Snapchat është një aplikacion i njohur i mediave sociale i përdorur nga miliona përdorues. Ai i lejon përdoruesit të dërgojnë fotografi te shokët e tyre bisedues dhe të bisedojnë me miqtë. Nëse mendoni se është e ndërlikuar në kryerjen e detyrave të thjeshta, mësoni se si funksionon Snapchat. Megjithatë, Snapchat ka arritur të lulëzojë. Aplikacioni fokusohet në aspektin social. Ky aplikacion i mediave sociale nuk tregon listën e miqve ose ndjekësve ose nuk tregon sa pëlqime keni marrë, por fokusohet në krijimin, ndarjen dhe komentimin.
Edhe nëse keni përdorur Facebook, Twitter dhe platforma të tjera të mediave sociale në të kaluarën, të mësoheni me Snapchat mund të marrë pak kohë. Gjithashtu, a nuk është mirë të dini nëse dikush që ndiqni ju ka shtuar përsëri? Epo, në Snapchat, nuk është aq e lehtë, por po, është e mundur.
Si e dini nëse dikush ju ka shtuar sërish në Snapchat?
Është e rëndësishme të zbuloni nëse miqtë tuaj po ju shtojnë sërish në Snapchat apo jo. Do të ndihmonte nëse do të ishit miq me dikë të filloni të luani lojërat Snap me të. Duhet të jesh mik me ta për t'i etiketuar në historitë e tua . Ndërsa shtimi i tyre nuk mjafton mjaftueshëm, dhe për këtë arsye, ne duhet të gjejmë një metodë për të ditur se kur na shtuan përsëri. Në këtë postim, ne do të flasim se si të dimë nëse dikush ju ka shtuar sërish në Snapchat .
Si të kontrolloni nëse dikush ju ka shtuar përsëri në Snapchat?
Nëse doni të dini nëse dikush ju ka shtuar sërish në Snapchat , duhet të kontrolloni rezultatin e tij në Snapchat. Është një metodë e ndërlikuar, por e saktë për të kontrolluar se personi që ndiqni ju ka ndjekur përsëri.
Hapi 1: Hapni Snapchat.
Hapi 2: Zgjidhni personin në Tregime ose Chat.

Hapi 3: Prekni dhe mbani emrin e përdoruesit në listë.
![Snapchat: A do të mësoni nëse dikush ju shtoi përsëri? Snapchat: A do të mësoni nëse dikush ju shtoi përsëri?]()
Hapi 4: Nëse mund të shikoni Snapscore të personit nën emrin e përdoruesit, atëherë ai ju ka shtuar përsëri. Nëse jo, atëherë ai Snapchatter nuk ju ka shtuar.
![Snapchat: A do të mësoni nëse dikush ju shtoi përsëri? Snapchat: A do të mësoni nëse dikush ju shtoi përsëri?]()
Ju gjithashtu mund të kontrolloni nëse dikush ju ka shtuar në Snapchat nën Miqtë e mi nga ekrani i menysë, mund t'i gjeni miqtë tuaj. Në rast se nuk keni biseduar me shokun ose nuk keni një Snapchat Story për t'u përdorur ose nuk e keni shtuar, mund të përdorni emrin e përdoruesit dhe të zbuloni nëse ai ju ka shtuar në mënyrë të ngjashme.
Hapi 1: Shkoni te ekrani i menysë Snapchat dhe trokitni lehtë mbi Shto miq.
Hapi 2: Zgjidhni një emër përdoruesi dhe shkruani atë në kutinë e kërkimit.
Hapi 3: Prekni dhe mbani emrin e përdoruesit për të cilin dëshironi të shihni Snapscore. Ju do të shihni Snapscore.
Gjithashtu, nëse Snapscore i përdoruesve është i dukshëm, kjo do të thotë se ata ju kanë shtuar. Nëse Snapscore nuk është i dukshëm, atëherë nuk po shtoheni nga ai përdorues.
Si të kontrolloni nëse dikush e ka refuzuar kërkesën tuaj në Snapchat?
Ka shenja që mund të tregojnë nëse dikush e ka refuzuar kërkesën tuaj në Snapchat. Le të kontrollojmë se cilat janë ato:
- Nuk keni marrë një sinjalizim ose njoftim pranimi. Nëse keni dërguar një kërkesë dhe nuk merrni një sinjalizim brenda 48 orëve, ata ose e kanë refuzuar kërkesën tuaj ose e kanë parë kërkesën.
- Një kërkesë nuk është përgjigjur për 48 orë; nëse keni shtuar dikë dhe nuk ka përgjigje për 48 orët e ardhshme, kjo do të thotë nëse ai nuk e ka hapur shpesh aplikacionin ose nuk është i interesuar t'ju shtojë përsëri.
Pyetjet e shpeshta:
Pse Shoku im Snapchat thotë se është shtuar?
Kur vizitoni profilin Snapchat të mikut tuaj, dhe ai shfaqet si Shtuar nën emrin e përdoruesit. Kjo do të thotë se ata nuk ju kanë shtuar ende; mund të ketë një arsye për të. Mund të prisni për të kontrolluar nëse ju shtojnë brenda 48 orëve nga kërkesa.
Po nëse kërkesa ka skaduar?
Pas 48 orësh, kërkesa skadon dhe ju nuk e shihni më kërkesën për miqësi. Mund të gjeni shumë Snapchat dhe të zgjidhni Shto miq, më pas shtoni përsëri personin.
Po sikur të mos i shtoni ato?
Nëse nuk mund të shtoni një person si mik duke shkuar te menyja e Snapchat dhe duke trokitur në ikonën Shto pranë emrit të përdoruesit , personi ju ka bllokuar. Ju nuk mund t'i dërgoni as një kërkesë personit që ju ka bllokuar. Gjithashtu, avatarët e Bitmoji me miqtë nuk do të shfaqen më në bisedë. Gjithashtu, përpiquni të komunikoni me ta në një platformë tjetër pasi mund të mos e kenë njohur emrin tuaj të përdoruesit në Snapchat.
Është shumë zhgënjyese kur dikush nuk të shton, mirëpo duhet të kuptosh që nuk është gjithmonë personale. Disa nga punëtorët nuk lejohen të përdorin telefonat e tyre gjatë orarit të punës. Ata gjithashtu mund të mos e përdorin më aplikacionin dhe të kenë dalë nga Snapchat. Gjithashtu, mund të ketë një problem me lidhjen në internet, kështu që prisni kohën e kërkesës përpara se të merrni ndonjë gjykim.
Përfundimi:
Në këtë mënyrë, mund të kontrolloni nëse dikush ju ka shtuar përsëri në Snapchat për të filluar bisedën dhe dërgimin e Snaps te personi.
Ju pëlqeu artikulli? Ju lutemi ndani mendimet tuaja në seksionin e komenteve më poshtë. Gjithashtu, për këshilla për zgjidhjen e problemeve, shikoni këtë hapësirë!