LinkedIn: Sådan blokerer/fjerner du blokering af personer

Bare fordi du spiller pænt, betyder det ikke, at alle på LinkedIn vil. Du er professionel, som en professionel kan være, men det garanterer ikke, at du ikke støder på andre medlemmer, der tigger om at blive blokeret.

Vær ikke bange for at blokere nogen på LinkedIn, hvis du nogensinde beslutter dig for at tilgive dem, kan du altid fjerne blokeringen af ​​dem. Blokeringsprocessen er noget, der kan fortrydes til enhver tid.

Hvad sker der, når du blokerer en bruger/nogen på LinkedIn

Det er godt at vide, hvad der vil ske, hvis du går igennem med at blokere den pågældende bruger. På den måde kan du beslutte med alle oplysningerne ved hånden, om det er værd at blokere denne bruger eller ej.

Hvis du blokerer denne bruger, vil du ikke være i stand til at se deres profil, og hvis denne bruger gav dig nogle anbefalinger/anbefalinger, ville de også være væk.

LinkedIn vil også holde op med at foreslå navne til muligheder såsom Personer, der også er set og Personer, du måske kender. Du vil naturligvis ikke være i stand til at få eller sende denne blokerede brugere nogen beskeder. Alle beskeder, du har sendt til hinanden, vil også være væk.

Du kan heller ikke se nogen meddelelser, der involverer denne bruger. Med disse oplysninger i tankerne, tænk længe og grundigt om, hvis blokering af denne bruger er alle de tidligere nævnte oplysninger værd.

Sådan blokerer du nogen på LinkedIn

For at blokere nogen på LinkedIn, skal du først besøge deres profil. Som du måske allerede ved, vil den anden person se, når du besøger deres profil, men når du blokerer vedkommende, forsvinder indtastningen af ​​dit besøg.

Når du er på brugerens profil, skal du klikke på knappen Mere, der er ved siden af ​​den blå besked-knap. Muligheden for at blokere brugeren vil være den sidste nede.

LinkedIn: Sådan blokerer/fjerner du blokering af personer

Når du har klikket på denne mulighed, vises et nyt vindue, der viser dig tre muligheder for enten at rapportere kontoen, et billede eller blokere brugeren helt. Klik på Bloker-indstillingen for at få den pågældende bruger til at forsvinde.

Du vil også se småt, som du vælger, om du vil læse eller ej. Hvis du vil gå igennem med det, skal du klikke på Bloker, men hvis ikke, klik på Gå tilbage. Når du blokerer nogen på LinkedIn, får den blokerede bruger ikke en notifikation.

Blokering af nogen på LinkedIn på din Android-enhed involverer de samme trin som desktopversionen.

LinkedIn: Sådan blokerer/fjerner du blokering af personer

Sådan fjerner du blokeringen af ​​nogen på LinkedIn

Som jeg nævnte før, er det også muligt at fjerne blokeringen af ​​nogen, hvis du nogensinde fortryder at gøre det. For at ophæve blokering af nogen skal du gå til:

  • Klik på mig-ikonet øverst
  • Vælg Indstillinger og privatliv
  • På fanen Fortrolighed skal du klikke på indstillingen Blokering og skjul

LinkedIn: Sådan blokerer/fjerner du blokering af personer

Under Blokering og skjul skal du klikke på indstillingen Blokering. Ved at klikke på denne mulighed afslører du alle de brugere, du har blokeret (selvom det er et par sekunder siden, du har blokeret dem).

Til højre for brugerens navn vil du se en blå mulighed for fjern blokering. Når du klikker på denne mulighed, skal du indtaste din LinkedIn-adgangskode igen for at fjerne blokeringen af ​​brugeren.

LinkedIn: Sådan blokerer/fjerner du blokering af personer

Du vil også se en besked, der fortæller dig, at så snart du fjerner blokeringen af ​​denne bruger, vil du ikke være i stand til at blokere vedkommende igen i 48 timer.

Konklusion

Det er ikke en behagelig oplevelse at skulle blokere nogen på LinkedIn, men nogle brugere giver dig ikke meget valg. Uanset om du vil blokere brugeren på din computer eller via din Android-enhed, får du stadig arbejdet gjort. Hvor mange personer skal du blokere? Fortæl mig det i kommentarerne.

Efterlad en kommentar

Hvordan opretter man e boks

Hvordan opretter man e boks

Lær hvordan du opretter e boks hurtigt og sikkert med MitID. Få al din post samlet ét sted på under fem minutter.

Hvordan streamer man fra telefon til TV

Hvordan streamer man fra telefon til TV

Lær hvordan streamer man fra telefon til TV med enkle trin. Stream videoer, billeder og apps fra din mobil til TV-skærmen hurtigt og trådløst.

Hvordan bruger man WhatsApp

Hvordan bruger man WhatsApp

Lær hvordan bruger man WhatsApp med denne enkle guide. Få trin-for-trin instruktioner til installation, opsætning og daglig brug af appen.

E boks erhverv adgang

E boks erhverv adgang

Få E boks erhverv adgang til din virksomhed på få minutter. Følg vores guide til opsætning med MitID Erhverv og styring af digital post.

Google Chrome download Linux

Google Chrome download Linux

Få en hurtig og sikker Google Chrome download Linux med denne detaljerede guide. Følg trinene for at installere den nyeste version på Ubuntu, Fedora eller andre distributioner.

Borger dk e boks

Borger dk e boks

Borger dk e boks giver dig adgang til digital post og selvbetjening hos det offentlige. Lær hvordan du logger ind med MitID og håndterer dine dokumenter sikkert.

Mit dk og eboks

Mit dk og eboks

Mit dk og eboks er de to vigtigste platforme til digital post i Danmark. Lær hvordan du opsætter og bruger begge tjenester effektivt til at modtage og administrere breve fra det offentlige og virksomheder.

Www e boks privat

Www e boks privat

Få adgang til dine dokumenter via www e boks privat. Lær hvordan du logger ind hurtigt og sikkert med MitID på e-Boks som privatperson.

E boks dk app

E boks dk app

Med E boks dk app får du hurtig adgang til al din digitale post fra myndigheder og virksomheder direkte på mobilen. Se hvordan du downloader og bruger appen.

Mit dk vs e boks

Mit dk vs e boks

Mit dk vs e boks: Få overblik over forskellene mellem Mit.dk og e-Boks, så du kan vælge den bedste digitale postkasse til dine behov.