Чување фотографија у облаку је одличан начин да уштедите простор на паметном телефону. Надамо се да сте пробали Гоогле фотографије да сачувате своје слике. То је невероватан алат напуњен вештачком интелигенцијом. Можете пронаћи своје фотографије тако што ћете укуцати објекте или људе на њима, осим овога, можете да делите своје албуме и можете учинити много са овом невероватном апликацијом.
Понекад морате да се пријавите на свој Гоогле налог када је ваш рачунар или лаптоп повезан са пројектором, или док показујете неке слике пријатељима директно са екрана лаптопа. Али може се десити да случајно прикажете неке од својих личних слика, што доводи до дефинитивног стида. Да бисте то избегли, требало би да сакријете фотографије на Гоогле фотографијама и ево како то можете да урадите.
Такође погледајте: Како да направите резервну копију својих фотографија помоћу Гоогле фотографија
- Пријавите се на свој налог Гоогле фотографија хттпс://ввв.Гоогле.цом/пхотос/абоут/ користећи корисничко име и лозинку.
- На почетном екрану видећете све слике које сте ви отпремили.
- Сада кликните на Опције (три хоризонталне линије дате у горњем левом углу). Одаберите Архивирај пету опцију са врха.

![Како сакрити или открити фотографије на Гоогле фотографијама. Како сакрити или открити фотографије на Гоогле фотографијама.]()
- Бићете на екрану Архива. Сада кликните на ДОДАЈ фотографије дате у горњем десном углу.
![Како сакрити или открити фотографије на Гоогле фотографијама. Како сакрити или открити фотографије на Гоогле фотографијама.]()
- Ово ће вам показати фотографије које сте отпремили. Изаберите слике које желите да сакријете са почетног екрана Гоогле фотографија.
- Сада кликните на Готово у горњем десном углу. Видећете све архивиране фотографије ако желите да сакријете још фотографија, кликните на ДОДАЈ фотографије или се вратите на почетни екран кликом на дугме Назад. Сада ћете открити да се архивиране фотографије не приказују на почетном екрану вашег налога за Гоогле фотографије.
- Кад год желите да видите фотографије које сте управо сакрили, можете отићи у мени Архива тако што ћете кликнути на Архива у опцијама. Овде ћете пронаћи све своје скривене фотографије.
- Ако желите да откријете фотографије на Гоогле фотографијама и да их вратите на почетни екран налога Гоогле фотографија, а затим их изаберите, видећете плаву траку на врху екрана. Кликните на опције у горњем десном углу екрана (три тачке).
![Како сакрити или открити фотографије на Гоогле фотографијама. Како сакрити или открити фотографије на Гоогле фотографијама.]()
- Пронаћи ћете опцију да поништите архивирање изабраних фотографија. Кликните на њега и ваше фотографије ће бити на почетном екрану апликације.
Овако можете сакрити и открити фотографије са почетног екрана Гоогле фотографија. Поставите свој налог за Гоогле фотографије на свом приватном рачунару, а затим га храбро пријавите пред свима.
Следеће читање: Битка за резервну копију: иЦлоуд фотографије против Гоогле фотографија