Tumblr har eksistert en stund nå og har dekket et stort marked på kort tid. Og hvorfor skulle det ikke være det? Den har alle funksjonene til et sosialt nettverk og mer. Det uanstrengte brukergrensesnittet og den kontinuerlige innovasjonen har hjulpet den til å opprettholde sin posisjon i et så dynamisk marked. Plattformen var ganske åpen for alt innhold og lot folk fritt bla gjennom alt.
Men nylig ble det lagt merke til et skifte i arbeidet. Selskapet begynte å filtrere ut innhold strengere. Flere retningslinjer ble endret, og sikkermodus-knappen forsvant. Siden det er stor variasjon i innholdet som lastes opp, føler ledelsen at det ikke bør stå som det var. Mange blogger har blitt flagget og dratt under sløret av usikkert innhold for å beskytte brukerne, men det kan fortsatt besøkes siden det ikke har blitt blokkert.
Lurer du på hva du skal gjøre hvis du vil slå av sikker modus på Tumblr? Hvis du er under 13 år, er ikke Tumblr noe for deg, og hvis du er under 18 år, er det ingen måte for deg å deaktivere sikker modus. Men for folk som er over den nevnte alderen og ønsker å surfe på det flaggede innholdet, her er løsningen for deg:
Les mer: Beste Tumblr-alternativ
Slik slår du av sikkermodus på Tumblr
På datamaskinen:
Hvis du bruker Tumblr-kontoen din på en datamaskin, enten det er Windows, Linux eller Mac, kan du implementere disse enkle trinnene og låse opp det fulle potensialet gjennom nettleseren.
- Start nettleseren og søk etter https://www.tumblr.com .
- Bruk din Tumblr e-post-ID og passord for å logge på kontoen din
- Begynn å surfe
- Når du kommer over en slik blogg eller et slikt innlegg, som har blitt merket som usikre eller skjulte, klikker du på «Gå til koblingen til dashbordet mitt».
- Den skjulte bloggen vises på høyre side.
- Venstre-klikk på "Se denne Tumblr"
- Bloggen vil gjemme seg for deg.
Problemet her er at hver gang du kommer over et innlegg som er skjult eller merket som sensitivt, må du gjenta disse trinnene. Til og med favorittbloggen din som du besøker gang på gang, er flagget, og du må også gjenta stegene.
Les mer: Hvordan lage en privat Tumblr-blogg
Uten konto:
Du kan nyte innholdet lastet opp på Tumblr, selv uten konto på Tumblr. For å unngå sikker modus kan du bruke et tredjepartsprogram som Tumbex. Det er ganske enkelt å bruke og lar brukeren nyte Tumblr uten at sikkermodus maser på annenhver post. For å bruke Tumbex kan du følge disse enkle trinnene:

- Søk i nettleseren din etter https://tumbex.com
- Der finner du søkeboksen, skriv inn postens navn som du vil se.
- Klikk på sikker søk-knappen.
- Tilpass typen innhold du vil se og oppdater.
Hvis du vil søke etter en skjult blogg i stedet for et enkelt innlegg, bruk den nedre søkelinjen for å søke etter den.
Les mer: 7 nyttige tips og triks for å få mest mulig ut av Tumblr
På Android og iOS:
Hvis du bruker Android eller iOS, så har du ikke mange alternativer igjen til å begynne med. Mobiltelefonbrukerne må vise hver flagget blogg hvis de vil besøke den. Nedenfor er noen enkle trinn som du kan gjøre det gjennom:
- Start applikasjonen.
- Logg inn på kontoen din.
- Når du er logget på, begynner du å surfe på Tumblr.
- Når du kommer over en blogg som er flagget, får du en melding om sensitivt innhold.
- Klikk på Se denne Tumblr, og du er i gang.
Les mer: Hvordan slå av sikkermodus på Android-telefon og få tilgang til alle funksjonene?
![Slik slår du av sikkermodus på Tumblr Slik slår du av sikkermodus på Tumblr]()
Så dette er noen av trinnene du kan følge for å slå av sikker modus på Tumblr, men husk at den er merket som usikker på grunn av dens natur. Så prøv å ikke åpne slike innlegg når du er i nærheten av noen under alder. Innholdet kan være upassende og kan opprøre dem.
Var det et riktig skritt av ledelsen til Tumblr å merke og skjule innholdet og bloggene? Hva tror du? Gi oss beskjed om din mening i kommentarfeltet.