Ruajtja e fotografive në renë kompjuterike është një mënyrë e shkëlqyer për të kursyer hapësirë në smartphone tuaj. Shpresoj se keni provuar fotografitë e Google për të ruajtur imazhet tuaja. Është një mjet i mahnitshëm i ngarkuar me inteligjencë artificiale. Ju mund t'i gjeni fotot tuaja duke shtypur objekte ose njerëz në to, përveç kësaj, ju mund të ndani albumet tuaja dhe mund të bëni shumë me këtë aplikacion të mrekullueshëm.
Ndonjëherë ju duhet të identifikoheni në llogarinë tuaj Google kur kompjuteri ose laptopi juaj është i lidhur me një projektor, ose kur u tregoni disa fotografi miqve tuaj drejtpërdrejt nga ekrani i laptopit. Por mund të ndodhë që ju të shfaqni aksidentalisht disa nga fotot tuaja personale, duke çuar në siklet përfundimtar. Për të shmangur këtë, duhet të fshehni fotot në fotot e Google dhe ja se si mund ta bëni këtë.
Shihni gjithashtu: Si të bëni kopje rezervë të fotografive tuaja me Google Photos
- Hyni në llogarinë tuaj të Google Photos https://www.Google.com/photos/about/ duke përdorur emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin.
- Në ekranin bazë, do të shihni të gjitha imazhet e ngarkuara nga ju.
- Tani klikoni në Options (Tri vija horizontale të dhëna në pjesën e sipërme majtas). Zgjidhni opsionin e pestë të Arkivit nga lart.

![Si të fshehni ose zbuloni fotot në Google Photos. Si të fshehni ose zbuloni fotot në Google Photos.]()
- Do të jeni në ekranin e Arkivit. Tani klikoni mbi SHTO Fotot e dhëna lart djathtas.
![Si të fshehni ose zbuloni fotot në Google Photos. Si të fshehni ose zbuloni fotot në Google Photos.]()
- Kjo do t'ju tregojë fotot që keni ngarkuar. Zgjidhni imazhet që dëshironi të fshihni nga ekrani bazë i Google Photos.
- Tani klikoni mbi Done në këndin e sipërm djathtas. Do t'i shihni të gjitha fotot e arkivuara nëse dëshironi të fshehni më shumë foto, klikoni në SHTO Foto ose Kthehuni në ekranin fillestar duke klikuar butonin prapa. Tani do të zbuloni se fotot e arkivuara nuk shfaqen në ekranin bazë të llogarisë tuaj të fotografive Google.
- Sa herë që dëshironi të shikoni fotot që sapo keni fshehur, mund të shkoni te menyja Arkivi duke klikuar Archive në Opsionet. Këtu do të gjeni të gjitha fotot tuaja të fshehura.
- Nëse dëshironi të zbuloni fotot në fotot e Google dhe t'i shfaqni ato në ekranin bazë të llogarisë së Google Photos, atëherë zgjidhni ato, do të shihni një shirit blu në krye të ekranit. Klikoni në opsionet në pjesën e sipërme djathtas të ekranit (Tre pika).
![Si të fshehni ose zbuloni fotot në Google Photos. Si të fshehni ose zbuloni fotot në Google Photos.]()
- Do të gjeni një opsion për të hequr arkivimin e fotove të zgjedhura. Klikoni mbi të dhe fotot tuaja do të jenë në ekranin fillestar të Aplikacionit.
Kjo është mënyra se si mund të Fshihni dhe Shfaqni fotot nga ekrani bazë i Google Photos. Vendosni llogarinë tuaj të fotografive Google në kompjuterin tuaj privat dhe më pas identifikohuni me guxim para të gjithëve.
Lexo më tej: Beteja e Rezervimit: iCloud Photos kundër Google Photos