Snapchat përdoret në mënyrë aktive nga miliona njerëz në mbarë botën, ai ka dëshmuar të jetë një nga aplikacionet më të varura të mediave sociale ndonjëherë. Me grupin e filtrave dhe ngjitëseve të specializuara të mbushura me argëtim, ai ka arritur të përfshijë njerëz të të gjitha moshave për t'u bërë pjesë e komunitetit të mbi 160 milion përdoruesve aktivë të përditshëm.
Me këtë, nëse doni të bëni një pushim nga faqet e rrjeteve sociale për çfarëdo arsye, ky udhëzues do t'ju ndihmojë të fshini llogarinë Snapchat përgjithmonë brenda pak minutash.
Si të fshini përgjithmonë llogarinë Snapchat
- Hapi 1. Shkoni te support.snapchat.com/delete-account
- Hapi 2. Hyni në llogarinë tuaj
- Hapi 3. Përsëri identifikohuni në faqen e sapo hapur
- Hapi 4. Klikoni në "Vazhdo"
Burimi i imazhit: PCMag.com
Pse dëshironi të fshini llogarinë Snapchat?
Motivi juaj kryesor për të fshirë llogarinë Snapchat mund të jetë privatësia dhe siguria. Sa herë që bëni një hap për t'ia dërguar mikut tuaj, ai fillimisht dërgohet te serverët e Snapchat dhe më pas te snapchatter-i i dëshiruar.
Në një thelb, të gjitha të dhënat tuaja mund të aksesohen jo vetëm nga njerëzit që menaxhojnë serverët, por edhe nga palët e treta, kompanitë simotra, partnerët e biznesit etj., të cilët mund t'i përdorin ose shesin të dhënat tuaja për të mirën e tyre (mund të jenë për shënjestrimin e reklamave) .
Pra, nëse keni arsye për të filluar nga e para dhe thjesht të ndërpresni rrjetet tuaja sociale ose ndonjë gjë tjetër, mund t'ju duhet të mësoni se si të çaktivizoni/fshini llogarinë tuaj Snapchat!
Lexoni gjithashtu: Si të merrni më shumë shikime në Snapchat
Si të fshini përgjithmonë llogarinë Snapchat përmes shfletuesit të uebit?
Për të fshirë llogarinë Snapchat përmes shfletuesit të internetit, ndiqni hapat e mëposhtëm:
Hapi 1- Për të çaktivizuar përgjithmonë llogarinë tuaj Snapchat, shkoni te support.snapchat.com/delete-account nëpërmjet çdo shfletuesi të internetit në telefonin tuaj.
Hapi 2- Futni kredencialet tuaja të Snapchat për t'u identifikuar. Kontrolloni kutinë Robot Captcha për të përfunduar procesin e identifikimit.
Hapi 3- Sapo të identifikoheni, do të ridrejtoheni te Fshi llogarinë – faqja Snapchat . Futni përsëri kredencialet tuaja të hyrjes në Snapchat.
Hapi 4- Prekni 'Vazhdo' për të fshirë llogarinë Snapchat.
Hapi 5 - Kjo është ajo. Mbarove, thuaj lamtumirë Snapchat!
Të dhënat tuaja do të ruhen nga Snapchat për 30 ditë, në rast se dëshironi të riaktivizoni sërish llogarinë tuaj. Nëse është kështu, thjesht identifikohuni me ID dhe fjalëkalimin tuaj Snapchat, për të përfunduar procesin e riaktivizimit.
Dëshironi të kontrolloni nëse llogaria juaj Snapchat është fshirë përgjithmonë apo jo? Përpiquni të identifikoheni duke përdorur Kredencialet tuaja të Snapchat pas 30 ditësh. Nëse llogaria është hequr, nuk do të ketë asnjë mënyrë për t'u identifikuar përsëri!
Shiko gjithashtu:-
Si të gjeni dikë në Snapchat pa emër përdoruesi... Nëse dëshironi të shtoni dikë në Snapchat dhe nuk e keni emrin e përdoruesit. Mund të shtoni duke përdorur Snapcode,...
Si të fshini përgjithmonë llogarinë Snapchat përmes aplikacionit celular?
Për të fshirë llogarinë tuaj Snapchat përmes aplikacionit celular, ndiqni udhëzimet e mëposhtme:
Hapi 1 - Nisni Snapchat në telefonin tuaj. Nëse nuk jeni identifikuar tashmë, shkruani ID-në dhe fjalëkalimin tuaj të Snapchat për të hapur aplikacionin
Hapi 2- Drejtohuni drejt menysë kryesore duke klikuar ikonën në këndin e sipërm majtas. Hapni Cilësimet (ikona e ingranazheve) të pranishme lart djathtas.
Hapi 3- Shkoni te Mbështetja > Qendra e Ndihmës > Gjeni opsionin "Llogarinë time dhe sigurinë" në ikonën e menysë (shfaqet si ikonë me tre vija paralele horizontale lart djathtas).

Hapi 4- Klikoni opsionin "Siguria e llogarisë".
![Si të fshini përgjithmonë llogarinë Snapchat Si të fshini përgjithmonë llogarinë Snapchat]()
Hapi 5 - Shtypni opsionin "Fshi llogarinë time". Disa lidhje të lidhura do të shfaqen më poshtë. Klikoni në 'Si ta fshij llogarinë time?'.
Hapi 6- Në ekranin tjetër, në seksionin Si të fshini llogarinë Snapchat > klikoni në 'portali i llogarive'.
Do të çoheni te faqja e Qendrës së Ndihmës së Snapchat (Mbështetja e Snapchat), ku duhet të futni përsëri ID-në dhe fjalëkalimin e përdoruesit të Snapchat > vazhdoni duke shtypur Vazhdo. Pasi të verifikohen kredencialet tuaja, do të njoftoheni në faqen tjetër për çaktivizimin e llogarisë suaj.
Lexoni gjithashtu: Si të bëni pamje nga ekrani në Snapchat pa e ditur ata
Po përpiqeni të detoksifikoheni edhe nga aplikacionet e tjera të mediave sociale? Ndiqni udhëzuesin tonë hap pas hapi për të fshirë llogaritë në Instagram dhe Google+ !