Hvordan slette Telegram konto
Lær hvordan du sletter Telegram konto permanent i 2026. Steg-for-steg guide som forklarer hva som skjer med dataene dine og hvordan du avslutter kontoen.
Facebook er en sosial medieplattform, og det er et rom der du kan dele innlegg og bilder, og få kontakt med vennene dine. I de fleste tilfeller kan du føle deg fri og trygg nok til å dele informasjon og bilder på profilen din. Dette skal deretter ses av Facebook-vennene dine når de ser på profilen din, eller det kan vises på tidslinjen deres. Det er imidlertid noen tilfeller der du kanskje ikke vil at bildene dine skal ses av et bestemt publikum. Les videre for å finne ut hvordan du forhindrer en Facebook-venn fra å se bilder.
Det er noen omstendigheter der du kanskje foretrekker å ikke ha en Facebook-venn til å se bildene dine. Dette kan være når du har noen i dine profesjonelle kretser som Facebook-venn, men du foretrekker å holde det sosiale livet unna dem. Som et sikkerhetstiltak kan det også være lurt å ha personverninnstillinger på bildene dine når du har Facebook-venner du ikke kjenner personlig. Det er imidlertid viktig å merke seg at profilbildet ditt og forsidebildet ditt er offentlige, og dermed vil det være synlig for alle som ser profilen din. Dette er retningslinjene for hvordan du kan hindre en Facebook-venn fra å se bildene dine:
Rediger personverninnstillingene for Facebook-albumene dine. Dette kan gjøres ved å utføre følgende trinn:
I tillegg er det tilfeller der bilder av deg kan bli oppdatert av en venn. Disse vil bli sett av andre, selv om du kanskje har fjernet taggen. Derfor kan du be den som la ut bildet om å oppdatere personverninnstillingene sine eller justere innstillingene for tidslinjen og tagger for å kontrollere vennene som kan se bildet på tidslinjen din. Følgende trinn kan hjelpe deg med å oppnå dette:
Du kan sjekke personverninnstillingene dine så ofte du vil for å kontrollere hva som går til tidslinjen din og hva Facebook-vennene dine kan se. En annen funksjon som også hjelper deg med å ha kontroll over hva som vises på tidslinjen din, er funksjonen for tidslinjegjennomgang. Dette vil gjøre deg i stand til å se gjennom innleggene og bildene du er merket i før de går til tidslinjen din. Du kan skjule bilder fra tidslinjen din og dermed vil ikke Facebook-vennene dine kunne se det på profilen din.
Du kan nå riste av deg følelsen av å bli "overvåket" mens du deler bildene dine på nettet. Bruk retningslinjen for hvordan du forhindrer en Facebook-venn fra å se bilder. Tidslinjen din burde føles som din trygge plass, og ved å bruke Facebook-innstillingene og -funksjonene kan du oppdatere personvernet til bildene dine slik at de passer best for deg. Del uten frykt med de du ikke har noe imot å se bildene dine og de som betyr mest.
Lær hvordan du sletter Telegram konto permanent i 2026. Steg-for-steg guide som forklarer hva som skjer med dataene dine og hvordan du avslutter kontoen.
E boks eller Digipost – hvilken digital postkasse er best for deg? Sammenlign funksjoner, sikkerhet og brukervennlighet i 2026.
Digipost vs e boks: Hvilken digital postkasse bør du velge i 2026? Sammenligning av funksjoner, sikkerhet, integrasjoner og brukervennlighet.
Se vår Google Play Kjøpshistorikk ved å følge disse nybegynnervennlige trinnene for å holde apputgiftene dine under kontroll.
Ha det moro i Zoom-møtene dine med noen morsomme filtre du kan prøve. Legg til en glorie eller se ut som en enhjørning i Zoom-møtene dine med disse morsomme filtrene.
Lær hvordan du fremhever tekst med farge i Google Slides-appen med denne trinn-for-trinn-veiledningen for mobil og datamaskin.
Samsung Galaxy Z Fold 5, med sitt innovative foldbare design og banebrytende teknologi, tilbyr ulike måter å koble til en PC. Enten du ønsker
Du har kanskje ikke alltid tenkt over det, men en av de mest utbredte funksjonene på en smarttelefon er muligheten til å ta et skjermbilde. Over tid har metode for å ta skjermbilder utviklet seg av ulike grunner, enten ved tillegg eller fjerning av fysiske knapper eller innføring av nye programvarefunksjoner.
Se hvor enkelt det er å legge til en ny WhatsApp-kontakt ved hjelp av din tilpassede QR-kode for å spare tid og lagre kontakter som en proff.
Lær å forkorte tiden du bruker på PowerPoint-filer ved å lære disse viktige hurtigtastene for PowerPoint.