Dsb app virker ikke
Oplever du at Dsb app virker ikke? Følg denne guide og få appen til at fungere igen på få minutter med konkrete trin.
iMessage i iOS 16 bringer en masse forbedringer til, hvordan du interagerer med dine venner og familie via tekst. Ud over at give dig mulighed for at bruge SharePlay i appen og samarbejde direkte om et dokument, regneark eller projekt, tilbyder appen Beskeder nu en måde at genkalde nylige tekster, du har sendt til en person via indstillingen Fortryd Send.
I dette indlæg forklarer vi, hvad der sker, når du bruger Fortryd Send på en tekst inde i Beskeder-appen, hvad modtageren ser, når du gør det, og hvorfor du ikke kan sende nogle tekster inde i appen, selv på iOS 16.
Hvad sker der, når du fortryder en besked i iMessage?
Når du bruger indstillingen Fortryd Send til en iMessage-chat i appen Beskeder, forsvinder den valgte besked øjeblikkeligt fra samtalen. Det, der er tilbage af den ikke-sendte besked, er blot en etiket, hvor der står "Du har ikke sendt en besked", og den vises under den sidst sendte besked.

Selvom modtageren ikke vil være i stand til at læse din besked, efter at du har trykket på Fortryd Send, vil de stadig vide, at du tilbagekaldte beskeden, da de også vil se en "usendt besked" i den samme samtale.
En besked, der ikke er sendt, kan ikke gendannes, da den slettes for evigt fra samtalen.
Relateret: Sådan bruger du knappen Unsend på iPhone til at slette en sendt besked
Sådan annulleres afsendelsen af en tekst på Beskeder på iOS 16
For at annullere afsendelsen af en tekst på iMessage skal du starte appen Beskeder på din iPhone og åbne en samtale, hvor du for nylig har sendt en besked. Når samtalen indlæses, skal du finde den besked, du vil annullere afsendelsen, og trykke og holde på den.
Når du gør det, vises en overløbsmenu på skærmen. Vælg Fortryd Send i denne menu .
Den besked, du ikke har sendt, forsvinder fra den valgte samtale.
Relateret: Sådan bruger du flere billeder på iPhone-låseskærm
Kan du annullere afsendelse af tekster på Beskeder?
Nej. Apple tillader ikke brugere at annullere afsendelsen af sms'er, de sender fra Beskeder. Der er en udstrækning, hvormed muligheden Fortryd Send kan bruges. Du kan kun annullere afsendelsen af beskeder inden for 2 minutter efter afsendelsen . Når du har passeret 2-minutters mærket, vil du ikke længere være i stand til at annullere afsendelsen af beskeden, da du ikke vil se indstillingen Fortryd afsendelse, når du trykker længe på sådanne beskeder.
Når du trykker og holder på en besked, som du sendte for mere end 2 minutter siden, vil du kun se muligheder for at besvare, kopiere, oversætte og slette beskeder.
Fortryder sletning af en tekst afsendelsen på Beskeder?
Nej. Slet og Fortryd Send er to forskellige muligheder i appen Beskeder. Mens Fortryd Send fjerner den valgte besked fra både din og modtagerens samtalehistorik, fjerner sletning af en besked fra en samtale den kun fra din side af samtalen. En slettet besked vil fortsætte med at dukke op på modtagerens iPhone, så længe de beholder den.
En anden forskel er, at slettede beskeder kan gendannes ved at gå til skærmen "Slettet for nylig" på appen Beskeder til enhver tid. Usendte beskeder kan på den anden side ikke gendannes, når du trykker på Fortryd Send. De vil blive fjernet fra både dine og din modtagers samtaler og vil ikke kunne gendannes i en overskuelig fremtid.
For at annullere afsendelsen af en besked, du ved et uheld har slettet, skal du gendanne den ved at gå til Beskeder > For nylig slettet .
Vælg her den besked, du vil fortryde sletningen, og tryk på Gendan .
Når beskeden er gendannet, skal du gå over til den specifikke samtale igen og bruge indstillingen Fortryd afsendelse til at annullere afsendelsen af beskeden.
Jeg har fjernet en sms, men modtageren kan stadig se den. Hvorfor?
Indstillingen Fortryd Send er kun tilgængelig i iOS 16, og den er ikke omvendt kompatibel på tværs af ældre versioner af iOS. Hvis du fjerner en besked på beskeder fra en iOS 16-enhed, men den person, du sendte den til, bruger en iPhone, der kører iOS 15 eller tidligere, vil din besked ikke blive afsendt på deres enhed. Når du sender en tekst til en person på iOS 15 eller tidligere, og du bruger indstillingen Fortryd Send på teksten, vil denne tekst fortsætte med at dukke op på deres iPhone uden fejl.
I sådanne tilfælde vil du se et banner, der fortæller dig, at denne person "måske stadig kan se din besked".
Det er alt, hvad du behøver at vide om at fjerne en besked på iMessage.
RELATEREDE
Oplever du at Dsb app virker ikke? Følg denne guide og få appen til at fungere igen på få minutter med konkrete trin.
Acrobat reader DC pro giver dig professionelle PDF-værktøjer til redigering og signering. Få den komplette guide til installation og brug her.
CapCut pro PC download giver dig adgang til premium videoredigering uden vandmærker på computeren. Følg denne guide og installer CapCut Pro på PC på få minutter.
Lær hvordan du læser Den blå avis gratis online eller som PDF. Få adgang til alle annoncer uden betaling med denne enkle guide.
Adobe reader get Adobe direkte fra Adobe og få den officielle Acrobat Reader. Følg vores klare trin-for-trin guide til sikker download og installation af den nyeste version.
Har du skiftet telefon? Følg denne guide til at få Mit ID på ny telefon. Trin-for-trin instruktioner sikrer, at MitID appen virker hurtigt og sikkert igen.
Aktiver MitID på ny telefon hurtigt og sikkert med denne trin-for-trin guide. Få MitID appen sat op på din nye smartphone uden problemer.
Lær hvordan får jeg mobilepay på få minutter. Følg vores enkle guide til at downloade, installere og aktivere MobilePay på din telefon.
Danske Bank MitID app gør det nemt at logge ind og godkende betalinger sikkert. Få den komplette guide til download, installation og brug af appen her.
PDF Adobe Acrobat reader giver dig mulighed for at åbne, læse og redigere PDF-filer uden besvær. Følg denne guide og kom hurtigt i gang med Adobe Acrobat Reader på din computer.