Facebookin kaikkialla läsnäolo on vahvistanut sen mainetta jokaisen sosiaalisen median markkinoijan asevarastossa välttämättömänä työkaluna. Kaikki kiitos valtavan käyttäjäkunnan ja erinomaisen tavan mainostaa yrityksiä. Asiat eivät kuitenkaan aina ole niin hyödyllisiä, miltä näyttää.
Koska saatat joutua tilanteeseen, jossa et tarvitse Facebook-tiliä tai Yrityssivua yhteyksien luomiseen faneihisi.
Joten mistä tahansa syystä olet päättänyt poistaa Facebook-sivusi tai -tilisi , siitä eroon pääseminen on onneksi kivuton prosessi.
Kuinka poistaa Facebook-sivu?
Voit poistaa yrityksellesi luomasi Facebook-sivun seuraavasti. Varmista, että olet sivun järjestelmänvalvoja, jos haluat poistaa yrityssivusi .
Vaihe 1 - Siirry Facebook-yrityssivulle, jonka haluat poistaa.
Vaihe 2 – Siirry Asetukset-valikkoon sivusi yläreunassa.
Vaihe 3 - Vieritä alas ja etsi vaihtoehto "Poista sivu: Poista sivu" -vaihtoehto.

Vaihe 4 - Napsauta ponnahdusikkunassa Poista-vaihtoehtoa. Heti kun napsautat poistaaksesi sivusi, näytöllesi tulee pikaviesti, joka vahvistaa, että sivusi on siirtynyt poistotilaan.
Vaihe 5 – Facebook tallentaa yrityssivusi 14 päiväksi, jos muutat mielesi ja haluat aktivoida Facebook-sivusi uudelleen.
Jos näin on, voit noudattaa samoja yllä mainittuja vaiheita ja palauttaa sivun napsauttamalla Peruuta poisto -painiketta.
Katso myös:-
Kuinka nähdä, kuka on luopunut ystävyydestäsi Facebookissa Haluatko tietää, kuka on poistanut sinun ystäväsi Facebookissa? Ota avuksi omistettu Unfriend Tracker Tools -työkalu, joka...
Entä jos en ole järjestelmänvalvoja ja haluan poistaa Facebook-sivun?
Facebook ei salli kenenkään muun kuin Järjestelmänvalvojan poistaa yrityssivua. Mutta entä jos olet äskettäin menettänyt järjestelmänvalvojan roolin tai sinut on määritetty sivun toimittajaksi? Älä huoli, voit silti yrittää poistaa Facebook-sivun, mutta se on hieman hankalampaa ja osumasuhde ei ehkä ole senttiprosenttia.
Jos haluat yrittää poistaa Facebook-sivun ilman järjestelmänvalvojan rooleja, sinun on yksinkertaisesti ilmoitettava sivusta immateriaaliomaisuutesi rikkomisesta. Voit tehdä tämän siirtymällä poistettavalle sivulle > Napsauta sivun kansikuvan alla olevaa Kolmen pisteen kuvaketta ja valitse Ilmoita siitä. Selitä miksi haluat sivun poistettavan Facebookista etkä koskaan tiedä, että saatat päätyä haluttuun tulokseen.
Ennen kuin poistat Facebook-sivusi, muista seuraavat asiat:
- Säilytä kopio Facebook- sivusi tiedoista . Ennen kuin poistat Facebook-sivun, varmista, että hankit kaikki tiedot, jotta sinulla on kopio kaikista viesteistäsi, videoistasi, valokuvistasi ja muista sivutiedoista myöhempää käyttöä varten (varmuuden vuoksi). Voit ladata Facebook-sivusi tiedot siirtymällä kohtaan Sivun asetukset > Etsi lataussivu -painike > seuraavalla näytöllä valitse tiedot, joista haluat säilyttää kopion ja paina Luo tiedosto -painiketta. Tietojen koosta riippuen prosessi voi viedä aikaa. Kun se on tehty, rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseen lähetetään linkki. Voit ladata Facebook-tietosi linkistä.
- Voit sen sijaan peruuttaa sivun julkaisun . Tämä auttaa sinua saamaan tauon Facebookin pyörittämisestä poistamatta sivua ja säilyttämättä myös seuraajia. Facebook-yrityssivusi julkaisun peruuttaminen. Siirry sivullesi > Asetukset > Poista sivu > Valitse sivusi poistamisen sijaan Peruuta julkaisu -linkki.
![Kuinka poistan Facebook-sivuni Kuinka poistan Facebook-sivuni]()
- Yhdistä Facebook-sivut, jos sinulla on kaksi fanisivua, se saattaa aiheuttaa hämmennystä kohdeyleisössäsi. Voit välttää tämän yrittämällä yhdistää ne. Voit tehdä tämän siirtymällä osoitteeseen facebook.com/pages/merge > Valitse sivut, jotka haluat yhdistää > Napsauta Yhdistä sivut -painiketta ja päädy yhteen Facebook-sivuun.
![Kuinka poistan Facebook-sivuni Kuinka poistan Facebook-sivuni]()
Muista, että Facebook-sivun poistaminen on pysyvää ja kaikki tietosi poistetaan pysyvästi, joten ole kärsivällinen ja harkitse kahdesti ennen kuin annat hyvästit Facebook-yrityssivullesi.
Jos sinulla on kysyttävää, voit mainita ne alla olevassa kommenttiosassa!