Valokuvien tallentaminen pilveen on loistava tapa säästää tilaa älypuhelimellasi. Toivottavasti olet yrittänyt tallentaa kuvasi Google-kuviin. Se on hämmästyttävä työkalu, joka on täynnä tekoälyä. Löydät valokuvasi kirjoittamalla siihen kohteita tai niissä olevia ihmisiä. Tämän lisäksi voit jakaa albumisi ja tehdä paljon tällä upealla sovelluksella.
Joskus sinun on kirjauduttava Google-tilillesi, kun tietokoneesi tai kannettava tietokone on kytketty projektoriin tai kun näytät kuvia ystävillesi suoraan kannettavan tietokoneen näytöltä. Mutta voi tapahtua, että tuot vahingossa esiin joitain henkilökohtaisia kuviasi, mikä johtaa lopulliseen hämmennykseen. Välttääksesi tämän, sinun tulee piilottaa valokuvat Google-kuvissa ja näin voit tehdä tämän.
Katso myös: Valokuvien varmuuskopiointi Google-kuvien avulla
- Kirjaudu Google Kuvat -tiliisi https://www.Google.com/photos/about/ käyttäjätunnuksella ja salasanalla.
- Aloitusnäytössä näet kaikki lataamasi kuvat.
- Napsauta nyt Asetukset (kolme vaakasuoraa viivaa vasemmassa yläkulmassa). Valitse ylhäältä Arkistoi viides vaihtoehto.

![Valokuvien piilottaminen tai näyttäminen Google Kuvissa. Valokuvien piilottaminen tai näyttäminen Google Kuvissa.]()
- Olet Arkisto-näytössä. Napsauta nyt oikeassa yläkulmassa olevaa LISÄÄ kuvia .
![Valokuvien piilottaminen tai näyttäminen Google Kuvissa. Valokuvien piilottaminen tai näyttäminen Google Kuvissa.]()
- Tämä näyttää sinulle lataamasi valokuvat. Valitse kuvat, jotka haluat piilottaa Google Kuvien aloitusnäytöltä.
- Napsauta nyt Valmis-painiketta oikeassa yläkulmassa. Näet kaikki arkistoidut valokuvat, jos haluat piilottaa lisää kuvia, napsauta LISÄÄ kuvia tai palaa aloitusnäyttöön napsauttamalla Takaisin-painiketta. Nyt huomaat, että arkistoidut valokuvat eivät näy Google-kuvatilisi aloitusnäytössä.
- Aina kun haluat tarkastella juuri piilottamiasi valokuvia, voit siirtyä Arkisto-valikkoon napsauttamalla Arkistoi Asetuksissa. Täältä löydät kaikki piilotetut valokuvasi.
- Jos haluat näyttää valokuvat Google-kuvissa ja näyttää ne takaisin Google Photos -tilin aloitusnäytölle, valitse ne, näet sinisen nauhan näytön yläreunassa. Napsauta vaihtoehtoja näytön oikeassa yläkulmassa (kolme pistettä).
![Valokuvien piilottaminen tai näyttäminen Google Kuvissa. Valokuvien piilottaminen tai näyttäminen Google Kuvissa.]()
- Löydät vaihtoehdon poistaa valitut valokuvat arkistosta. Napsauta sitä ja valokuvasi näkyvät sovelluksen aloitusnäytössä.
Näin voit piilottaa ja näyttää kuvia Google Kuvien aloitusnäytöstä. Aseta Google-valokuvatilisi yksityiselle tietokoneellesi ja kirjaudu sitten rohkeasti sisään kaikkien edessä.
Seuraava luku: Varmuuskopiointi: iCloud Photos vs Google Photos