Slack: Kako onemogočiti sporočila, ko uporabniki zapustijo ali se pridružijo kanalu
Ena od funkcij, ki jih ponuja Slack, so sporočila, poslana ob pridružitvi in zapuščanju kanalov. Privzeto sta pozdravna sporočila in sporočila za odhod