Как да снаждате Ethernet кабел
Ethernet кабелите остават най-бързата и надеждна форма на компютърна мрежа. Кабелите са евтини, но често ще ви е необходима различна дължина на кабела от тази, която се предлага на пазара.
С течение на времето е вероятно да създадете няколко акаунта в уебсайтове в мрежата. Като се има предвид мащаба на продуктовата гама на Google, много вероятно е да имате акаунт при тях. Дори ако някога използвате само една услуга на Google, вашият акаунт работи и е валиден в цялата инфраструктура на Google.
Ако обаче не харесвате Google или просто не искате да използвате услугите му повече, може да искате да затворите акаунта си. Това е доста лесно, за щастие. Първо, трябва да щракнете върху иконата с девет точки в горния десен ъгъл на повечето страници в Google, след това върху опцията в горния ляв ъгъл „Акаунт“. На страницата на акаунта превключете към раздела „Данни и персонализация“, след което превъртете надолу до секцията „Изтегляне, изтриване или направете план за вашите данни“ и щракнете върху долната опция „Изтриване на услуга или вашия акаунт“.

Кликнете върху „Изтриване на услуга или вашия акаунт“ в раздела „Данни и персонализиране“ на вашия акаунт в Google.
Сега можете да избирате между изтриване на услуга от вашия акаунт в Google и изтриване на целия си акаунт. Ако искате да продължите да използвате конкретна услуга, но не се нуждаете от други, можете да изберете да кликнете върху „Изтриване на услуга“. Ако вместо това искате да изтриете целия си акаунт, можете да щракнете върху „Изтриване на акаунта си“. Която и опция да изберете, ще трябва да се удостоверите повторно, за да продължите процеса.
Ако искате да изтриете услуга, ще ви бъде представен списък с услугите на Google, които използвате с вашия акаунт. В горната част на страницата има връзка за изтегляне на вашите данни, ако искате да изтеглите копие на каквато и да е информация, преди да тръгнете. След като изтеглите всички данни, които искате да запазите, щракнете върху иконата на кошчето до услугата, която искате да изтриете.
Изтеглете данните, които искате да запазите, след което щракнете върху кошчето за услугата, която искате да изтриете.
След като изберете услуга, ще трябва да се удостоверите отново, това може да е досадно, но е по-добре, отколкото някой друг да изтрие акаунт, който всъщност искате, или да изтриете акаунта си случайно.
За да изтриете акаунта си, трябва да поставите отметка във всички квадратчета, за да потвърдите, че разбирате какви данни ще бъдат изтрити, след което щракнете върху „Изтриване на моето съдържание“.
Поставете отметка във всички квадратчета, след което щракнете върху „Изтриване на моето съдържание“.
Трябва да се уверите, че сте прочели текста в горната част на страницата, тъй като той обхваща важна информация относно потенциални проблеми, които могат да възникнат, ако затворите акаунта си в Gmail. След като го направите, може да искате да щракнете върху връзката, за да изтеглите някои или всички данни за вашия акаунт. След това прегледайте всички услуги и данни, които ще бъдат изтрити, и поставете отметка в двете квадратчета в долната част на страницата. И накрая, след като сте напълно сигурни, че сте готови да изтриете акаунта, щракнете върху „Изтриване на акаунт“.
Прегледайте предупрежденията и всички данни, които ще бъдат изтрити, поставете отметки в квадратчетата в долната част, след което щракнете върху „Изтриване на акаунт“.
Ethernet кабелите остават най-бързата и надеждна форма на компютърна мрежа. Кабелите са евтини, но често ще ви е необходима различна дължина на кабела от тази, която се предлага на пазара.
Режимът на почивка е функция на Sony PlayStation 5, която пести енергия, когато не използвате активно конзолата. За разлика от пълното изключване, той запазва системния софтуер и отворените видеоигри в паметта, което ви позволява да се върнете към действието за секунди.
Режимът на цял екран ви осигурява безпроблемно изживяване за приложенията, които използвате. Когато искате да работите онлайн, да четете уеб страница или да гледате онлайн видеоклип, можете лесно да влезете в режим на цял екран в Google Chrome на Windows и macOS.
Всички имаме снимки, които искаме да запазим поверителни, независимо дали са лични снимки или просто нещо, което не искаме никой друг да вижда, използващ телефона ни. Вече можете да създавате лични истории в Snapchat, а сега, за тези допълнителни лични снимки, можете да защитите поверителността си в Snapchat с функцията My Eyes Only Snapchat.
Независимо дали сте дългогодишен слушател и решавате, че е време за промяна, или може би обмисляте преминаването поради бюджетни ограничения, може да дойде момент, в който искате да прекратите абонамента си. Прекратяването на услугата SiriusXM не е прекалено сложен процес, но зависи от това как всъщност сте се абонирали за услугата.
Ако използвате Google Таблици редовно, вероятно сте запознати с тези инструменти, които използвате често. Има обаче много функции на това приложение за електронни таблици, които остават незабелязани и недостатъчно използвани.
Контролерът PS5 DualSense е снабден с презареждаща се батерия от 1560 mAh, която може да издържи между 12 и 15 часа, в зависимост от употребата. Начинът, по който използвате контролера си, влияе върху това колко дълго ще издържи батерията му, а някои игри консумират повече време от други, така че как можете да удължите живота на батерията на вашия PS5 контролер.
Получавате ли грешка „Нещо се обърка. Опитайте да презаредите“, докато достъпвате Twitter в Google Chrome на вашия компютър.
Идеята за създаване на видеоигри е привлекателна за мнозина. Процесът на реалното им създаване обаче, особено когато сте начинаещ в програмирането, е обезсърчителен.
Започването на разговор с някого чрез социална медийна платформа като Facebook може да бъде плашещо. Често прекалено много мислим какво да кажем и как да се представим.