Hvordan opretter man e boks
Lær hvordan du opretter e boks hurtigt og sikkert med MitID. Få al din post samlet ét sted på under fem minutter.
Du kan vædde på, at hvis du går igennem med at lukke din LinkedIn-konto, vil de være kede af at se dig gå. I dette indlæg kan du se de trin, du skal følge for at lukke din LinkedIn-konto og slette alle data på den. Du vil også se, hvad lukningen af din konto indebærer, så du kan meditere over, om det er det rigtige valg at lukke kontoen, i hvert fald indtil videre.
Sørg for, at du har tænkt længe over, om det er det bedste valg at lukke din LinkedIn-konto. Når du lukker din konto, sletter du også alle anbefalinger, forbindelser og alle påtegninger, du har fået. Din profil vil være permanent væk, og du vil ikke have adgang til dine oplysninger.
Hvis du er en Premium-bruger, og du kun sletter din LinkedIn-konto, fordi du vil ud af Premium, er der ingen grund til at lukke den. Du kan nedgradere fra en Premium-konto til en gratis konto. Du vil ikke kunne nyde de funktioner, en Premium-konto har at tilbyde, men du har i det mindste din konto.
Hvis du kun vil af med din Premium-konto, kan du opsige dit LinkedIn-abonnement ved at klikke på Mig-indstillingen under dit profilbillede. Klik derefter på indstillingen Adgang til min premium, efterfulgt af indstillingen Administrer Premium-konto.
Når LinkedIn sender dig til indstillingssiden for Premium Subscription, skal du klikke på Annuller abonnement. Du finder denne mulighed under Administrer abonnement. For at afslutte processen, vejledningen på skærmen.
For at lukke din LinkedIn-konto skal du klikke på Mig-ikonet øverst til højre.

Klik på Indstillinger og privatliv, og klik på Kontoindstillinger.
Når du er i kontopræferencer , skal du scrolle hele vejen ned, indtil du kommer til Account Management , eller du kan også klikke på muligheden, og den fører dig automatisk dertil. I dette afsnit vil du se tre muligheder: Flet konti, Dvalekonto og Luk konto.
Klik på indstillingen Skift ud for indstillingen Luk konto. LinkedIn vil bede dig fortælle dem, hvorfor du rejser. Du vil også se en plads til at efterlade en kommentar. I det næste trin skal du indtaste din adgangskode. Klik på indstillingen Luk konto, og du er færdig.
Bare rolig, hvis du har lukket din konto, og du kan se, at dine oplysninger stadig vises på søgemaskinerne. Dette er normalt og vil tage lidt længere tid, før dine oplysninger ikke vises længere. Hvis der er oplysninger, du skal gemme, skal du sørge for at downloade en kopi af din konto, før du lukker den, ellers mister du alt.
Selvom du lukker din konto, kan du stadig gendanne den, hvis du skifter mening inden 20-dagesperioden. Men husk på, at selvom du får din konto tilbage, er der ting, du stadig ikke vil være i stand til at gendanne. For eksempel vil du miste:
Da du var i afsnittet Kontostyring, var der en Hibernate-kontoindstilling. Hvis du ikke er helt sikker på, at det er det bedste valg at lukke din konto, kan du prøve at slå din konto i dvale. Husk at klikke på Mig-indstillingen under dit profilbillede > Kontoindstillinger > Kontostyring > Klik på Skift-indstillingen ved siden af Dvale-indstillingen.
Ligesom hvis du lukkede din konto, vil LinkedIn spørge dig, hvorfor du vil gå i dvale. Du skal indtaste din adgangskode og derefter klikke på indstillingen Dvale.
Når du sætter din LinkedIn-konto i dvale, vil andre se din konto anderledes. For eksempel vil dit profilbillede ikke være synligt, og de vil kun se et generisk ikon.
Dit indhold, kommentarer, artikler osv. bliver ikke slettet, men andre vil ikke kunne se dem. Alt det indhold, andre kunne se, da de så din profil, vil heller ikke være synligt. Hvis du ombestemmer dig og vil have din LinkedIn-konto tilbage, skal du blot logge ind igen. Det er nok til at genaktivere din konto.
Når det kommer til at tage en pause fra LinkedIn, har du muligheder. Når du er stresset, kan den bedste mulighed synes at slippe af med det hele, men når du falder til ro, indser du, at du måske har lavet en fejl. LinkedIn har muligheder for at minimere antallet af beskeder eller notifikationer, du får for at få lidt hvile fra det hele. Er du mere tilbøjelig til at lukke din konto eller gå i dvale? Del dine tanker i kommentarerne nedenfor.
Lær hvordan du opretter e boks hurtigt og sikkert med MitID. Få al din post samlet ét sted på under fem minutter.
Lær hvordan streamer man fra telefon til TV med enkle trin. Stream videoer, billeder og apps fra din mobil til TV-skærmen hurtigt og trådløst.
Lær hvordan bruger man WhatsApp med denne enkle guide. Få trin-for-trin instruktioner til installation, opsætning og daglig brug af appen.
Få E boks erhverv adgang til din virksomhed på få minutter. Følg vores guide til opsætning med MitID Erhverv og styring af digital post.
Få en hurtig og sikker Google Chrome download Linux med denne detaljerede guide. Følg trinene for at installere den nyeste version på Ubuntu, Fedora eller andre distributioner.
Borger dk e boks giver dig adgang til digital post og selvbetjening hos det offentlige. Lær hvordan du logger ind med MitID og håndterer dine dokumenter sikkert.
Mit dk og eboks er de to vigtigste platforme til digital post i Danmark. Lær hvordan du opsætter og bruger begge tjenester effektivt til at modtage og administrere breve fra det offentlige og virksomheder.
Få adgang til dine dokumenter via www e boks privat. Lær hvordan du logger ind hurtigt og sikkert med MitID på e-Boks som privatperson.
Med E boks dk app får du hurtig adgang til al din digitale post fra myndigheder og virksomheder direkte på mobilen. Se hvordan du downloader og bruger appen.
Mit dk vs e boks: Få overblik over forskellene mellem Mit.dk og e-Boks, så du kan vælge den bedste digitale postkasse til dine behov.