Telegram er en nyere versjon av det det er oppkalt etter, en direktemeldingstjeneste for å sende meldingene dine frem og tilbake. Hvis du er ute etter den skybaserte tjenesten, er dette en god tjeneste som fungerer på flere plattformer. Men hvis du vil slette Telegram-kontoen, må du følge en prosess.
I denne artikkelen diskuterer vi metoden for å deaktivere Telegram-kontoen din. Til tross for at den er en flott app som lar deg kommunisere uten å dele telefonnummeret ditt, har appen sine begrensninger. Hvis du har et sikkerhetsproblem på grunn av stjålne datafeil og ønsker å flytte til en annen IM-app, la oss få vite hvordan du sletter Telegram-kontoen din.
Hva skjer når jeg sletter Telegram-kontoen min?

Du vil miste all data på Telegram-kontoen etter at den er slettet. Derfor vil vi foreslå at du tar en titt på punktene nedenfor:
- Kontakter vil gå tapt.
- Alle meldinger blir slettet.
- Du vil bli fjernet fra alle gruppene.
- Grupper du opprettet vil også bli slettet.
- Alle botene dine på appen vil bli fjernet.
- Du kan ikke reversere prosessen.
Hvordan kan jeg slette Telegram-kontoen min permanent?
Når du er ferdig med hele prosessen med å slette Telegram-kontoen, gå videre for å avinstallere appen fra enheten din. Denne prosessen vil slette alle dataene dine fra serverne.
All informasjon knyttet til kontoen din slettes fra Telegram. De tror på å spare plass, og derfor begynner de med å fjerne alle mediefiler, kontakter og andre data som er lagret på kontoen. Selvdestruksjonsfunksjonen fungerer hvis appen ikke har vært aktiv på mer enn 6 måneder.
La oss starte med prosessen for å slette Telegram-kontoen manuelt. Følg trinnene nedenfor:
Trinn 1: Åpne en nettleser og gå til lenken nedenfor.
https://my.telegram.org/auth?to=delete
Trinn 2: Skriv inn telefonnummeret ditt for å gå videre for å deaktivere Telegram-kontoen. Klikk på Neste.
![Slik sletter du Telegram-konto permanent Slik sletter du Telegram-konto permanent]()
Trinn 3: Legg til bekreftelseskoden som genereres etter at du skrev inn telefonnummeret. Klikk på Logg på-knappen.
Trinn 4: Detaljene om hva som skjer hvis du sletter Telegram-kontoen din vises. Du må lese dem nøye før du fortsetter.
Skriv inn årsaken til å forlate siden de beholder den for sine anmeldelser av tjenesten.
Trinn 5: En melding dukker opp for å be om bekreftelse. Klikk på Ja, slett kontoen min.
Kontoen er deaktivert nå. Vent i 14 dager, og Telegram-kontoen din blir slettet.
Merk: Du må ikke logge på kontoen din de neste 14 dagene.
Avslutning:
Med metoden for å slette Telegram-kontoen, vil du kunne fjerne alle dataene fra kontoen din. Selv om den selvdestruktive funksjonen hjelper de som ikke har brukt appen på lenge.
Vi elsker å høre fra deg
Fortell oss dine synspunkter på dette innlegget i kommentarfeltet nedenfor. Legg også igjen synspunkter og spørsmål i kommentarfeltet nedenfor. Vi vil gjerne komme tilbake til deg med en løsning. Vi legger jevnlig ut tips og triks sammen med løsninger på vanlige problemer knyttet til teknologi. Abonner på vårt nyhetsbrev for å få jevnlige oppdateringer om teknologiverdenen. Følg oss på Facebook , Twitter , LinkedIn og YouTube og del artiklene våre.