Telegrami është një version më i ri i asaj që është emërtuar, një shërbim i mesazheve të çastit për të dërguar mesazhet tuaja sa andej-këtej. Nëse jeni duke kërkuar për shërbimin e bazuar në cloud atëherë, ky është një shërbim i mirë që funksionon në disa platforma. Por nëse doni të fshini llogarinë Telegram, duhet të ndiqni një proces.
Në këtë artikull, ne diskutojmë metodën për të çaktivizuar llogarinë tuaj Telegram. Pavarësisht se është një aplikacion i shkëlqyer që ju lejon të komunikoni pa ndarë numrin tuaj të telefonit, aplikacioni ka kufizimet e tij. Nëse keni një shqetësim sigurie, për shkak të prishjes së të dhënave të vjedhura dhe dëshironi të kaloni në një aplikacion tjetër IM, le të dimë se si të fshini llogarinë tuaj Telegram.
Çfarë ndodh kur fshij llogarinë time në Telegram?

Ju do të humbni të gjitha të dhënat në llogarinë Telegram pasi të fshihen. Prandaj, ne do t'ju sugjeronim të hidhni një sy në pikat e mëposhtme:
- Kontaktet do të humbasin.
- Të gjitha mesazhet fshihen.
- Do të hiqeni nga të gjitha grupet.
- Grupet që keni krijuar do të fshihen gjithashtu.
- Të gjithë robotët tuaj në aplikacion do të hiqen.
- Ju nuk mund ta ktheni procesin.
Si mund ta fshij llogarinë time në Telegram përgjithmonë?
Pasi të keni mbaruar me procesin e plotë të fshirjes së llogarisë Telegram, lëvizni më tej për të çinstaluar aplikacionin nga pajisja juaj. Ky proces do të fshijë të gjitha të dhënat tuaja nga serverët.
Të gjitha informacionet në lidhje me llogarinë tuaj fshihen nga Telegram. Ata besojnë në kursimin e hapësirës, dhe për këtë arsye, ata fillojnë me heqjen e të gjithë skedarëve të medias, kontakteve dhe të dhënave të tjera të ruajtura në llogari. Funksioni i vetë-shkatërrimit funksionon nëse aplikacioni nuk ka qenë aktiv për më shumë se 6 muaj.
Le të fillojmë me procesin e fshirjes manuale të llogarisë Telegram. Ndiqni hapat e mëposhtëm:
Hapi 1: Hapni një shfletues uebi dhe shkoni te lidhja më poshtë.
https://my.telegram.org/auth?to=delete
Hapi 2: Futni numrin tuaj të telefonit për të lëvizur më tej për të çaktivizuar llogarinë Telegram. Klikoni në Next.
![Si të fshini llogarinë e Telegramit përgjithmonë Si të fshini llogarinë e Telegramit përgjithmonë]()
Hapi 3: Shtoni kodin e konfirmimit që krijohet pasi të keni futur numrin e telefonit. Klikoni në butonin Sign-in.
Hapi 4: Tregohen detajet se çfarë ndodh nëse fshini llogarinë tuaj në Telegram. Ju duhet t'i lexoni ato me kujdes përpara se të vazhdoni.
Shkruani arsyen e largimit pasi ata e mbajnë atë për rishikimet e tyre të shërbimit.
Hapi 5: Një mesazh shfaqet për të kërkuar konfirmimin tuaj. Klikoni mbi Po, fshini llogarinë time.
Llogaria është çaktivizuar tani. Prisni 14 ditë dhe llogaria juaj në Telegram do të fshihet.
Shënim: Ju nuk duhet të hyni në llogarinë tuaj për 14 ditët e ardhshme.
Përfundimi:
Me metodën e fshirjes së llogarisë Telegram, do të mund të hiqni të gjitha të dhënat nga llogaria juaj. Edhe pse funksioni i vetë-shkatërrimit ndihmon ata që nuk e kanë përdorur aplikacionin për një kohë të gjatë.
Na pëlqen të dëgjojmë nga ju
Ju lutemi na tregoni pikëpamjet tuaja për këtë postim në seksionin e komenteve më poshtë. Gjithashtu, lini pikëpamjet dhe pyetjet tuaja në seksionin e komenteve më poshtë. Ne do të donim të ktheheshim tek ju me një zgjidhje. Ne postojmë rregullisht këshillat dhe truket së bashku me zgjidhjet për çështjet e zakonshme që lidhen me teknologjinë. Abonohuni në buletinin tonë për të marrë përditësime të rregullta mbi botën e teknologjisë. Na ndiqni në Facebook , Twitter , LinkedIn dhe YouTube dhe shpërndani artikujt tanë.