Å ha en LinkedIn-konto er som å ha et sterkt sosialt nettverk når det gjelder å finne jobber, møte nye mennesker og koble seg rundt i verden på en profesjonell måte.
Men én ting er å merke seg: LinkedIns personvernpolicy sier at LinkedIn vil beholde informasjonen din så lenge kontoen din er aktiv eller etter behov for å tilby tjenestene, bortsett fra når det gjelder profesjonelle plugin-visningsdata, som vi avidentifiserer etter 12 måneder .
Nå vil du ikke at noen skal rote med personvernet ditt. Hvis du tror at LinkedIns personvernregler eller løpekontoen ikke er en kopp te, kan du se etter hvordan du sletter LinkedIn-kontoen din. Ikke bekymre deg, for vi har samlet en hel guide for deg.
Hvordan sletter jeg LinkedIn-kontoen din?
La oss følge trinnene nevnt nedenfor i for å slette LinkedIn-kontoen din.
Trinn 1: Logg på kontoen din ved å skrive inn legitimasjon.
Trinn 2: Finn "Meg" fra topplinjen, og brett ut menyen nedenfor.

Trinn 3: Her velger du Innstillinger og personvern.
Trinn 4: Standarden vil bringe deg til 'Personvern'-siden, men du må velge 'Konto'-fanen.
Trinn 5: Fra venstre rute går du til Kontoadministrasjon.
Trinn 6: Rull ned til bunnen og klikk "Lukk LinkedIn-kontoen din".
![Slik sletter du LinkedIn-kontoen din Slik sletter du LinkedIn-kontoen din]()
Trinn 7: Nå som du vil klikke på dette alternativet, vil LinkedIn som deg årsaken til det. Du kan velge årsak her eller liste opp din egen i tilbakemeldingsdelen.
![Slik sletter du LinkedIn-kontoen din Slik sletter du LinkedIn-kontoen din]()
Trinn 8: Når neste trinn kommer opp, vil LinkedIn be deg om å bekrefte slik at du lukker den riktige kontoen.
Trinn 9: LinkedIn vil ikke la deg gå så lett, og derfor vil den spørre deg igjen. Profilen vil ta rundt 24 timer å bli slettet, og du kan ikke komme tilbake til samme konto igjen. Ja, metoden passer til spørsmålet om hvordan du sletter en LinkedIn-konto permanent.
Trinn 10: Når du fullfører dette trinnet, vil du bli logget ut og det vil bli slettet. Men den gode delen er at din samme e-post-ID vil være tilgjengelig for en ny konto.
MERK:
- Hvis du eier et premium-medlemskap på en LinkedIn-konto, må du løse den kontoen først, og deretter kan du lukke den grunnleggende kontoen din.
- Hvis du har opprettet en ny konto og ønsker å deaktivere den gamle kontoen, kan du la alternativet stå og heller slå sammen duplikatet med det originale.
- Når du sletter en LinkedIn-konto, vil alle anbefalingene og forbindelsene dine gå tapt.
ofte stilte spørsmål
Q1. Bør jeg slette LinkedIn-kontoen min?
Vel, dette er absolutt ditt ønske. Mange mennesker rundt om i verden bruker LinkedIn-profilene sine for å få jobber, dele sin profesjonelle erfaring og koble til i en bedre modus. Vi anbefaler deg å beholde den og nyte en annen modus for sosiale medier.
Q2. Er LinkedIn fortsatt relevant i 2020?
Ja. LinkedIn er relevant i 2020 og vil forbli viktig i flere år som kommer. Mange brukere nyter godt av fordelene ved nye jobber og kan representere seg sterkt på profilen.
Konklusjon
Nå som du vet hvordan du sletter LinkedIn-kontoen din, tenk en gang til og slett kontoen. Bare husk at når den kontoen er borte, kommer den ikke tilbake. Så det er best å ta med gjennomgåtte tanker igjen og handle smart.
Sjekk også:
Og ikke glem å følge oss på LinkedIn for mer informasjon!