Allestedsnærværet til Facebook har sementert sitt rykte som et må-ha-verktøy i arsenalet til enhver markedsfører på sosiale medier. Alt takket være en enorm brukerbase og å være en fin måte å markedsføre virksomheter på. Men ting er ikke alltid så fordelaktig som det ser ut.
Fordi du kan komme i en situasjon hvor du ikke trenger en Facebook-konto eller en bedriftsside for å få kontakt med fansen din.
Så, uansett grunn, har du bestemt deg for å slette Facebook-siden eller kontoen din , og det er heldigvis en smertefri prosess å bli kvitt den.
Hvordan sletter jeg Facebook-side?
For å slette en Facebook-side du har opprettet for bedriften din, gjør du følgende. Sørg for at du er administrator for siden for å slette bedriftssiden din .
Trinn 1- Naviger til Facebook-bedriftssiden du ønsker å slette.
Trinn 2- Gå til Innstillinger-menyen øverst på siden din.
Trinn 3- Rull ned og finn alternativet "Fjern side: Slett siden din".

Trinn 4- Klikk på "Slett" i et popup-vindu. Så snart du klikker for å slette siden din, vil det vises en direktemelding på skjermen som bekrefter at siden har gått inn i slettemodus.
Trinn 5- Facebook lagrer bedriftssiden din i 14 dager, i tilfelle du ombestemmer deg og ønsker å reaktivere Facebook-siden din igjen.
Hvis det er tilfelle, kan du følge de samme trinnene nevnt ovenfor og gjenopprette siden ved å klikke på 'Avbryt sletting'-knappen.
Se også:-
Hvordan se hvem som ble uvenner med deg på Facebook Nysgjerrig etter å finne ut hvem som ble venn med deg på Facebook? Ta hjelp av dedikerte Unfriend-sporingsverktøy som umiddelbart...
Hva om jeg ikke er administrator og ønsker å slette Facebook-siden?
Facebook tillater ikke andre enn administratoren å slette bedriftssiden. Men hva om du nylig har mistet administratorrollen eller er satt opp som redaktør for siden? Ikke bekymre deg, du kan fortsatt prøve å fjerne Facebook-siden, men det er litt vanskeligere og treffforholdet er kanskje ikke prosentprosent.
For å prøve å slette Facebook-side uten administratorroller, må du ganske enkelt rapportere siden for brudd på din immaterielle eiendom. For å gjøre det, gå til siden du ønsker å slette > Klikk på ikonet med tre prikker under sidens forsidebilde og velg å rapportere det. Forklar hvorfor du ønsker at siden skal fjernes fra Facebook og du vet aldri at du kan ende opp med ønsket resultat.
Før du sletter Facebook-siden din, må du huske på noen ting:
- Behold en kopi av Facebook-sidedataene dine . Før du sletter Facebook-siden, sørg for at du får tak i alle dataene, slik at du har en kopi av alle dine innlegg, videoer, bilder og annen sideinformasjon for videre bruk (i tilfelle). For å laste ned data fra Facebook-siden din, gå til Sideinnstillinger > Finn nedlastningsside-knapp > på neste skjermbilde, velg dataene du ønsker å beholde en kopi av og trykk på "Opprett fil"-knappen. Avhengig av størrelsen på dataene, kan prosessen ta tid. Når det er gjort, vil en lenke bli sendt til den registrerte e-post-IDen. Du kan følge lenken for å laste ned Facebook-dataene dine.
- Du kan oppheve publiseringen av siden i stedet. Dette hjelper deg med å gi deg selv en pause fra å drive en Facebook uten å slette siden og beholde følgere også. For å oppheve publiseringen av Facebook-bedriftssiden din. Gå til siden din > Innstillinger > Fjern side > Velg Unpublish link i stedet for å slette siden din.
![Hvordan sletter jeg Facebook-siden min Hvordan sletter jeg Facebook-siden min]()
- Slå sammen Facebook-sider hvis du kjører to fansider, kan det skape forvirring for målgruppen din. For å unngå dette, prøv å slå dem sammen. For å gjøre det, gå til facebook.com/pages/merge > Velg sider du ønsker å slå sammen > Klikk på Slå sammen sider-knappen og ender opp med én Facebook-side.
![Hvordan sletter jeg Facebook-siden min Hvordan sletter jeg Facebook-siden min]()
Husk at sletting av Facebook-side er permanent og alle data og informasjon vil bli permanent fjernet, så vær tålmodig og tenk deg om to ganger før du tar farvel med Facebook-bedriftssiden din.
For eventuelle spørsmål, vennligst nevne i kommentarfeltet nedenfor!