Google Plus var et skritt tatt av Google Inc. for å dykke inn i virksomheten for sosiale medieplattformer. En av hovedintensjonene bak Google Plus kan ha vært å konkurrere med Facebook, Twitter osv. Den lave bruken og engasjementet fører imidlertid til at Google tar et bittert skritt. Med nyhetene om at Google stenger sin forbrukerversjon av Google Plus, kan de som har kontoer på den lure på hva de må gjøre!
Nå som ca. 90 prosent av Google Plus-brukerne brukte mindre enn fem sekunder på portalen sin, og selskapet er nødt til å si adjø. Så hvis du har en konto på Google Plus, og hvis du lurer på hvordan du sletter Google Plus-kontoen din, har vi det dekket for deg:
Hvordan vite om du har en Google Plus-konto?
Før du sletter Google Plus-kontoen din, ville det være bedre å vite om du til og med har en konto på den eller ikke. Til tross for populariteten, er det ingen overraskelse hvis du ikke har en konto på Google Plus mens du har en på Gmail. For å sjekke eksistensen av Google Plus-kontoen din, kan du følge trinnene nedenfor:
- Logg på Gmail-kontoen din med legitimasjon.
- Klikk på bildet ditt øverst til høyre i Gmail-vinduet.
- Hvis du ser "Google+-profil" under e-postadressen din, bekreftes det at du har en konto på Google Plus.
- Du kan klikke på "Google+-profil" for å se den eller for å fortsette med fjerningen.
Hvordan sletter du Google Plus-kontoen din?
Nå som du vet at du har en konto, vil du gjerne vite hvordan du sletter Google Plus-kontoen din. For å slette, kan du følge trinnene nedenfor:
- Logg på Google+-profilen din og klikk på Innstillinger i venstre rute.
- Det gir deg en mengde innstillinger som du kan justere. Hvorfra må du bla ned for å se "SLETT DIN GOOGLE+ PROFIL" å klikke på.
- Det fører deg til å bekrefte ved å be deg om å logge på igjen med legitimasjonen din.

- Nå gir den deg all nødvendig informasjon om profilen din og hvor alt det er knyttet til. Deretter ber den deg merke av i boksene, der du forstår at når den først er slettet, kan den ikke angres.
![Slik sletter du Google+-kontoen din Slik sletter du Google+-kontoen din]()
- Så snart du trykker på Slett-knappen, blir kontoen slettet og du får et skjema der du kan velge grunnen til å slette Google Plus-kontoen din.
![Slik sletter du Google+-kontoen din Slik sletter du Google+-kontoen din]()
Alt i alt, hvis du finner ut at du på en eller annen måte har en konto, vet du nå også hvordan du sletter Google Plus-kontoen din. Det er viktig at du vet at Google Plus er en av de sosiale medieplattformene som kobler deg til vennene dine og andre kretser. På denne måten, hvis du beholder bildene dine videoer eller har delt andre ting på Google Plus, kan du vurdere å slette dem på forhånd. Hvis du har en bedriftskonto på Google Plus, kan du fortsatt bruke tjenesten uten problemer. Hvis du ønsker å dele noen tips og triks for Google, gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.