për ju! Do të zbuloni se si të rregulloni Slack, nëse nuk ngarkon ndonjë mesazh të ri.

FIX: Nuk mund të fshij skedarët në Microsoft Teams

FIX: Nuk mund të fshij skedarët në Microsoft Teams

Nëse Ekipet e Microsoft nuk do të fshijnë skedarët, fillimisht prisni pak më shumë, pastaj pastroni cache-in dhe skedarët e skedarëve nga shfletuesi dhe rivendosni një version të mëparshëm.

Si të fshehni shiritin e detyrave të parazgjedhura të kontrollit të takimeve të ekipeve

Si të fshehni shiritin e detyrave të parazgjedhura të kontrollit të takimeve të ekipeve

Edhe nëse nuk ka asnjë opsion aktual për të çaktivizuar shiritin e detyrave të kontrollit të takimeve të ekipeve, prisni që Fshehja automatike të fillojë ose Përdorni mjetin Snipping për të marrë pamje më të mira të ekranit.

Veçoritë e reja lehtësojnë shtimin e përmbajtjes së SharePoint te Teams

Veçoritë e reja lehtësojnë shtimin e përmbajtjes së SharePoint te Teams

Microsoft ka përmirësuar rrjedhën e bashkëpunimit të përmbajtjes midis Sharepoint dhe Teams, duke sjellë veçori të reja.

Si të integroni Microsoft Teams dhe Slack në disa hapa

Si të integroni Microsoft Teams dhe Slack në disa hapa

Nëse dëshironi të integroni veçoritë e Microsoft Teams në Slack dhe anasjelltas, atëherë do t'ju duhet të dini për disa shërbime ueb.

Rregullim: Puna e importit të AD në profilin e përdoruesit nuk funksionon në SharePoint

Rregullim: Puna e importit të AD në profilin e përdoruesit nuk funksionon në SharePoint

Nëse hasni një mesazh gabimi kur përpiqeni të shtoni një përdorues të ri në SharePoint nëpërmjet Active Directory, atëherë do t'ju duhet të modifikoni vetitë e serverit tuaj.

FIX: Nuk mund të hapet Citrix Receiver në Windows 10

FIX: Nuk mund të hapet Citrix Receiver në Windows 10

Nëse nuk mund ta lansoni Citrix Receiver në Windows 10, sigurohuni për lejet e plota për llogarinë e përdoruesit ose shkarkoni dhe instaloni versionin më të fundit.

Shiriti i veglave nuk shfaqet në Google Docs? Ja se si ta riktheni atë

Shiriti i veglave nuk shfaqet në Google Docs? Ja se si ta riktheni atë

Rikthejeni shiritin e veglave nëse nuk shfaqet në Dokumentet e Google duke e zbuluar atë ose duke marrë lejet e modifikimit. Nëse këto dështojnë, përdorni një shfletues të rekomanduar.

Telefonat e Microsoft Teams marrin aplikacionin People, titrat drejtpërdrejt

Telefonat e Microsoft Teams marrin aplikacionin People, titrat drejtpërdrejt

Platforma e telefonave Microsoft Teams mori përmirësime të shumta të veçorive, duke përfshirë aplikacionin People, titrat e drejtpërdrejta dhe ndërveprueshmërinë Teams-Skype.

FIX: Kodi i gabimit të Microsoft Teams caa20004

FIX: Kodi i gabimit të Microsoft Teams caa20004

Nëse ju merrni një kod gabimi caa20004 kur provoni një hyrje për herë të parë, atëherë duhet të aktivizoni WS-Trust 1.3 për Desktop Client SSO.

Ekipet e Microsoft: Na vjen keq - kemi hasur në një problem [Rregulluar]

Ekipet e Microsoft: Na vjen keq - kemi hasur në një problem [Rregulluar]

Nëse merrni gabimin e Microsoft Teams, na vjen keq - kemi hasur në një problem, përditësoni aplikacionin dhe vazhdoni të lexoni për më shumë zgjidhje.

Si të rregulloni njoftimet e Slack nëse nuk funksionojnë

Si të rregulloni njoftimet e Slack nëse nuk funksionojnë

Nëse Slack ndaloi shfaqjen e njoftimeve pop-up, ekzistojnë 4 metoda që mund të përdorni për të zgjidhur këtë problem. Rendisni mirë ato në këtë udhëzues.

RREGULLIM: Microsoft Teams nuk shkarkon skedarë

RREGULLIM: Microsoft Teams nuk shkarkon skedarë

Nëse hasni probleme me shkarkimin e skedarëve nga Microsoft Teams, atëherë duhet të kontrolloni udhëzuesin tonë të shpejtë për të rregulluar këtë problem.

Rregulloni gabimet e panjohura të skedarëve të Microsoft Teams duke përdorur këto metoda

Rregulloni gabimet e panjohura të skedarëve të Microsoft Teams duke përdorur këto metoda

Për të rregulluar një gabim të panjohur të skedarëve të ekipeve të Microsoft, Dilni dhe rinisni Ekipet, Kontaktoni me Mbështetjen dhe Komunitetin Online, Hapni skedarët me opsionin në linjë ose instaloni përsëri MT.

RREGULLIM: Kanali i dobët nuk u gjet kur hyn në kanale private

RREGULLIM: Kanali i dobët nuk u gjet kur hyn në kanale private

Nëse Slack nuk është në gjendje të gjejë kanale të veçanta dhe tregon se kanali i gabimit nuk u gjet, përdorni këtë udhëzues të shpejtë për të rregulluar problemin.

Si të përdorni reagimet e emoji në Slack

Si të përdorni reagimet e emoji në Slack

Për të parë se kush reagoi ndaj mesazheve tuaja në Slack, shikoni këtë postim që ofron udhëzime për përdorimin e reagimeve të emoji të Slacks.

RREGULLIM: Këshilla e hyrjes për gabimin e Microsoft Teams është e dyfishuar

RREGULLIM: Këshilla e hyrjes për gabimin e Microsoft Teams është e dyfishuar

Nëse merrni gabimin AADSTS9000411 me një parametër login_hint, pastroni kredencialet e hyrjes në Teams. Shihni se si ta bëni këtë në udhëzuesin tonë!

Rregullim: Kamera e Microsoft Teams nuk funksionon në PC dhe Mac

Rregullim: Kamera e Microsoft Teams nuk funksionon në PC dhe Mac

Shumë përdorues raportuan se kamera e Microsoft Teams nuk funksionon. Ndiqni këtë artikull për të zgjidhur shpejt problemin.

Zbuloni se si të krijoni faqet e kopertinës në Google Docs [Hapat e lehtë]

Zbuloni se si të krijoni faqet e kopertinës në Google Docs [Hapat e lehtë]

Mund të krijoni faqe kopertinash në Google Docs duke modifikuar shabllonet e para-ndërtuara ose t'i ndërtoni ato plotësisht nga e para. Lexoni këtë udhëzues të detajuar.

Ekipet e Microsoft do të marrin së shpejti mbështetje origjinale për pajisjet ARM

Ekipet e Microsoft do të marrin së shpejti mbështetje origjinale për pajisjet ARM

Nëse keni një pajisje ARM64, atëherë dijeni që Microsoft më në fund po punon për të optimizuar një aplikacion pune shumë të nevojshëm për këtë arkitekturë..

Gabim i cilësimeve të skedës suaj nuk mund të ruhen në Microsoft Teams

Gabim i cilësimeve të skedës suaj nuk mund të ruhen në Microsoft Teams

Për të rregulluar mesazhin e gabimit që thotë Nuk mund t'i ruanim cilësimet e skedës në Microsoft Teams, kontrolloni kodin tuaj dhe sigurohuni që URL-të janë shtypur saktë.

FIX: Kodi i gabimit të Microsoft Teams 6

FIX: Kodi i gabimit të Microsoft Teams 6

FIX: Kodi i gabimit të Microsoft Teams 6

Si të fshini mesazhet Slack me lehtësi

Si të fshini mesazhet Slack me lehtësi

Shmangni pendimin e dërguesit dhe mësoni se si të fshini mesazhet Slack. Këtu do të gjeni gjithashtu një udhëzues hap pas hapi për fshirjen e mesazheve Slack në masë.

Microsoft Teams për tju lejuar të shfaqni takimet në dritare të veçanta

Microsoft Teams për tju lejuar të shfaqni takimet në dritare të veçanta

Mundësia për të shfaqur takime dhe telefonata në disa dritare po vjen te Teams

Si të rregulloni Slack nëse nuk lidhet me internetin

Si të rregulloni Slack nëse nuk lidhet me internetin

Nëse merreni me çështje të lidhjes Slack, kontrolloni lidhjen tuaj të internetit, pastroni cache-in, rregulloni përfaqësuesin ose mblidhni dhe dërgoni regjistrat Net.

Radhët e thirrjeve të Ekipet e Microsoft nuk funksionojnë? Ndiqni këto hapa

Radhët e thirrjeve të Ekipet e Microsoft nuk funksionojnë? Ndiqni këto hapa

Nëse radhët e thirrjeve nuk funksionojnë në Microsoft Teams, merrni parasysh përditësimin e klientit të Microsoft Teams ose përdorimin e versionit të uebit në vend të kësaj.

Lidhësi juaj po ekzekuton një konfigurim të vjetër [Udhëzuesi i plotë]

Lidhësi juaj po ekzekuton një konfigurim të vjetër [Udhëzuesi i plotë]

Lidhësi juaj po ekzekuton një mesazh të vjetër konfigurimi në Microsft Teams mund të jetë i mundimshëm, por ka një mënyrë për ta rregulluar atë.

Microsoft Teams DND kur paraqitet nuk funksionon? Ja pse

Microsoft Teams DND kur paraqitet nuk funksionon? Ja pse

Për të rregulluar DND të Microsoft Teams kur prezantimi nuk funksionon, sigurohuni që statusi i ekipeve të jetë caktuar në Mos shqetëso. Ju gjithashtu mund të aktivizoni Focus Assist për të njëjtën gjë.

Older Posts >