Facebook është aplikacioni dhe uebfaqja e rrjeteve sociale shumë të përdorura. Njerëzit e përdorin atë jo vetëm për të qëndruar të lidhur me miqtë dhe familjen, por për të konkurruar me miqtë dhe për të luajtur lojëra në internet. Duhet të keni hasur të paktën një ose shumë kërkesa për lojë nga kontaktet tuaja në llogarinë tuaj në Facebook.

Këto kërkesa ose po ju kërkojnë të bashkoheni me miqtë tuaj ose t'u jepni atyre një jetë në mënyrë që ata të vazhdojnë të luajnë lojën. Për të bërë ndonjë nga gjërat e përmendura, duhet të shkarkoni lojën. Pasi ta bëni këtë, llogaria juaj në Facebook do të lidhet automatikisht duke deklaruar se kjo është bërë për të ruajtur përparimin tuaj të lojës.
Duhet lexuar: Si të ndaloni njoftimet në grup në Facebook
Ka aplikacione dhe lojëra të ndryshme që ju joshin duke deklaruar se mund të merrni para shtesë për të luajtur lojë, jetë dhe sugjerime për të qëndruar përpara, por për këtë ju duhet së pari të identifikoheni në Facebook.
Ky është vetëm fillimi, për të garantuar përdorimin e vazhdueshëm të lojës duke kursyer progresin e përdoruesve në lojë, zhvilluesit zgjodhën Facebook-un si një mjet për "auto-regjistrimin" e përdoruesve. Duke lidhur llogaritë e aplikacioneve dhe lojërave me Facebook, përdoruesit mund të rifillojnë lojën e tyre nga e njëjta fazë ku u larguan nga çdo pajisje. Ata thjesht duhet të identifikohen në llogarinë e tyre dhe do të jenë në gjendje të aksesojnë aplikacionin dhe lojën nga kudo.
A tingëllon e gjithë kjo si problem, për shumicën prej nesh është një gjë e mirë pasi kursen kohë dhe ju jep akses të lehtë. Por problemi shfaqet kur dëshironi të lironi llogarinë tuaj në Facebook, nga aplikacione të tilla.
Pra, për t'ju ndihmuar të shkëputeni nga një aplikacion i tillë, ndiqni hapat e dhënë në tutorialin më poshtë:
Pse të fshini një aplikacion ose lojë nga llogaria në Facebook?
![Si të shkëputni llogarinë në Facebook nga një aplikacion Si të shkëputni llogarinë në Facebook nga një aplikacion]()
Ka disa arsye pse përdoruesit duan të heqin një aplikacion ose lojë të lidhur me llogarinë e tyre në Facebook.
Disa nga arsyet më të zakonshme janë renditur më poshtë:
* Mos përdorni më aplikacionin ose lojën.
* Aplikacioni ose loja e lidhur është shumë ndërhyrëse dhe ju nuk dëshironi të merrni ftesat ose postimet e afatit kohor.
* Dëshironi të filloni lojën ose aplikacionin përsëri.
* Për shkak të lidhjes, pajisja është bërë e ngadaltë dhe është në konflikt midis pajisjeve, aplikacioneve dhe llogarisë në Facebook.
Duhet të lexoni: Ja se si Facebook ju ndihmon të gjurmoni pikat WiFi aty pranë
Si të shkëputni një lojë ose aplikacion
Për të shkëputur një lojë ose aplikacion nga llogaria në Facebook, ndiqni hapat e mëposhtëm:
- Së pari, hyni në llogarinë tuaj në Facebook me të cilën është lidhur aplikacioni ose loja.
![Si të shkëputni llogarinë në Facebook nga një aplikacion Si të shkëputni llogarinë në Facebook nga një aplikacion]()
Burimi i imazhit: tech-recipes
2. Pasi të jeni regjistruar, kliko më shumë opsione butonin pranishëm në këndin e sipërm të majtë të ekranit.
Burimi i imazhit : tech-recipes
3. Klikoni Cilësimet .
Burimi i imazhit: tech-recipes
4. Klikoni në opsionin Apps .
![Si të shkëputni llogarinë në Facebook nga një aplikacion Si të shkëputni llogarinë në Facebook nga një aplikacion]()
Burimi i imazhit: tech-recipes
5. Tani, klikoni në Shfaq të gjitha për të parë të gjitha aplikacionet e lidhura.
Mos u habitni kur shihni numrin e aplikacioneve të lidhura me llogarinë tuaj. Shumë herë as që e kuptoni se leja i është dhënë një aplikacioni ose loje.
![Si të shkëputni llogarinë në Facebook nga një aplikacion Si të shkëputni llogarinë në Facebook nga një aplikacion]()
Burimi i imazhit: tech-recipes
6. Lëvizni poshtë listës për të zgjedhur aplikacionin ose lojën që dëshironi të fshini.
Meqenëse aplikacionet janë renditur sipas alfabetit, mund t'i gjeni lehtësisht.
![Si të shkëputni llogarinë në Facebook nga një aplikacion Si të shkëputni llogarinë në Facebook nga një aplikacion]()
Burimi i imazhit: tech-recipes
7. Tani lëvizni miun mbi ikonën e aplikacionit që dëshironi të hiqni. Do të shihni 2 butona Edit dhe Close . Në rast se nuk jeni në gjendje t'i shihni këta butona, vazhdoni të mbani miun derisa t'i shihni ato.
![Si të shkëputni llogarinë në Facebook nga një aplikacion Si të shkëputni llogarinë në Facebook nga një aplikacion]()
Burimi i imazhit: tech-recipes
- Klikoni në butonin Mbyll për të fshirë dhe shkëputur lojën ose aplikacionin e zgjedhur nga Facebook.
![Si të shkëputni llogarinë në Facebook nga një aplikacion Si të shkëputni llogarinë në Facebook nga një aplikacion]()
Burimi i imazhit: tech-recipes
- Më pas do të shihni një kuti konfirmimi, klikoni në butonin Hiq për të shkëputur aplikacionin ose lojën e zgjedhur.
![Si të shkëputni llogarinë në Facebook nga një aplikacion Si të shkëputni llogarinë në Facebook nga një aplikacion]()
Burimi i imazhit: tech-recipes
- Më pas aplikacioni do të hiqet me sukses nga llogaria juaj në Facebook.
Aplikacioni tani është hequr dhe hequr me sukses.
![Si të shkëputni llogarinë në Facebook nga një aplikacion Si të shkëputni llogarinë në Facebook nga një aplikacion]()
Burimi i imazhit: tech-recipes
Tani ju e dini se si të shkëputni një aplikacion ose lojë nga llogaria juaj në Facebook. Nuk është aq e vështirë sa mendoni se do të jetë. Thjesht duhet të jeni të vetëdijshëm gjatë dhënies së lejes për çdo aplikacion ose lojë. Kjo veçori me të vërtetë e bën përdorimin e aplikacionit të lehtë, por ndonjëherë është gjithashtu i bezdisshëm.
Lexoni në vijim: Si të pastroni historinë e kërkimit në Facebook
Pra, nëse nuk dëshironi të merrni më përditësime dhe njoftime për ndonjë aplikacion apo lojë, ndiqni këto hapa të thjeshtë.