Pasi të rikuperoni llogarinë tuaj të fshirë në Facebook, mund të kontaktoni lehtësisht me miqtë, kolegët ose të afërmit tuaj. Facebook është një platformë aq e varur saqë përdoruesit nuk mund të kalojnë më shumë se një orë pa kontrolluar nëse kanë ndonjë njoftim të ri apo kërkesë për miqësi.
Mund të ketë shumë arsye pse një llogari në Facebook çaktivizohet, bllokohet ose fshihet përkohësisht me kërkesë të përdoruesve. Por nëse po pyesni nëse mund të rikuperoni llogarinë e fshirë në Facebook apo jo. Epo, përgjigja është Po!
![Si të rikuperoni llogarinë e fshirë në Facebook [2021] Si të rikuperoni llogarinë e fshirë në Facebook [2021]](https://blog-cdn.webtech360.com/resources4/images1/image-7614-1109085401871.webp)
![Si të rikuperoni llogarinë e fshirë në Facebook [2021] Si të rikuperoni llogarinë e fshirë në Facebook [2021]]()
Për fat të mirë, Facebook e kupton se si njerëzit mund të kenë ndryshime humori dhe të jenë shumë dramatikë ndonjëherë. Pra, ruan të gjitha kërkesat për fshirje të llogarisë për një periudhë të kufizuar kohore, në rast se dikush dëshiron të marrë një llogari të fshirë në Facebook.
Si të rikuperoni një llogari të fshirë në Facebook?
- Shkoni te Facebook.com
- Hyni në llogarinë tuaj
- Klikoni në Anulo fshirjen
Rikuperoni llogarinë e fshirë në Facebook
![Si të rikuperoni llogarinë e fshirë në Facebook [2021] Si të rikuperoni llogarinë e fshirë në Facebook [2021]]()
![Si të rikuperoni llogarinë e fshirë në Facebook [2021] Si të rikuperoni llogarinë e fshirë në Facebook [2021]]()
Rikuperoni llogarinë e fshirë në Facebook pas 14 ditësh
Si të riaktivizoni llogarinë tuaj në Facebook
Si të rikuperoni një llogari të fshirë përgjithmonë në Facebook?
Edhe pasi të keni fshirë me sukses llogarinë tuaj në Facebook , ekziston një mënyrë për ta rikthyer atë pa asnjë ndërlikim. Gjithçka që duhet të bëni është:
Ndiqni këto hapa për të rikuperuar llogarinë e fshirë në Facebook:
Hapi 1: Shkoni në www.facebook.com
![Si të rikuperoni llogarinë e fshirë në Facebook [2021] Si të rikuperoni llogarinë e fshirë në Facebook [2021]]()
Hapi 2: Futni kredencialet tuaja në Facebook.
Hapi 3: Futni butonin Hyrja për të hyrë në llogarinë tuaj në Facebook. Mos harroni se procesi duhet të kryhet brenda 30 ditëve nga fshirja e llogarisë tuaj.
Hapi 4: Sapo ID dhe fjalëkalimi juaj të pranohet, do të merrni kërkesën e mëposhtme dhe dy opsione për të zgjedhur: Konfirmo fshirjen ose Anulo fshirjen, kliko në opsionin Anulo fshirjen .
![Si të rikuperoni llogarinë e fshirë në Facebook [2021] Si të rikuperoni llogarinë e fshirë në Facebook [2021]]()
Hapi 5: Kjo do të rikuperonte lehtësisht llogarinë e fshirë në Facebook në pak minuta! Filloni të përdorni llogarinë tuaj në Facebook në mënyrën e zakonshme. Të gjitha postimet, fotot, videot tuaja në Facebook do të jenë të njëjta me mënyrën se si u larguat!
Në disa raste, madje mund t'ju kërkohet të provoni identitetin tuaj, gjë që mund të bëhet nëpërmjet "Identifikimi i miqve tuaj bazuar në fotot që ata janë etiketuar", mund t'ju kërkohet të jepni datën e lindjes ose emrin ose t'u përgjigjeni pyetjeve të tjera të sigurisë.
A mund ta rikuperoni llogarinë e fshirë në Facebook pas 14 ditësh?
Natyrisht ju mund të! Kompania ka zgjatur periudhën e hirit të Fshirjes në 30 Ditë nga 2 javë. Kjo do të thotë, tani kur fshini llogarinë tuaj në FB, keni gati një muaj për të ndryshuar vendimin tuaj. Sipas Facebook, ata kanë vëzhguar shumë njerëz që përpiqeshin të kthenin llogarinë e tyre të fshirë në Facebook edhe pas dy javësh nga fshirja e llogarisë së tyre, kështu që kompania përfundimisht rriti periudhën e mospagimit.
Prandaj tani përdoruesit mund të presin deri në një muaj që llogaria të zhduket përgjithmonë, së bashku me të gjitha të dhënat.
Çaktivizo VS Fshi llogarinë në Facebook: Cili është ndryshimi?
Ekziston një ndryshim i vogël midis dy termave:
Nëse çaktivizoni llogarinë tuaj në Facebook:
- Mund ta riaktivizoni llogarinë tuaj të çaktivizuar në Facebook sa herë që dëshironi.
- Përdoruesit e tjerë të Facebook nuk do të jenë në gjendje të kërkojnë për ju ose të shohin afatin tuaj kohor.
- Informacioni i kufizuar mund të mbetet i dukshëm për të tjerët, të themi Mesazhet, Bashkëngjitjet që keni dërguar.
- Postimet tuaja në Facebook dhe të dhënat e tjera nuk do të hiqen nga profili juaj.
- Ju mund të keni çaktivizuar llogarinë tuaj në Facebook, por mund të përdorni ende Messenger.
Nëse fshini llogarinë tuaj në Facebook:
Prandaj, ju duhet t'i rikuperoni ato aplikacione në një nivel personal me ofruesit.
Duhet lexuar: Rikuperoni skedarët e fshirë përgjithmonë në Windows 10 – me hapa të thjeshtë
Llogaria e fshirë në FB u rikuperua!
| Për të çaktivizuar llogarinë tuaj në Facebook: Shkoni te Settings > klikoni në Informacionet tuaja në Facebook në kolonën e majtë > Klikoni mbi Çaktivizim dhe fshirje > Zgjidhni Çaktivizo llogarinë > vazhdoni duke klikuar Vazhdo te çaktivizimi i llogarisë dhe ndiqni udhëzimet për ta konfirmuar. |
Pra, herën tjetër që të keni guximin të fshini llogarinë tuaj në Facebook , provoni ta çaktivizoni atë. Pra, që të paktën të keni mundësinë të riaktivizoni llogarinë tuaj të çaktivizuar në Facebook në çdo kohë që dëshironi.
Shpresojmë që ky artikull të jetë i dobishëm në rikuperimin e llogarisë së fshirë në Facebook. Dëshironi të mësoni se si të rikuperoni mesazhet e fshira në Facebook? Lexoni artikullin tonë të ardhshëm !
Shikoni video tutorial për të rikuperuar llogarinë tuaj të fshirë në FB