Недавна грешка у најновијој верзији иОС-а приказује поруку о грешци „Ова апликација се више не дели са вама“. Корисници који користе иОС 13.4.1, иОС 13.5 и неки који су ажурирали апликације које укључују ИоуТубе, Фацебоок, ЛастПасс, ВхатсАпп и недавно су погођени овом грешком.
Овде, у овом чланку, помоћи ћемо вам да разумете разлог за овај проблем и како да решите „Ова апликација се више не дели са вама“.
Корисник МацРуморс-а описује проблем као:
Is anyone else experiencing widespread app crashes? I am suddenly being informed that “this app is no longer shared with you” from several iOS apps. When I follow the prompt to the app’s App Store page, the only option is to “open” which then puts me back into the same loop.
Поред овога, на Твитеру је било твитова за сличан проблем:
@AppleSupport iOS 13.5 is causing many of my apps to give me a “this app is no longer shared with you.” Error. Have to reinstall all of them!
— Josh Randazza- Pade (@JoshPade) May 22, 2020
Исправка за „Ова апликација се више не дели?“
Генерално, да би решили проблем, људи који наиђу на њега бришу и поново инсталирају апликације које изазивају проблеме.
Међутим, иако је проблем решен, корисници на крају губе податке апликације као што су напредак игре и други.
Стога, да бисте се спасили ове гњаваже уместо да бришете и поново инсталирате апликацију, покушајте да скинете апликацију.
Предности ослобађања апликација
- Неће изгубити никакве податке
- М��же се наставити одакле сте отишли
Како скинути апликацију у иОС-у?
Да бисте скинули апликацију и наставили са радом одакле сте отишли, ево корака у наставку за скидање апликације у иОС-у:
- Идите на Подешавања телефона > Опште
![Како да поправите „Ова апликација се више не дели са вама“ Како да поправите „Ова апликација се више не дели са вама“]()
- Додирните апликацију > Искључи апликацију > Поново инсталирај апликацију.
- Ово ће поново инсталирати апликацију без брисања података или докумената апликације.
Сада покушајте да користите апликацију. Требало би да ради добро.
Међутим, ако и даље наиђете на поруку о грешци сачекајте да Аппле исправи грешку. Срећом, постоје добре вести да је иПхоне и иПад Апп Сторе већ објавио ажурирања апликација да би решила грешку. То значи да се корисници иПхоне-а и иПад-а више неће суочавати са овим проблемом.
Међутим, ако сте радознали да знате зашто сте добили поруку о грешци, ево је.
Шта је грешка „Ова апликација се више не дели са вама“?
Порука о грешци „Ова апликација се више не дели са вама“ била је повезана са грешком у Аппле-овом систему за породично дељење . Да би то решио, Апп Сторе је поново објавио ажурирања за све апликације, укључујући ИоуТубе и друге које су приказивале поруку о грешци.
Међутим, нема промене у броју верзије, ажурирања апликације имају исте верзије. Али то не значи да не треба да их ажурирате. Да бисте решили ову поруку о грешци, потребно је да инсталирате ажурирање апликације јер тек након тога више нећете примати апликацију се више не дели са вама.
Ово није први пут да Апп Сторе примењује такву праксу раније да би решио проблеме на страни сервера или да би поново отворио сертификате за потписивање које компанија то ради.
Због грешке корисници нису могли да приступе популарним апликацијама као што су ИоуТубе, ВхатсАпп и друге. Проблем је био на Апплеовом крају, а не у апликацији; стога је Апп Сторе поново објавио ажурирања. Издавањем ових ажурирања апликације, релевантни делови бинарних датотека апликације који су изазивали проблеме са потписивањем сертификата нестају, што значи да се корисници више неће суочавати са „Ова апликација се више не дели са вама“.
Прочитајте више: Како искључити аутоматско ажурирање апликација на иПхоне-у
То је то. Надамо се да су вам информације биле корисне и да сте могли да сазнате разлог проблема са којим се суочавате на свом иОС уређају. Молимо вас да поделите своје коментаре у одељку испод.