Hvordan opdaterer jeg mobilepay
Hvordan opdaterer jeg MobilePay? Følg denne guide for at få den nyeste version med forbedret sikkerhed og funktioner på få minutter.
Notifikationer er en utrolig nyttig del af mobiltelefoner. De giver dig besked, når du har modtaget en besked, eller der er sket noget vigtigt. Du ønsker dog ikke nødvendigvis altid at kunne se dem med det samme. Af hensyn til privatlivets fred ønsker du måske ikke, at dine meddelelser skal være synlige med det samme, da andre mennesker kan læse dine meddelelser, hvis de vises på din låseskærm eller popup-meddelelser. Denne guide vil lede dig gennem processen med at deaktivere forhåndsvisninger af meddelelser.
Generelle forhåndsvisningsindstillinger
Indstillingerne for forhåndsvisning af meddelelser kan findes i appen Indstillinger under "Meddelelser".

Standardindstillingen kan vælges øverst, app-specifikke indstillinger er tilgængelige nedenfor.
I meddelelsesindstillingerne er der en liste over alle apps, der er installeret på telefonen og en standardindstilling til at vise forhåndsvisninger af meddelelser.
Standardindstillingen kan vælges øverst, app-specifikke indstillinger er tilgængelige nedenfor.
Ved at trykke på "Vis forhåndsvisninger" åbnes en side, hvor du kan vælge standardsynlighed for forhåndsvisning af meddelelser. De mulige indstillinger er "Always", "When Unlocked" og "Never".
"Altid" er standardudseendet for meddelelser, forhåndsvisningsteksten vil altid være synlig. "Aldrig" vil ændre notifikationer, så de kun viser navnet på appen, med enhver notifikationstekst erstattet af ordet "Notifikation".
"When Unlocked" er mellem de to andre indstillinger. Aktivering betyder, at meddelelser fungerer som normalt, når telefonen er låst op, og forhåndsvisninger vises. Når telefonen er låst, vises meddelelser, som de gør med indstillingen "Aldrig".
Notifikationer vil få notifikationsteksten erstattet med ordet "Meddelelse".
Opsætning af individuelle apps
Du kan bruge listen over apps til at konfigurere meddelelsesindstillingerne for en individuel app. Når du ser meddelelsesindstillingerne for en bestemt app, kan du tilsidesætte standardindstillingen for forhåndsvisningssynlighed.
For at gøre det skal du åbne apps-meddelelsesindstillingerne ved at trykke på appen på listen og derefter trykke på "Vis forhåndsvisninger" nederst på siden og vælge en synlighedsindstilling.
Standardindstillingen kan tilsidesættes på en app for app basis.
Hvis du ændrer indstillingen for en individuel app til at være forskellig fra standarden, vil det tilsidesætte standarden. Så selvom du har valgt "Aldrig", hvis du indstiller Facebook til "Altid", vises Facebook-meddelelser med en forhåndsvisning af indhold.
Hvordan opdaterer jeg MobilePay? Følg denne guide for at få den nyeste version med forbedret sikkerhed og funktioner på få minutter.
Få E boks app download hurtigt på din telefon. Følg denne guide og installer E-boks-appen på Android eller iOS for at håndtere din digitale post.
MitID virker ikke på mobil? Få konkrete løsninger til at få MitID til at fungere igen på din smartphone med denne guide.
MitID virker ikke på iPhone er et udbredt problem, som ofte kan løses hurtigt. Få de præcise trin til at få MitID-appen til at fungere igen på din iPhone.
Tilføj Dankort i Apple Pay og betal sikkert med din iPhone eller Apple Watch. Følg denne guide for at komme i gang på under fem minutter.
Lær hvordan opdaterer man MobilePay på iOS og Android for at få nye funktioner og bedre sikkerhed. Følg denne enkle guide trin for trin.
Lær hvordan installerer man MitID med vores klare trin-for-trin guide. Få MitID-appen installeret hurtigt og sikkert på din telefon.
Oplever du at Mobilepay app virker ikke? Følg denne guide og løs problemer med MobilePay på Android eller iOS på få minutter med konkrete trin.
Apple gør et bedre stykke arbejde end de fleste virksomheder, når det kommer til privatliv. Men ikke alle standardindstillingerne på iPhone er i brugerens bedste interesse.
Du kan ændre din iCloud-adgangskode på mange forskellige måder. Du kan ændre din iCloud-adgangskode på din computer eller på din telefon via en supportapplikation.