Ndërsa jeni duke punuar nga shtëpia dhe duke mësuar gjëra të ndryshme si për shembull se si të regjistroni Takimet e Zoom në pajisje të ndryshme , këshillat dhe truket e takimeve të Zoom ose ndryshimi i sfondit gjatë konferencës mund të jenë të dobishme për ju. Megjithatë, skandali i privatësisë së Zoom-it, defektet teknike dhe rrjedhjet e të dhënave kanë kthyer mendjen e njerëzve në drejtime të tjera dhe ata po kërkojnë metoda për të fshirë llogarinë e tyre në Zoom. Nëse ju jeni një prej tyre dhe dëshironi të mbyllni llogarinë tuaj në Zoom përgjithmonë, ne ju kemi mbuluar.
Për të fshirë llogarinë tuaj Zoom, duhet të identifikoheni në faqen e internetit të Zoom përmes shfletuesit. Pas kësaj, klikoni në foton e profilit ose ikonën e profilit. Në seksionin tjetër, duhet të shkoni te Menaxhimi i Llogarisë nga seksioni ADMIN. Së fundi, klikoni në Profilin e Llogarisë dhe klikoni në Mbyll llogarinë time. Zgjidhni Po dhe do të mund të hiqni të gjitha gjurmët e llogarisë Zoom.
Për të mësuar se si të fshini me lehtësi llogarinë tuaj në Zoom, ndiqni hapat e përmendur më poshtë në detaje.
Si të fshini llogarinë tuaj të zmadhimit
Është shumë e thjeshtë të fshish llogarinë tënde Zoom. Më poshtë janë hapat për të njëjtën gjë.
Hapi 1: Hapni faqen e internetit të Zoom në çdo shfletues. Qoftë Mac apo Windows; ju mund ta hapni faqen nga çdo pajisje.
Hapi 2: Gjeni "Llogaria ime" nga këndi i sipërm djathtas i faqes dhe klikoni mbi të.
Hapi 3: Vini re panelin e majtë dhe do të mund të gjeni "Menaxhimi i Llogarisë" këtu. Klikoni mbi të dhe zgjidhni "Profili i llogarisë".
Hapi 4: Njoftoni 'Përfundo llogarinë time' në faqen e profilit të llogarisë.
Hapi 5: Në ekranin tjetër, do të shihni dritaren e konfirmimit. Klikoni butonin 'Po' për të përfunduar më në fund procesin.

Pasi të ketë përfunduar, do të dilni jashtë dhe do të ktheheni në faqen kryesore të Zoom. Do të përmendet 'Përfundoni suksesin e llogarisë'. Kështu mund ta fshini lehtësisht llogarinë tuaj në Zoom duke ndjekur këto hapa të thjeshtë dhe të thjeshtë.
Mos harroni se mbyllja e llogarisë suaj në Zoom do të fshijë llogarinë tuaj të mëparshme. Nëse dëshironi të vazhdoni një llogari, duhet të krijoni një ID të re për të.
konkluzioni
Kështu që keni zbuluar se si mund ta fshini me lehtësi llogarinë tuaj Zoom përgjithmonë. Me siguri mund të qëndroni larg llogarisë Zoom tani nëse nuk jeni ende gati për të qenë në të. Për përdorim të mëtejshëm, mund të kaloni në vende të tjera si Skype ose Google Hangouts. Ju gjithashtu mund të dëshironi të shikoni:
Ne do të dëshironim të dëgjonim nga ju! A ju pëlqeu artikulli se si të fshini llogarinë tuaj në Zoom me hapa të thjeshtë? Na tregoni detajet në seksionin e komenteve më poshtë. Gjithashtu, na ndiqni në Facebook dhe YouTube për më shumë përditësime teknologjike.