Nëse e keni çaktivizuar llogarinë tuaj në Facebook dhe vazhdoni të merrni mesazhe në Facebook Messenger , duhet të dini arsyen që qëndron pas saj. Zakonisht, kur Facebook-u çaktivizohet nga telefoni, zbret edhe mesazheri. Por është e mundur vetëm kur arrini te mesazheri vetëm përmes Facebook.
Procesi : Duhet të çaktivizoni llogarinë në Facebook përpara se të çaktivizoni mesazhin e Facebook, pavarësisht nëse e vizitoni atë nëpërmjet aplikacionit të veçantë ose funksionit të integruar.
Pra, le të kuptojmë së pari se si të çaktivizoni llogarinë tuaj në Facebook?
Hapi 1: Hyni në llogarinë tuaj në shfletues dhe klikoni në tastin e shigjetës në shiritin anësor të sipërm djathtas.
Hapi 2: Kontrolloni anën e majtë dhe klikoni në Informacionin tuaj në Facebook .
Hapi 3: Gjeni çaktivizimin dhe fshirjen këtu dhe klikoni Shiko .
Hapi 4: Zgjidhni Çaktivizo llogarinë dhe kliko Vazhdo për çaktivizimin e llogarisë .
Tani nëse doni të çaktivizoni llogarinë tuaj në Facebook duke përdorur një telefon celular, ndiqni hapat e mëposhtëm.
Vizitoni Cilësimet > Cilësimet e llogarisë > Siguria > Çaktivizimi i llogarisë . Prekni mbi të dhe është bërë!
Tani kur të keni mbaruar me çaktivizimin e llogarisë suaj në Facebook, mesazheri juaj duhet të çaktivizohet vetëm kur e vizitoni atë përmes Facebook.
Si të çaktivizoni Facebook Messenger pas çaktivizimit të Facebook?
Hapi 1: Hapni aplikacionin Facebook Messenger.
Hapi 2: Prekni foton e profilit tuaj (në anën e sipërme të majtë)
Hapi 3: Lëvizni deri në fund dhe gjeni Ligjore dhe Politika .
Hapi 4: Zgjidhni Çaktivizo Messenger në ekranin tjetër.
Hapi 5: Këtu, duhet të futni fjalëkalimin dhe trokitni lehtë mbi Vazhdo .
Dhe ju jeni të mirë për të shkuar! Kështu fshini llogarinë e mesazherit.
Cili është ndryshimi midis çaktivizimit dhe fshirjes së llogarisë në Facebook?
Ka raste kur dëshironi të hiqni qafe një llogari në Facebook për një periudhë të përkohshme. Në fakt, ju keni fleksibilitetin për t'u rikthyer në çdo kohë në Facebook pasi të keni mbajtur llogarinë të çaktivizuar.
Pasi të keni zgjedhur opsionin e fshirjes së llogarisë në Facebook, nuk ka asnjë mënyrë për të hyrë në aktivitetet, fotot, videot tuaja, por mund të hapni një llogari të re më vonë. Megjithëse Facebook fillon procesin e fshirjes 14 ditë pas kërkesës dhe kërkon deri në 90 ditë për të hequr gjurmën tuaj.
A mund ta çaktivizoni Facebook Messenger-in pa e çaktivizuar Facebook-un?
Jo. Kërkohet që të çaktivizoni llogarinë tuaj në Facebook përpara se të çaktivizoni Facebook Messenger. Opsioni për të çaktivizuar mesazherin krijohet vetëm kur një llogari është çaktivizuar.
Çfarë ndodh pas çaktivizimit të Messenger-it?
Pasi të çaktivizohet Facebook Messenger, profili juaj nuk do t'i shfaqet askujt dhe askush nuk mund t'ju dërgojë mesazhe. Nëse dëshironi të riaktivizoni vetëm Messenger-in, nuk do të ishte e mundur dhe madje edhe llogarisë në Facebook i kthehet jeta.
Këshillë : Nëse dëshironi t'i tregoni botës në një modalitet offline në Messenger, në mënyrë që të mos ju shqetësojnë më, mund ta bëni këtë me siguri. Hapni aplikacionin > trokitni lehtë mbi ikonën e profilit > Statusi aktiv > Ndryshoni çelësin Off > trokitni lehtë mbi U krye .
![Si të çaktivizoni Facebook Messenger pasi Facebook të çaktivizohet? Si të çaktivizoni Facebook Messenger pasi Facebook të çaktivizohet?]()
Pasi të keni mbaruar me të, nuk keni nevojë të lexoni mesazhet e padëshiruara dhe askush nuk do të kuptojë nëse jeni online apo jo. E thjeshte!
Kjo është ajo, njerëz! Shpresojmë që të qëndroni të qetë pasi të keni shkëputur nga kanalet sociale. Edhe pse nëse doni të rregulloni kohën tuaj në Facebook, Social Fever në Android gjithashtu mund t'ju ndihmojë të mbani të njëjtën gjë. Besoni!
![Si të çaktivizoni Facebook Messenger pasi Facebook të çaktivizohet? Si të çaktivizoni Facebook Messenger pasi Facebook të çaktivizohet?]()
Ndërkohë, kurseni pak minuta për ta parë!
Nëse jeni ende aktiv në Facebook, vazhdoni të tregoni dashurinë tuaj dhe na ndiqni në faqen tonë zyrtare të Systweak në facebook .