Sådan annullerer du dit Uber One-abonnement

Uber One er en månedlig abonnementstjeneste, der tilbydes gennem Uber-appen, der giver medlemmer eksklusive frynsegoder og fordele til deres Uber-ture , Uber Eats-bestillinger og mere. Men hvis du ikke længere ønsker at fortsætte dit Uber One-abonnement og ønsker at afslutte dit medlemskab, er det vigtigt at vide, hvordan du opsiger det.

I denne guide guider vi dig gennem processen med annullering ved hjælp af både Uber-appen og Uber-webstedet. Vi behandler også vigtige detaljer såsom refusioner, afbestillingsgebyrer og andre relevante oplysninger.

Indholdsfortegnelse

Sådan annullerer du dit Uber One-abonnement

Hvad er Uber One, og hvordan det virker

Uber One tilbyder forskellige fordele og frynsegoder til sine medlemmer. Med Uber One kan du nyde fordele som nedsatte Uber Eats-ordrer, hurtigere leveringer og eksklusive kampagner.

For at bruge Uber One skal du have Uber-appen installeret på din smartphone. Når du har tilmeldt dig medlemskabet, kan du få adgang til Uber One-funktionerne via appen. Det giver dig mulighed for at administrere dine medlemsindstillinger og drage fordel af de tilbudte frynsegoder, såsom gratis levering på kvalificerede Uber Eats-ordrer, hurtigere leveringstider og adgang til eksklusive kampagner og rabatter.

Sådan annullerer du dit Uber One-abonnement

Et eksempel på disse fordele ville være dette Uber One-løfte: "$5 i Uber Cash, hvis det seneste ankomstestimat er unøjagtigt." Medlemskabet fornys automatisk hver måned, og det månedlige gebyr opkræves på dit kreditkort eller en anden betalingsmetode, du vælger.

For at deltage i Uber One skal du først downloade den gratis Uber-app fra Google Play (Android) eller Apple App Store (iOS). Følg derefter nedenstående trin.

  1. Åbn appen og log ind på din Uber-konto. Hvis du ikke har en konto, skal du først oprette en.
  2. I appen skal du vælge Konto i nederste højre hjørne af appen for at få adgang til din Uber-konto.

Sådan annullerer du dit Uber One-abonnement

  1. Find og vælg Uber One i din profilmenu . Dette bringer dig til dine Uber One-medlemsoplysninger.
  1. På Uber One-siden finder du mere information om de tilbudte fordele og frynsegoder. Vælg Join Uber One for at fortsætte.
  1. Uber kan anmode om bekræftelse for at blive medlem af Uber One og opkræve det månedlige medlemsgebyr. Sørg for at gennemgå detaljerne, og vælg Bekræft for at fortsætte.

Hvis det er første gang, du tilmelder dig Uber One, kan du drage fordel af tilbuddet om en måneds gratis prøveperiode.

Sådan annullerer du Uber One ved hjælp af mobiltelefon

Hvis du beslutter dig for at forlade Uber One, se her, hvordan du kan gøre det ved hjælp af Uber-appen på din smartphone.

  1. Åbn Uber-appen på din Android- eller iOS-enhed, og log ind på din konto.
  2. Vælg dit profilikon i øverste højre hjørne af skærmen for at åbne din profil.
  1. Vælg Uber One .
  1. Rul ned i Uber One-sektionen og vælg Administrer medlemskab .
  1. Vælg Afslut medlemskab for at annullere dit Uber One-abonnement.
  1. På siden Hvorfor vil du afslutte dit medlemskab skal du vælge årsagen til at forlade Uber One og vælge Fortsæt .
  1. Vælg derefter Afslut medlemskab igen for at bekræfte.

Hvis du i øjeblikket er på en gratis prøveperiode på Uber One og beslutter dig for at annullere dit medlemskab, ophører fordelene ved dit medlemskab umiddelbart efter opsigelsen. For alle andre typer medlemskaber vil du fortsat have adgang til dine medlemsfordele indtil udgangen af ​​den løbende faktureringsperiode.

Sådan annullerer du Uber One på din computer

Du kan også bruge en webbrowser på din computer til at opsige dit Uber One-medlemskab. For at gøre det, følg nedenstående trin.

  1. Åbn en webbrowser, og gå til det officielle Uber-websted .
  2. Log ind på din Uber-konto ved hjælp af dine legitimationsoplysninger.
  3. Vælg dit profilikon i øverste højre hjørne af skærmen.
  4. Fra rullemenuen skal du vælge Uber One > Administrer medlemskab .
  5. Fra indstillingerne skal du vælge Afslut medlemskab .

Følg trinene på skærmen og angiv alle nødvendige oplysninger for at afslutte annulleringen.

Får du en refusion, hvis du annullerer Uber One?

Hvis du beslutter dig for at annullere dit Uber One-medlemskab, vil du desværre ikke være berettiget til en refusion. Det betyder, at hvis du opsiger midt i din faktureringscyklus, vil du ikke modtage en refusion, selvom du har et årelangt medlemskab.

Hvis du vælger den månedlige faktureringsmulighed, kan du annullere inden starten af ​​den næste måned, hvilket sparer dig for at betale for et helt års tjeneste, hvis du ombestemmer dig. Selvom du opsiger dit medlemskab kort efter at have betalt for et helt år, vil du ikke modtage en refusion eller få dit medlemsgebyr proportionalt.

På den anden side har du stadig adgang til fordelene i resten af ​​din betalte medlemsperiode. Derudover, hvis en uønsket betaling får din konto til at blive overtrukket, yder Uber ikke refusion for eventuelle deraf følgende gebyrer eller afgifter. Det er vigtigt at overveje disse faktorer, før du forpligter dig til et Uber One-medlemskab for at undgå uventede økonomiske konsekvenser.

Efterlad en kommentar

Hvordan opretter man e boks

Hvordan opretter man e boks

Lær hvordan du opretter e boks hurtigt og sikkert med MitID. Få al din post samlet ét sted på under fem minutter.

Hvordan streamer man fra telefon til TV

Hvordan streamer man fra telefon til TV

Lær hvordan streamer man fra telefon til TV med enkle trin. Stream videoer, billeder og apps fra din mobil til TV-skærmen hurtigt og trådløst.

Hvordan bruger man WhatsApp

Hvordan bruger man WhatsApp

Lær hvordan bruger man WhatsApp med denne enkle guide. Få trin-for-trin instruktioner til installation, opsætning og daglig brug af appen.

E boks erhverv adgang

E boks erhverv adgang

Få E boks erhverv adgang til din virksomhed på få minutter. Følg vores guide til opsætning med MitID Erhverv og styring af digital post.

Google Chrome download Linux

Google Chrome download Linux

Få en hurtig og sikker Google Chrome download Linux med denne detaljerede guide. Følg trinene for at installere den nyeste version på Ubuntu, Fedora eller andre distributioner.

Borger dk e boks

Borger dk e boks

Borger dk e boks giver dig adgang til digital post og selvbetjening hos det offentlige. Lær hvordan du logger ind med MitID og håndterer dine dokumenter sikkert.

Mit dk og eboks

Mit dk og eboks

Mit dk og eboks er de to vigtigste platforme til digital post i Danmark. Lær hvordan du opsætter og bruger begge tjenester effektivt til at modtage og administrere breve fra det offentlige og virksomheder.

Www e boks privat

Www e boks privat

Få adgang til dine dokumenter via www e boks privat. Lær hvordan du logger ind hurtigt og sikkert med MitID på e-Boks som privatperson.

E boks dk app

E boks dk app

Med E boks dk app får du hurtig adgang til al din digitale post fra myndigheder og virksomheder direkte på mobilen. Se hvordan du downloader og bruger appen.

Mit dk vs e boks

Mit dk vs e boks

Mit dk vs e boks: Få overblik over forskellene mellem Mit.dk og e-Boks, så du kan vælge den bedste digitale postkasse til dine behov.