Enhetskoblinger
Inneholder LinkedIn-profilen din flere utdaterte CVer? Strømlinjeform profilen din ved å fjerne utdaterte CVer og beholde bare de nyeste for å unngå forvirring.

Enten du lastet opp feil eller bare vil ha siste CV på profilen din, forklarer denne guiden hvordan du fjerner CV-en din fra LinkedIn fra skrivebordet eller via mobilappen.
Slik sletter du LinkedIn-CV fra nettet
Prosessen for å slette din gamle CV fra LinkedIn på nettet er ganske enkel. Følg trinnene nedenfor for å gjøre det:
- Åpne LinkedIn i en nettleser på skrivebordet ditt og logg på med legitimasjonen din.
- Fra topplinjen klikker du på fanen Jobber .
- I venstre sidefelt velger du Applikasjonsinnstillinger .
![Slik sletter du CV-en din på LinkedIn Slik sletter du CV-en din på LinkedIn]()
- Du vil se alle CVene du har lastet opp til nå på LinkedIn-profilen din. Klikk på de tre prikkene ved siden av CV-en du vil slette, og velg alternativet Slett .
![Slik sletter du CV-en din på LinkedIn Slik sletter du CV-en din på LinkedIn]()
Det er alt som skal til! LinkedIn-CV-en din er slettet. Etter å ha gjort det, kan du legge til din nye CV på LinkedIn ved å klikke på Last opp CV- knappen.
En annen måte å få tilgang til CV-siden på er ved å klikke på profilikonet i topplinjen og velge Innstillinger og personvern > Datapersonvern fra venstre sidefelt, etterfulgt av innstillinger for jobbsøknad fra høyre rute.
Slik sletter du LinkedIn-CV fra Android eller iPhone
Trinnene for å slette LinkedIn-CV-en din er like på både desktop- og mobilversjoner, selv om du vil ha mer skjermplass på skrivebordet. Her er hva du må gjøre for å slette CV-en din fra LinkedIn-mobilappen:
- Åpne LinkedIn-appen på telefonen.
- Trykk på Jobber -ikonet nederst til høyre .
- Velg de tre horisontale prikkene neste Søk etter jobber- boksen og velg alternativet Applikasjonsinnstillinger .
![Slik sletter du CV-en din på LinkedIn Slik sletter du CV-en din på LinkedIn]()
- Trykk på de tre prikkene ved siden av CV-en du vil fjerne fra LinkedIn-profilen din, og velg Slett .
![Slik sletter du CV-en din på LinkedIn Slik sletter du CV-en din på LinkedIn]()
Den valgte CV-en er fjernet fra LinkedIn-profilen din. I tillegg til å legge til en oppdatert CV, bør du også legge til dine sertifiseringer på LinkedIn .
Slik skjuler du CV-en din på LinkedIn
Kanskje du ikke vil slette CV-en din fra LinkedIn, men bare skjule den for rekrutterere. Her er hva du skal gjøre:
- Åpne LinkedIn i en nettleser eller på telefonen.
- Velg alternativet Jobber .
- Klikk på Applikasjonsinnstillinger .
![Slik sletter du CV-en din på LinkedIn Slik sletter du CV-en din på LinkedIn]()
- Vri bryteren ved siden av Del CV-data med rekrutterere slik at den blir grå.
LinkedIn har fortsatt din CV på fil, men rekruttererne kan ikke se den. Du kan også slå av bryteren ved siden av Lagre CV-er og applikasjonsdata for å forhindre at LinkedIn lagrer denne informasjonen.
Hold LinkedIn-profilen din oppdatert
Voila! Du har fjernet alle unødvendige og utdaterte CV-er fra LinkedIn-profilen din. Du kan nå laste opp din oppdaterte CV og få fart på jobbsøket!
Vanlige spørsmål
Hvor finner jeg CV-en min på LinkedIn?
Du kan finne dine opplastede CV-er under alternativet for jobbsøknadsinnstillinger på LinkedIn. Alle CV-er du har lastet opp tidligere vil bli oppført her.
Hvordan sletter jeg lagrede jobber på LinkedIn?
Det er enkelt å slette en lagret jobb på LinkedIn. Naviger til Jobber > Mine jobber, klikk på de tre prikkene ved siden av jobben du vil fjerne, og velg Fjern lagring.
Kan jeg oppheve sendingen av CV-en min på LinkedIn?
Dessverre er det ikke mulig å trekke tilbake en CV når du har sendt den inn via LinkedIn. Hvis du vil at jobbplakaten skal vurdere en annen versjon, må du kontakte dem direkte via en InMail.