På Windows 10 har kontekstmenuen en særlig mulighed, der giver dig mulighed for at dele File Explorer-filer via Skype. Alt du skal gøre er at højreklikke på det element, du vil dele, og vælge Del med Skype . Hvis du sjældent bruger denne mulighed, kan du hurtigt fjerne den fra kontekstmenuen. Fortsæt med at læse denne guide for at lære, hvordan du kan gøre det.
Trin til at deaktivere "Del med Skype"
Husk på, at nogle af registreringsstierne nedenfor muligvis ikke er tilgængelige på din computer. Disse forskelle stammer fra din OS-version, Skype-appversionen samt de andre programmer, du har installeret på din maskine.
Omdøb ShareWithSkype-nøglen
Skriv regedit i Windows-søgelinjen, og start registreringseditoren.
Naviger til følgende nøgle: HKEY_CLASSES_ROOT\PackagedCom\ClassIndex\{776DBC8D-7347-478C-8D71-791E12EF49D8} .
Højreklik derefter på {776DBC8D-7347-478C-8D71-791E12EF49D8} og vælg Omdøb .
Skift nu nøglenavnet til -{776DBC8D-7347-478C-8D71-791E12EF49D8}. Anvend ændringerne, og luk registreringseditoren.
Ved blot at tilføje minustegnet foran nøglenavnet, skulle du være i stand til at fjerne indstillingen "Del med Skype" fra File Explorer's kontekstmenu.
⇒ Vigtig bemærkning : Skype gendanner nøglen til standardindstillingerne, hver gang du installerer en ny appversion. Med andre ord skal du gentage disse trin efter hver Skype-opdatering.
Begræns muligheden
Derudover, hvis du vil fjerne "Del med Skype" fra desktop-appen, skal du følge trinene nedenfor.
Genstart registreringseditoren.
Naviger derefter til følgende nøgle:
HKEY_CLASSES_ROOT\*\shell\ShareWithSkype .
Højreklik i højre rude, opret en ny DWORD-nøgle og giv den navnet ProgrammaticAccessOnly . Lad værdidatafeltet stå tomt.
![Deaktiver "Del med Skype" fra kontekstmenuen Deaktiver "Del med Skype" fra kontekstmenuen]()
Slet posten
Andre brugere løste dette problem efter sletning af ShareWithSkype-nøglen fra registreringsdatabasen.
Start registreringseditoren og naviger til HKEY_CLASSES_ROOT\*\shell\ShareWithSkype .
Højreklik derefter på ShareWithSkype-tasten og slet den.
Denne metode bør overleve Skype-opdateringer og geninstallationer.
⇒ Bemærk : Nogle brugere skal muligvis følge en anden sti for at finde denne mulighed. Naviger til HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\PackagedCom\Package\Microsoft.SkypeApp_15.61.87.0_x86__kzf8qxf38zg5c\Class\{776DBC8D-7347-478C-791E8D. Slet DLL-stien.
Brug kommandoprompten
Alternativt, hvis du kører Windows 10 version 2004 og nyere, kan du også bruge kommandoprompt til at deaktivere Del med Skype.
Start kommandoprompt med administratorrettigheder og indtast denne kommando: REG ADD “HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Shell Extensions\Blocked” /v {776DBC8D-7347-478C-8D71-791E12EF49D8} /d Skype
Tryk på Enter og genstart File Explorer.
Tilføj Del med Skype til den blokerede nøgle
Start registreringseditoren, og naviger til HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Shell Extensions\Blocked .
Højreklik derefter i højre rude og vælg Ny → Strengværdi .
Navngiv den nye REG_SZ {776DBC8D-7347-478C-8D71-791E12EF49D8} .
Dobbeltklik på nøglen og tilføj Skype i værdiboksen.![Deaktiver "Del med Skype" fra kontekstmenuen Deaktiver "Del med Skype" fra kontekstmenuen]()
Genstart File Explorer. Hvis indstillingen stadig er synlig i kontekstmenuen, skal du genstarte din computer.
Tilføjelse af denne mulighed til listen over blokerede handlinger burde løse problemet permanent.
Installer nem kontekstmenu
Easy Context Menu er et let program, der giver dig mulighed for at tilpasse din Windows 10 kontekstmenu. Du kan tilføje og fjerne forskellige muligheder, herunder Del med Skype.
Først skal du downloade Easy Context Menu fra Sordum.
Start derefter programmet, og tryk på Ctrl + X for at åbne Context Menu Cleaner.
Vælg ShareWithSkype-linjen, og slet den.
Afinstaller Skype
Hvis du ikke rigtig bruger Skype, og du er afhængig af andre instant messaging- og videomødeværktøjer, kan du blot afinstallere appen. Start kontrolpanelet , vælg Afinstaller et program , klik på Skype, og tryk derefter på knappen Afinstaller .
![Deaktiver "Del med Skype" fra kontekstmenuen Deaktiver "Del med Skype" fra kontekstmenuen]()
Når Skype-appen er fjernet, forsvinder indstillingen Del med Skype også fra kontekstmenuen.
Konklusion
Hvis du ikke bruger Skype for ofte, er den hurtigste måde at fjerne menupunktet Del med Skype på ved at afinstallere appen. Men hvis du vil beholde appen og kun fjerne indstillingen fra menuen, bliver du nødt til at justere dit registreringsdatabase.
Vi er virkelig nysgerrige efter at finde ud af, hvilken af løsningerne ovenfor, der fungerede for dig. Fortæl os det i kommentarerne nedenfor.