Netflix er en populær strømmetjeneste som lar deg se et bredt utvalg av TV-serier, filmer, dokumentarer og mer på hvilken som helst Internett-tilkoblet enhet. Du kan nyte ubegrenset visning av innholdet deres uten å måtte se noen reklame i mellom. Selv om alle slike fasiliteter kommer for en pris, som ikke er så høy når man tar hensyn til deres tjenester. Netflix-medlemskap er et månedlig abonnement som starter på datoen du registrerer deg og betaler. Du er heller ikke bundet av noen kontrakt, kanselleringsgebyrer eller forpliktelser.
Må leses: Slik laster du ned Netflix-filmer og -programmer på smarttelefon
Bortsett fra tjenester, er Netflix populær på grunn av funksjonene introdusert i mobil- og PC-applikasjoner. Bortsett fra å være enkel å bruke, holder Netflix-appen oversikt over seertidene dine, som lar deg gjenoppta innholdet ditt rett fra der du hadde dratt. Bare gå til "Fortsett å se"-delen og finn det du så på og fortsett med et trykk.

Siden denne funksjonen er en velsignelse for folk som liker å se ting på farten, legger den også til et problem i Netflix-appen og nettapplikasjonen. Problemet er å beholde det samme innholdet i "Fortsett å se på elementer", selv om du allerede har fullført det. Den lagrer også programmene du hadde startet, men ikke fant bra og forlot. Det er tider når du ikke vil at andre skal se på seerlisten din og ønsker å fjerne programmer og filmer fra Fortsett å se-delen. I dag skal vi se nærmere på det og lære hvordan du fjerner å fortsette å se elementer på Netflix:
- Start nettleseren og logg på Netflix-kontoen din. Klikk nå på rullegardinmenyen øverst til høyre på siden.
2. Klikk på "Konto" -knappen for å åpne siden med kontoinnstillinger.
![Slik fjerner du "Fortsett å se"-listeelementer på Netflix Slik fjerner du "Fortsett å se"-listeelementer på Netflix]()
- På kontosiden, rull ned og finn delen "MIN PROFIL" og klikk på "Viser aktivitet".
![Slik fjerner du "Fortsett å se"-listeelementer på Netflix Slik fjerner du "Fortsett å se"-listeelementer på Netflix]()
- Når du er der, kan du se en logg over hele seerloggen din. Hvis du vil fjerne et element fra Fortsett å se listen, klikker du bare på "X" på høyre side av navnet på elementet.
- Så snart du klikker på "X", blir det spesifikke innholdet fjernet fra Fortsett å se-listen.
![Slik fjerner du "Fortsett å se"-listeelementer på Netflix Slik fjerner du "Fortsett å se"-listeelementer på Netflix]()
- Hvis du vil fjerne en komplett serie fra listen, klikker du på "X" ved siden av en av episodene. Den spesifikke episoden fjernes fra listen. Men når du klikker på "X", gir Netflix deg en mulighet til å fjerne hele serien fra Fortsett å se listen , som vist på bildet.
![Slik fjerner du "Fortsett å se"-listeelementer på Netflix Slik fjerner du "Fortsett å se"-listeelementer på Netflix]()
- Når du trykker på "Fjern serier"-knappen, blir hele serien fjernet fra Fortsett å se-listen. Denne funksjonen er en reell lettelse som sparer deg for alt manuelt arbeid med å slette en om gangen.
Må leses: Slik sikrer du Netflix-kontoen din med en PIN-kode
Nå som du vet hvordan du fjerner elementer fra Fortsett å se på listen, bør du kunne fjerne det på egen hånd. Det kommer virkelig til å beskytte personvernet ditt og frigjøre deg fra uønsket innhold på listen.