Jak odstranit nebo zablokovat někoho na Snapchat, aniž by o tom věděl

Jak odstranit nebo zablokovat někoho na Snapchat, aniž by o tom věděl

Používání Snapchatu je zábava. Můžete snadno posílat rozkošné snímky přátelům a chatovat na platformě. Někdy však nechcete, aby vás někteří lidé obtěžovali. Naštěstí vám Snapchat umožňuje odstranit nebo blokovat přátele z vašeho seznamu uživatelů Snapchat. Pokud tedy chcete někoho odebrat ze svého účtu Snapchat , zjistěte, jak někoho odebrat ze Snapchatu, aniž by o tom věděl.

Tento příspěvek pojednává o tom, jak odstranit nebo zablokovat přítele a přidat je zpět, pokud změníte názor. Pojďme tedy vědět, jak někoho zrušit na Snapchatu, aniž byste ho upozornili.

Jak odebrat přítele ze Snapchatu?

Po odebrání vašich přátel z vašeho seznamu přidaných přátel již neuvidí žádná vaše soukromá kouzla a příběhy. Mohou však vidět obsah, který jste nastavili jako veřejný. Pokud to vaše nastavení ochrany osobních údajů umožňuje, mohou vám také poslat snímek nebo zahájit chat.

Kroky k odstranění přítele ze seznamu přátel

Postupujte podle těchto kroků a zjistěte, jak někoho odebrat ze Snapchatu, aniž by o tom věděl:

Krok 1: Spusťte Snapchat. Přejděte na ikonu Profil v levém horním rohu a klepněte na ni, zde uvidíte sekci – Přátelé. Klepněte na Moji přátelé a uvidíte seznam všech přátel přidaných do vašeho účtu Snapchat.

Krok 2: Najděte přítele, kterého chcete odebrat ze svého seznamu. Nyní klepněte a podržte jméno přítele.

Jak odstranit nebo zablokovat někoho na Snapchat, aniž by o tom věděl

Krok 3: Klepněte na Více .

Krok 4: Nyní klepněte na Odebrat přítele .

Jak odstranit nebo zablokovat někoho na Snapchat, aniž by o tom věděl

Zobrazí se dialogové okno pro potvrzení, zda chcete uživatele odebrat; klepněte na Odebrat .

Toto je způsob, jak zrušit přátele na Snapchatu bez upozornění, protože vašemu příteli není odeslána žádná zpráva .

Případně můžete použít také tyto kroky:

Dalším způsobem, jak se naučit, jak zrušit přidání někoho na Snapchat, aniž by o tom věděl, je prostřednictvím sekce chatu.

Krok 1: Přejeďte prstem z levé strany obrazovky správným směrem, abyste dostali Chat na obrazovku.

Krok 2: Nyní klepněte na uživatelské jméno přítele, kterého chcete odebrat.

Krok 3: Přejděte do rozhraní chatu a klikněte na ikonu jejich profilu v levém horním rohu.

Jak odstranit nebo zablokovat někoho na Snapchat, aniž by o tom věděl

Krok 4: Najděte tři tečky uspořádané vodorovně z pravého horního rohu a klepněte na ně.

Krok 5: Nyní klikněte na možnost Odebrat přítele .

Jak odstranit nebo zablokovat někoho na Snapchat, aniž by o tom věděl

Zobrazí se dialogové okno pro potvrzení, zda chcete uživatele odebrat; klepněte na Odebrat .

Poznámka: Jakmile přítele zablokujete, odeberete nebo ztlumíte, nebude již dostupný na obrazovce Objevit.

Jak zablokovat přítele na SnapChatu?

Pokud nechcete, aby vaši přátelé viděli vaše kouzla nebo příběh, můžete tohoto přítele zablokovat. Když je zablokujete, nebudou vám moci posílat chaty a snímky. Chcete-li zjistit, jak zablokovat někoho na snapchatu, aniž by o tom věděl, můžete použít dvě metody.

Kroky k zablokování přítele na Snapchatu:

První způsob, jak se naučit zablokovat někoho na snapchatu, aniž by o tom věděl, je tradiční způsob kontroly seznamu přátel.

Krok 1: Přejděte na ikonu Profil v levém horním rohu a klepněte na ni, zde uvidíte sekci – Přátelé. Klepněte na Moji přátelé a uvidíte seznam všech přátel přidaných do vašeho účtu Snapchat.

Jak odstranit nebo zablokovat někoho na Snapchat, aniž by o tom věděl

Krok 2: Najděte přítele, kterého chcete zablokovat, a poté klepněte a podržte jeho/její jméno.

Krok 3: Nyní klepněte na Více

Krok 4: Nyní klikněte na možnost Blokovat .

Jak odstranit nebo zablokovat někoho na Snapchat, aniž by o tom věděl

Zobrazí se dialogové okno pro potvrzení, zda chcete uživatele zablokovat, klepněte na Blokovat .

Případně můžete také použít níže uvedené kroky:

Tato metoda vám řekne, jak zablokovat někoho na snapchatu, aniž by o tom věděl, pomocí sekce Chaty.

Krok 1: Přejetím prstem doprava zobrazte obrazovku Chat.

Jak odstranit nebo zablokovat někoho na Snapchat, aniž by o tom věděl

Krok 2: Nyní klepněte na uživatelské jméno přítele, kterého chcete zablokovat.

Krok 3: Přejděte do rozhraní chatu a klikněte na ikonu jejich profilu v levém horním rohu

Krok 4: Najděte tři tečky uspořádané vodorovně z levého horního rohu a klepněte na ně.

Krok 5: Klepnutím na Blokovat zablokujete svého přítele.

Jak odstranit nebo zablokovat někoho na Snapchat, aniž by o tom věděl

Zobrazí se dialogové okno pro potvrzení, zda chcete uživatele zablokovat, klepněte na Blokovat .

Jak odblokovat přítele na SnapChat?

V případě, že jste změnili názor a chcete se spřátelit s osobou, kterou jste dříve zablokovali, můžete to snadno udělat.

Jakmile přítele odblokujete, bude vám moci posílat chaty a snímky. Mohou také vidět vaše kouzla a příběhy.

Kroky k odblokování přítele:

Krok 1: Hledejte ikonu profilu umístěnou v levém horním rohu.

Krok 2: Přejděte do Nastavení .

Krok 3: Přejděte dolů a najděte možnost Blokováno .

Jak odstranit nebo zablokovat někoho na Snapchat, aniž by o tom věděl

Krok 4: Stiskněte křížek vedle jména přítele, kterého chcete odblokovat

Jak odstranit nebo zablokovat někoho na Snapchat, aniž by o tom věděl

Zobrazí se dialogové okno potvrzující vaši akci; klepnutím na Ano osobu odblokujete.

Tak a je to, Snapchatters! Nyní můžete zrušit přidání někoho na Snapchat, aniž by o tom věděl. Tímto způsobem můžete ovládat, kdo vám může posílat snímky nebo chaty, a kontrolovat, kdo může vidět vaše příběhy a kouzla.

Často kladené otázky

Q1. Co se stane, když zrušíte přidání někoho na Snapchat?

Pokud se snažíte někoho odebrat ze svého účtu Snapchat, je to možné. Když je odeberete ze seznamu přátel, nebudou na to upozorněni. Ale oni to najdou, jen oni nemohou vidět váš profil nebo příběhy, pokud je nastaveno na Soukromé. Bez vašeho svolení vám také nebudou psát textové zprávy ani vás označovat ve svých snímcích.

Q2. Když někoho zablokujete na Snapchatu, uvidí stále zprávy?

Vzhledem k tomu, že Snapchat automaticky odstraní text z chatu, většina z nich zmizí. Pokud jste ale někomu poslali textovou zprávu a poté jej zablokovali, již tyto textové zprávy neuvidí.

Q3. Mohu vidět něčí profil poté, co ho odeberu ze svého účtu Snapchat?

Ano, můžete si prohlédnout jejich profil a příběhy, pokud se jedná o veřejný účet. Pokud chcete mít soukromý účet, musíte se s nimi přátelit, abyste viděli jejich profil a příběhy.

Líbil se vám článek? Podělte se o své myšlenky v sekci komentářů níže.


Jak opravit příběhy Instagramu, které jsou přiblížené

Jak opravit příběhy Instagramu, které jsou přiblížené

Takže jste udělali perfektní obrázek a pečlivě vytvořili svůj příběh. Stisknete tlačítko Odeslat, ale dostanete přiblížený nebo zdeformovaný obrázek

Jak vypnout sekci „Mohlo by vás zajímat“ na Twitteru

Jak vypnout sekci „Mohlo by vás zajímat“ na Twitteru

Sekce „Mohlo by vás to zajímat“ vadí většině uživatelů Twitteru. Koneckonců určité lidi a profily z nějakého důvodu nesledujete a oni

Jak připojit ovladač Xbox k Xboxu

Jak připojit ovladač Xbox k Xboxu

Ať už jste ostřílený hráč nebo právě začínáte, zajištění správného připojení ovladače Xbox je zásadní pro bezproblémové hraní.

Jak zrušit HBO Max

Jak zrušit HBO Max

Chcete zrušit předplatné Max (dříve HBO Max)? Za tím může být více důvodů. Možná chcete ušetřit peníze, kvalitu videa

Jak zastavit synchronizaci s OneDrive

Jak zastavit synchronizaci s OneDrive

OneDrive synchronizuje vaše soubory, složky, videa a fotografie pro rychlý přístup na vašem smartphonu nebo jiných počítačích. Někdy OneDrive může synchronizovat složky dokumentů,

Nejlepší hudba na pozadí CapCut

Nejlepší hudba na pozadí CapCut

Digitální tvůrci vždy hledají hudbu na pozadí, aby vylepšili svá videa CapCut. Je však důležité najít poskytovatele hudby, který nabízí

Proč je ukládání pozastaveno v Canva? Jak opravit

Proč je ukládání pozastaveno v Canva? Jak opravit

Vesele pracujete na projektu Canva, když najednou uvidíte, že se ukládání „pozastavilo“. Pro každého uživatele a mnoho lidí je to noční můra

Jak používat možnosti vývojáře na ohnivém tabletu

Jak používat možnosti vývojáře na ohnivém tabletu

Možnosti pro vývojáře umožňují majitelům zařízení – včetně tabletu Amazon Fire – konfigurovat různá systémová chování, která jim pomohou při ladění a profilování

Jak převést seznam skladeb Spotify na Apple Music

Jak převést seznam skladeb Spotify na Apple Music

Přejete si přejít na Apple Music, ale už jste vynaložili spoustu úsilí na seznamy skladeb Spotify? Mnoho lidí si to neuvědomuje, ale vy můžete

Jak synchronizovat kalendář aplikace Outlook s Kalendářem Google

Jak synchronizovat kalendář aplikace Outlook s Kalendářem Google

Aktualizováno 21. března 2023 Stevem Larnerem, aby odráželo aktuální funkce synchronizace kalendáře. Každý den obvykle začíná a končí pohledem na váš Google