Për të riemërtuar në mënyrë të besueshme një fletore OneNote:
Hyni në OneDrive në ueb.
Klikoni dosjen Documents.
Gjeni skedarin e fletores, kliko me të djathtën dhe zgjidhni "Riemërto".
OneNote e bën të thjeshtë marrjen e shënimeve dhe mbledhjen e informacionit. Fatkeqësisht, vetë menaxhimi i fletoreve mund të bëhet shpejt i pafuqishëm, për shkak të aftësive të kufizuara të menaxhimit të fletoreve të aplikacioneve OneNote.
Riemërtimi i një fletoreje të hapur është një detyrë e zakonshme që mund të jetë më e mundimshme sesa duket. Mënyra më e besueshme për të riemërtuar një fletore është nëpërmjet ndërfaqes së uebit OneDrive - në varësi të platformës dhe versionit të aplikacionit të klientit në përdorim, ky në fakt mund të jetë i vetmi opsion i disponueshëm.
Filloni duke u identifikuar në OneDrive. Ky udhëzues supozon se po i ruani fletoret tuaja në vendndodhjen e paracaktuar - nëse jo, përshtatni udhëzimin sipas rastit.

Navigoni te skedarët tuaj dhe më pas klikoni në dosjen "Dokumentet". Ju duhet të shihni fletoret tuaja OneNote brenda kësaj dosje. Nëse nuk mund t'i gjeni, ia vlen të kontrolloni nëse ekziston një nënfolder "OneNote Notebooks".
Pasi të keni gjetur skedarin e fletores, kliko me të djathtën mbi të dhe zgjidhni opsionin "Riemërto" nga menyja e kontekstit. Shkruani një emër të ri për fletoren. Pas disa çastesh, aplikacionet tuaja OneNote duhet të zbulojnë ndryshimin dhe të fillojnë të shfaqin emrin e ri. Nëse kjo nuk ndodh, mund t'ju duhet të mbyllni fletoren brenda aplikacionit (që gjendet duke klikuar me të djathtën/shtypjen e gjatë të emrit të fletores). Më pas do të jeni në gjendje ta rihapni fletoren nga vendndodhja e tij e re.
![Si të riemërtoni një fletore OneNote]()
Kjo teknikë funksionon vetëm për fletoret e ruajtura në fletoret personale OneDrive ose OneDrive për Biznes. Fletoret e përbashkëta të aksesuara nëpërmjet sajteve të SharePoint ose Ekipet e Microsoft - duke përfshirë fletoret e klasës dhe stafit arsimor - nuk duhet të riemërohen në këtë mënyrë pasi duke vepruar kështu mund t'i lënë përdoruesit e tjerë të paaftë për të hyrë në përmbajtje.