Å lagre bilder på skyen er en fin måte å spare plass på smarttelefonen din. Håper du har prøvd Google bilder for å lagre bildene dine. Det er et fantastisk verktøy lastet med kunstig intelligens. Du kan finne bildene dine ved å skrive inn objekter da eller personer i dem, bortsett fra dette kan du dele albumene dine og kan gjøre mye med denne fantastiske appen.
Noen ganger må du logge på Google-kontoen din når datamaskinen eller den bærbare datamaskinen er koblet til en projektor, eller mens du viser noen bilder til vennene dine direkte fra skjermen på den bærbare datamaskinen. Men det kan skje at du ved et uhell tar opp noen av dine personlige bilder, noe som fører til definitiv forlegenhet. For å unngå dette bør du skjule bilder på google bilder og her er hvordan du kan gjøre dette.
Se også: Slik sikkerhetskopierer du bildene dine med Google Foto
- Logg på Google Foto-kontoen din https://www.Google.com/photos/about/ med brukernavn og passord.
- På startskjermen vil du se alle bildene du har lastet opp.
- Klikk nå på Alternativer (tre horisontale linjer gitt øverst til venstre). Velg Arkiver femte alternativ fra toppen.

![Slik skjuler eller viser du bilder på Google Foto. Slik skjuler eller viser du bilder på Google Foto.]()
- Du vil være på arkivskjermen. Klikk nå på LEGG TIL bilder gitt øverst til høyre.
![Slik skjuler eller viser du bilder på Google Foto. Slik skjuler eller viser du bilder på Google Foto.]()
- Dette vil vise deg bildene du har lastet opp. Velg bildene du vil skjule fra startskjermen til Google Foto.
- Klikk nå på Ferdig øverst til høyre. Du vil se alle de arkiverte bildene hvis du vil skjule flere bilder, klikk på LEGG TIL bilder eller Gå tilbake til startskjermen ved å klikke tilbake-knappen. Nå vil du oppdage at arkiverte bilder ikke vises på startskjermen til Google Photos-kontoen din.
- Når du ønsker å se bildene du nettopp har gjemt, kan du gå til Arkiv-menyen ved å klikke på Arkiver i Alternativer. Her finner du alle dine skjulte bilder.
- Hvis du vil vise bilder på Google Photos og vise dem tilbake til startskjermen til Google Photos-kontoen, og velg dem, vil du se en blå stripe øverst på skjermen. Klikk på alternativer øverst til høyre på skjermen (tre prikker).
![Slik skjuler eller viser du bilder på Google Foto. Slik skjuler eller viser du bilder på Google Foto.]()
- Du vil finne et alternativ for å fjerne de valgte bildene. Klikk på den og bildene dine vil være på startskjermen til applikasjonen.
Slik kan du skjule og vise bilder fra startskjermen til Google Foto. Sett Google Photos-kontoen din på den private datamaskinen din, og logg deretter frimodig på den foran alle.
Neste Les: Battle of Backup: iCloud Photos Vs Google Photos