- Hvis du jobber med et team, er Slack et av de beste verktøyene du kan bruke for å organisere og kommunisere med teamet ditt.
- Kanaler er en viktig del av Slack, og i denne artikkelen viser vi deg hvordan du redigerer, sletter og arkiverer kanaler på Slack.
- Slack er et av de beste verktøyene for teamledelse og organisasjon, men hvis du leter etter et lignende verktøy, sørg for å sjekke vår produktivitetsprogramvareseksjon .
- Vi dekket Slack mye tidligere, og hvis du leter etter flere veiledninger om Slack, kan du gå til Slack-huben vår for mer informasjon.
Slack er en av de beste alternative direktemeldingsappene til Skype som du kan bruke på Windows-, iOS- og Android-plattformer.
Du kan sette opp forskjellige chat-kanaler i Slacks Windows-skrivebordsapp. Deretter kan du også redigere, slette og arkivere disse kanalene litt senere om nødvendig.
Hvordan kan jeg redigere, slette eller arkivere en kanal i Slack?
1. Rediger en kanal
- Velg kanalen du vil redigere til venstre for Slacks vindu
- Klikk på samtaleinnstillingene knappen vises direkte under

- Velg Tilleggsalternativer på menyen, som åpner alternativene vist rett nedenfor
![Hvordan redigere, slette eller arkivere en Slack-kanal • Slack Guides]()
- Der kan du redigere en kanal ved å gi den nytt navn
- Klikk på Rename denne kanalen alternativet
- Skriv deretter inn en ny tittel for kanalen
- Du kan også konvertere en Slack-kanal til et mer lukket privat alternativ
- Klikk på Bytt til en privat kanal alternativ
- Klikk deretter Endre til privat for å gi ytterligere bekreftelse
- Vær imidlertid oppmerksom på at du ikke kan tilbakestille kanalen til en offentlig.
Vil du sette opp en delt kanal i Slack? Sjekk ut denne veiledningen og lær hvordan du kan gjøre det.
2. Slett en kanal
- For å slette en kanal, åpne menyen for tilleggsalternativer som beskrevet ovenfor
- Klikk på Slett kanal alternativet
- Velg Ja, permanent slette denne kanalen boksen
![Hvordan redigere, slette eller arkivere en Slack-kanal • Slack Guides]()
- Trykk på Slett kanal- knappen
3. Arkiver en kanal
- Åpne menyen for tilleggsalternativer igjen
- Velg Arkiv denne kanalen alternativet
- Velg deretter Ja, arkiver denne kanalen for å bekrefte
- Etter hvert som kanalen er arkivert, kan du gjenopprette den
- Klikk på Kanaler øverst i kanallisten
![Hvordan redigere, slette eller arkivere en Slack-kanal • Slack Guides]()
- Klikk Alle kanaler på Vis-rullegardinmenyen, og velg deretter Arkiv kanaler alternativ
![Hvordan redigere, slette eller arkivere en Slack-kanal • Slack Guides]()
- Velg en arkivert kanal for å åpne
- Klikk på samtaleinnstillingene knappen
- Velg alternativet Fjern arkiv kanal på menyen
![Hvordan redigere, slette eller arkivere en Slack-kanal • Slack Guides]()
Så det er hvordan du kan redigere, slette og arkivere kanaler i Slack Windows-skrivebordsappen. Du kan også gjøre det samme i Slack web-appen.
Vær imidlertid oppmerksom på at bare administratorbrukere kan redigere, slette og arkivere kanaler innenfor et Slack-arbeidsområde.
Liker du å redigere, slette eller arkivere Slack-kanalene du administrerer? Fortell oss hva du vanligvis går etter i kommentarfeltet nedenfor.
ofte stilte spørsmål
- Er slettede Slack-meldinger virkelig slettet?
Ja, når du sletter en melding på Slack, er den helt borte og kan ikke gjenopprettes.
- Kan Slack-administratorer se private kanaler?
Bare kanaleiere og kanalmedlemmer kan se en privat kanal. Imidlertid kan eiere lovlig be om at alle Slack-data, inkludert private meldinger og kanaler, leveres til dem.
- Hvordan blir jeg med i en kanal i Slack-appen?
Etter at du er lagt til et arbeidsområde, velger du Kanaler fra venstre rute og klikker på kanalen du vil bli med i. Klikk nå på Bli med i kanal for å bli med.
- Kan jeg slette Slack-loggen min?
Ja, du kan slette Slack-loggen din manuelt. Hvis du vil slette det helt, sjekk ut Slack Cleaner-prosjektet på GitHub.