Hvad sker der med beskeder, når du permanent sletter Facebook

Lær, hvad der sker med beskederne efter permanent sletning af din Facebook-konto.

Antag, at du planlægger at slette din Facebook-konto eller vil vide, hvordan den administrerer sine brugerdata. I så fald kan du undre dig over meddelelsernes skæbne efter permanent sletning af Facebook-kontoen.

En af Facebooks vigtigste funktioner er beskeder. Folk bruger dette sociale medie til at kommunikere med deres venner og bekendte. Da mange af os deler personlige og følsomme oplysninger i vores Facebook-samtaler, er det afgørende at vide, hvad der sker med dem, efter at vi har slettet Facebook-kontoen.

Hvad sker der med beskeder, når du permanent sletter Facebook

Alle de opslag, billeder, videoer og beskeder, du sender eller deler ved hjælp af Facebook, gemmes på Facebook-serverne under din konto. Når du permanent sletter din Facebook-konto, vil alle de tilknyttede data, inklusive de sendte og modtagne beskeder, blive fjernet fra Facebook-serverne.

Hvad sker der med beskeder, når du permanent sletter Facebook

Det betyder, at disse beskeder ikke vil være tilgængelige for dig eller nogen andre på platformen. Du skal dog huske, at sletning af din Facebook-konto ikke nødvendigvis betyder, at alle kopier af dine beskeder bliver fjernet fuldstændigt.

Hver beskedhandling involverer to parter, og de andre parter i din samtale har muligvis stadig kopier af de beskeder, du har sendt til dem. Derfor kan de læse disse beskeder, selvom du sletter din Facebook-konto.

For permanent at slippe af med alle kopier af beskederne, skal de manuelt slette beskederne eller hele samtalen med dig eller også slette deres Facebook-konto. Siden du påbegynder sletteprocessen for kontoen, kan du ændre mening inden for 30 dage. Indtil da opbevarer Facebook dine data på serveren.

Derefter fjernes beskederne og alle andre data forbundet med din Facebook-konto permanent. Ikke desto mindre kan Facebook tage op til 90 dage fra begyndelsen af ​​sletningsprocessen for at slette alt, hvad du har postet. Det gode er, at ingen, der bruger Facebook, kan få adgang til oplysningerne nu.

Hvis du har en virksomhedskonto på Facebook, kan der være nogle undtagelser fra disse regler. For eksempel kan Facebook gemme dine beskeder i længere tid af hensyn til overholdelse. Desuden har brugere, som læger eller advokater, en juridisk forpligtelse til at opbevare deres beskeder. De kan anmode Facebook om at beholde dem i længere perioder.

Konklusion

Nu hvor du ved, hvad der sker med beskeder, når du permanent sletter din Facebook-konto, kan du tage de nødvendige skridt i overensstemmelse hermed. Hvis du vil fjerne alle de sendte beskeder, er det umuligt, når først modtageren har set dem.

Så hvis du planlægger at slette Facebook-kontoen for at slette de beskeder, du har sendt eller modtaget, kan du kassere ideen. Eller, hvis du har besluttet at slette din konto fra Facebook, skal du fortsætte med det alligevel. Du kan stoppe med at bekymre dig om beskederne, fordi du ikke kan gøre noget ved det.

Hvis du kan lide denne artikel, så sørg for at dele den med dine venner. For at dele dine tanker med os, brug kommentarsektionen. Næste er forskellen mellem Facebook-deaktivering og sletning .

Efterlad en kommentar

Hvordan opretter man e boks

Hvordan opretter man e boks

Lær hvordan du opretter e boks hurtigt og sikkert med MitID. Få al din post samlet ét sted på under fem minutter.

Hvordan streamer man fra telefon til TV

Hvordan streamer man fra telefon til TV

Lær hvordan streamer man fra telefon til TV med enkle trin. Stream videoer, billeder og apps fra din mobil til TV-skærmen hurtigt og trådløst.

Hvordan bruger man WhatsApp

Hvordan bruger man WhatsApp

Lær hvordan bruger man WhatsApp med denne enkle guide. Få trin-for-trin instruktioner til installation, opsætning og daglig brug af appen.

E boks erhverv adgang

E boks erhverv adgang

Få E boks erhverv adgang til din virksomhed på få minutter. Følg vores guide til opsætning med MitID Erhverv og styring af digital post.

Google Chrome download Linux

Google Chrome download Linux

Få en hurtig og sikker Google Chrome download Linux med denne detaljerede guide. Følg trinene for at installere den nyeste version på Ubuntu, Fedora eller andre distributioner.

Borger dk e boks

Borger dk e boks

Borger dk e boks giver dig adgang til digital post og selvbetjening hos det offentlige. Lær hvordan du logger ind med MitID og håndterer dine dokumenter sikkert.

Mit dk og eboks

Mit dk og eboks

Mit dk og eboks er de to vigtigste platforme til digital post i Danmark. Lær hvordan du opsætter og bruger begge tjenester effektivt til at modtage og administrere breve fra det offentlige og virksomheder.

Www e boks privat

Www e boks privat

Få adgang til dine dokumenter via www e boks privat. Lær hvordan du logger ind hurtigt og sikkert med MitID på e-Boks som privatperson.

E boks dk app

E boks dk app

Med E boks dk app får du hurtig adgang til al din digitale post fra myndigheder og virksomheder direkte på mobilen. Se hvordan du downloader og bruger appen.

Mit dk vs e boks

Mit dk vs e boks

Mit dk vs e boks: Få overblik over forskellene mellem Mit.dk og e-Boks, så du kan vælge den bedste digitale postkasse til dine behov.