Google Chrome-brukere på Android har kanskje lagt merke til at når de overtrekker en nettside nedover, blir den automatisk oppdatert. Denne funksjonen er nyttig når du vil oppdatere en nettside raskt. En stor ulempe med dette er at hvis du legger inn informasjon på en nettside og den blir oppdatert ved et uhell, forsvinner også informasjonen.
Google har gitt en måte å deaktivere Pull to Refresh i flaggmenyen. Når den er deaktivert, vil ikke overtrekking av en nettside oppdatere den.
Chrome-flagg inneholder et sett med funksjoner som fortsatt er i testfasen. De er ikke inkludert i den stabile konstruksjonen, men er tilgjengelige i Flagg-menyen.
Trinn for å deaktivere Pull to Refresh:
For å deaktivere «pull-to-refresh», må du gå til Chrome://flags-menyen i Chrome-nettleseren.
- Skriv "chrome://flags" i Chrome-nettleseren på Android-telefonen din:
Se også: Flytt adressefeltet til bunnen på Chrome for Android
- Dette vil åpne Chrome-flagg-menysiden som inneholder flere funksjoner som er i testfase.
![Slik deaktiverer du "Pull-to-Refresh"-funksjonen på Chrome for Android Slik deaktiverer du "Pull-to-Refresh"-funksjonen på Chrome for Android]()
- På siden, søk manuelt, "The pull-to-refresh effect Android". Du kan også bruke alternativet "Finn på side" for automatisk søk ved å trykke på 3 prikker i øvre høyre hjørne av skjermen. Trykk på Finn på siden for automatisk søk.
- I "Pull-to-refresh-effekten Android" klikker du på Deaktiver-knappen.
- Velg "Alltid" og trykk på RELAUNCH NOW-knappen for å deaktivere pull-to-refresh-funksjonen. RELAUNCH NOW-knappen vil starte Chrome på nytt og ta i bruk endringene.
Se også: Aktiver rulleforankring for å forhindre sidehopp i Chrome
Merk : Noen ganger må du tvinge til å lukke Chrome-nettleseren for å bruke endringene. Hvis du ikke ser endringen, må du tvinge lukking av applikasjonen og starte den på nytt.
Denne funksjonen er kanskje ikke nyttig for de som trenger å oppdatere nettsidene regelmessig og ikke bruker Chrome-nettleseren til å fylle ut skjemaer. Hvis en bruker besøker nettsider som stadig trenger informasjon for å legges inn, kan denne funksjonen deaktiveres for å bli kvitt irriterende utilsiktet oppdatering av nettsiden.
Neste Les: Topp 10 Android Cleaner 2019
Det er ikke nødvendig å deaktivere denne funksjonen, men hvis du er irritert over utilsiktede sideoppdateringer, bør du deaktivere pull to oppdateringsfunksjonen.