Du elsker å dele Instagram-historier med venner, familie, kolleger, ikke sant. Men det trenger ikke å bety at du vil at historiene dine skal deles av vennene dine via DM-er med andre mennesker du sannsynligvis ikke engang kjenner.
I fjor introduserte din favorittbildedelingsplattform en funksjon for å gi brukerne muligheten til å dele andre brukeres innlegg som deres Instagram-historier eller sende det via direktemelding til andre mennesker. Så hvis du vil stoppe Instagrammere fra å kunne dele historiene dine, følg denne veiledningen for å deaktivere muligheten!
Les også:-
Hvordan se privat Instagram uten menneskelig bekreftelse... Leter du etter forskjellige måter å snike en titt på noens private Instagram-profil uten at de vet det? Hvis ja, så er du...
Hvordan forhindre at folk deler Instagram-historiene dine?
Så lenge Instagram-kontoen din er satt til Privat, trenger du ikke lenger å bekymre deg for at folk deler Instagram-historiene dine. For selv om noen deler historien din, vil mottakerbrukeren ikke kunne se den. Men hvis du leter etter en måte å deaktivere måten permanent slik at ikke engang vennene dine kan dele historien din som sin Instagram-historie, så er denne guiden for deg!
TRINN 1- Start Instagram-appen din på Android eller iPhone.
TRINN 2- Trykk på menyikonet med tre streker øverst til høyre på skjermen.
TRINN 3- En liste over alternativer vises på skjermen. Velg Innstillinger- menyen på den nederste skjermen.

TRINN 4- Finn delen for personvern og sikkerhet og velg ' Historiekontroller ' .
TRINN 5- Under Story Controls vil flere alternativer som Legg til nære venner, Rediger meldingsforespørsler bli funnet. Du må finne alternativet Tillat deling , som standard er innstillingen slått på.
TRINN 6- For å stoppe brukere fra å dele Instagram-historiene dine, kan du slå av funksjonen og permanent deaktivere DM-ikonet fra Stories-delen.
![Hvordan stoppe folk fra å dele dine Instagram-historier Hvordan stoppe folk fra å dele dine Instagram-historier]()
Når alternativet 'Tillat deling' er deaktivert, vent bare en stund for å la Instagram deaktivere det. For å vite om funksjonaliteten er deaktivert eller ikke. Gå mot Stories-delen og se at direktemeldingsikonet ditt er forsvunnet fra nederste høyre hjørne.
Les også:-
Hvordan og hvor kan jeg kjøpe Instagram-følgere? Har du det travelt og ønsker å finne en ultimat måte å vokse Instagram-følgerne dine på? Hva med å kjøpe dem? Å ha...
Hvordan skjule Instagram-historien for noen?
Hvis du ønsker å skjule Instagram-historien din for en bestemt person, kan du gjøre følgende. Gå til Innstillinger > Personvern og sikkerhet > Historiekontroller > klikk på Skjul historie fra- alternativet og velg bruker(e) du ønsker å skjule historiene dine for. Trykk på Ferdig !
Vil du kontrollere hvem som kan svare på Instagram-historien din?
Som standard kan alle som er i følgelisten din sende meldinger direkte til historien din. For å hindre noen fra å svare. Gå til Innstillinger- menyen > Klikk på Personvern og sikkerhet > Historiekontroller > Slå av Tillat meldingssvar .
Håper denne Instagram-guiden gir deg personvernet du leter etter!
For flere slike artikler, tips, triks og andre guider følg oss på Facebook og Twitter!
Lær de beste tipsene for å få Instagram-følgere !