En av de nyttige funksjonene som Linux Mint inkluderer, kalles "Workspaces." Et arbeidsområde er i hovedsak et annet skrivebord, likt å ha en fysisk andre skjerm, bortsett fra at du ikke kan se dem begge samtidig. Arbeidsområder er designet for å gjøre det enklere å skille og holde styr på individuelle oppgaver. De kan være nyttige hvis du har mange vinduer du trenger å samhandle med jevnlig, men ikke har plass til alle på skjermen.
Som standard er vinduene på hvert arbeidsområde forskjellige fra hverandre, noe som betyr at du ikke kan bruke Alt + Tab for å bytte mellom dem, selv om dette kan endres. Det er ingen minnenivåisolasjon eller noe; arbeidsområder fungerer ikke som noen virtuell maskin eller sikkerhetsverktøy; de holder bare vinduer atskilt fra hverandre.
Slik bytter du til et nytt arbeidsområde - Linux Mint
For å bytte til et annet arbeidsområde, vil du bruke hurtigtastene Ctrl + Alt + Venstre og Ctrl + Alt + Høyre. Disse to snarveiene vil bla deg gjennom de fire standard arbeidsområdene.
Merk : Du kan ikke gå rundt fra arbeidsområde fire til arbeidsområde én eller én til fire; du må gå en lang vei rundt.
Tastatursnarveien som brukes til å bla gjennom arbeidsområdene, kan redigeres i hurtigtastinnstillingene. For å finne ut hvordan du redigerer hurtigtaster, klikk her
. Du kan også lage snarveier i snarveiinnstillingene for å bytte direkte til et bestemt arbeidsområde i stedet for å måtte bla gjennom listen. Snarveiene for å bytte direkte til et arbeidsområde har ikke en tilordnet hurtigtast som standard. Du må sette din egen.
Du kan endre standard hurtigtaster for å bla gjennom arbeidsområder og legge til slike for å bytte direkte til bestemte arbeidsområder.
Hvis du finner ut at du vil flytte et vindu fra ett arbeidsområde til et annet eller ha det samme vinduet synlig på flere arbeidsområder, kan du gjøre det ved å høyreklikke på den øverste linjen i vinduet. For å flytte vinduet til et annet arbeidsområde, velg "Flytt til et annet arbeidsområde." Velg deretter hvilket arbeidsområde du vil flytte det til. For å gjøre det synlig på alle arbeidsområder, velg alternativknappen "Alltid på synlig arbeidsområde".

Du kan flytte vinduer til andre arbeidsområder eller angi at de skal være synlige på alle arbeidsområder.