Sådan får du vist redigeringshistorikken for en besked i meddelelser på iPhone på iOS 16

Med iOS 16 får iMessage en masse nyttige værktøjer, hvoraf den ene er en ny redigeringsmulighed . Denne mulighed giver brugerne mulighed for at redigere enhver besked, som de har sendt til en person med andet indhold op til 5 gange inden for 15 minutter efter, at den oprindelige besked blev sendt. Beskedredigeringsfunktionen er forbløffende nyttig af indlysende årsager, men mest når vi skriver en besked i en fart og så fortryder at sende den på grund af de tastefejl, den fik, eller simpelthen fordi det ikke lige er det, du ville sende. 

Men hvad sker der med disse beskeder, du redigerer? Kan du se din redigeringshistorik i appen Beskeder på iOS? Det er det, vi skal forklare i dette indlæg. 

Relateret: Sådan annulleres afsendelse af en besked på iOS 16

Sådan får du vist redigeringshistorik på iMessage

Du kan kun se en beskeds redigeringshistorik på iMessage, hvis du har redigeret en besked, du har sendt til en person, inden for 15 minutter efter afsendelsen. For at se redigeringshistorikken skal du åbne appen Beskeder på din iPhone. 

Sådan får du vist redigeringshistorikken for en besked i meddelelser på iPhone på iOS 16

Inde i Beskeder skal du vælge en samtale, hvor du har sendt den redigerede besked. 

Sådan får du vist redigeringshistorikken for en besked i meddelelser på iPhone på iOS 16

Når den valgte chat åbner, skal du finde den besked, du redigerede tidligere. Beskeder, du har redigeret, vil have en blå farvet Redigeret etiket nedenfor. 

Sådan får du vist redigeringshistorikken for en besked i meddelelser på iPhone på iOS 16

Tryk på Redigeret under den redigerede besked, du sendte. 

Sådan får du vist redigeringshistorikken for en besked i meddelelser på iPhone på iOS 16

Du vil nu se alle versionerne af den redigerede besked inklusive den originale besked og de efterfølgende udgaver i kronologisk rækkefølge. 

Sådan får du vist redigeringshistorikken for en besked i meddelelser på iPhone på iOS 16

For at lukke redigeringshistorikken skal du trykke på Skjul redigeringer under redigeringshistorikken. 

Sådan får du vist redigeringshistorikken for en besked i meddelelser på iPhone på iOS 16

Du vil nu kun se den sidst redigerede version af beskeden. 

Kan modtagere se en meddelelses redigeringshistorik? 

Ja. Når du redigerer en besked i appen Beskeder, kan den person, du sendte denne besked til, også se indstillingen Redigeret i deres ende. Når modtageren trykker på denne redigerede mulighed, vil de være i stand til at se hele redigeringshistorikken, ligesom du kan se den på din enhed.

Sådan får du vist redigeringshistorikken for en besked i meddelelser på iPhone på iOS 16

Det betyder, at modtageren også kan se den originale besked, du sendte dem, før du redigerede den. Hvis du har redigeret en besked mere end én gang, vil modtageren være i stand til at se en liste over versioner af beskeden i kronologisk rækkefølge. 

Sådan får du vist redigeringshistorikken for en besked i meddelelser på iPhone på iOS 16

Hvor længe kan du se din redigeringshistorik?

Der gælder ingen tidsbegrænsning for at se din redigeringshistorik. Selvom du kun kan redigere en besked inden for 15 minutter efter afsendelsen, vil redigeringshistorikken for den pågældende besked fortsætte med at eksistere for evigt eller så længe du beholder denne besked i samtalen. Det samme gælder for modtageren, da de også kan se beskedens redigeringshistorik inde i samtalen til enhver tid i en overskuelig fremtid. 

Relateret: Hvorfor kan jeg ikke fjerne en besked på iPhone? Årsager og hvordan man løser problemet

Kan du slette redigeringshistorikken?

Nej. Hele formålet med at have redigeringshistorikken er at sikre, at du og modtageren kan se alle versioner af en besked, for at undgå enhver misforståelse. Selvom du kan se flere versioner af den redigerede besked, lader appen Beskeder dig ikke slette den fra redigeringshistorikken, da der ikke er en sådan mulighed tilgængelig.

Sådan får du vist redigeringshistorikken for en besked i meddelelser på iPhone på iOS 16

Du kan kun kopiere, oversætte eller sende disse redigerede beskeder igen, når du trykker længe på en af ​​udgaverne. 

Hvordan kan du undgå at dele din redigeringshistorik?

Selvom redigeringshistorikken kan hjælpe dig med at holde styr på enhver ændring i meddelelser, du modtager eller sender, ser nogle brugere det muligvis ikke som rimeligt, fordi denne mulighed på nogle måder besejrer formålet med at redigere en meddelelse i første omgang. Samtidig kan det være gavnligt, fordi redigeringshistorikken kan give en følelse af beviser, når du skal løse problemer som misinformation. 

Hvis du ønsker at undgå at se redigeringshistorikken for en besked eller dele den med en modtager, så er den bedste fremgangsmåde for dig at bruge indstillingen Fortryd Send i stedet for Rediger.

Sådan får du vist redigeringshistorikken for en besked i meddelelser på iPhone på iOS 16

Det er fordi, når du fjerner afsendelsen af ​​en besked på iMessage, vil den besked, du sendte, øjeblikkeligt forsvinde fra en samtale. Selvom dette efterlader etiketten " Du har ikke sendt en besked " i chatten, vil der ikke være spor af den originale besked, du sendte.

Sådan får du vist redigeringshistorikken for en besked i meddelelser på iPhone på iOS 16

Ingen, inklusive dig selv, kan se den besked, du har sendt. Med den oprindelige besked nu tilbagekaldt, kan du sende din faktiske besked uden at afsløre redigeringshistorikken. 

Det er alt, du behøver at vide om at se en beskeds redigeringshistorik på iMessage. 

RELATEREDE

Efterlad en kommentar

Hvordan opdaterer jeg mobilepay

Hvordan opdaterer jeg mobilepay

Hvordan opdaterer jeg MobilePay? Følg denne guide for at få den nyeste version med forbedret sikkerhed og funktioner på få minutter.

E boks app download

E boks app download

Få E boks app download hurtigt på din telefon. Følg denne guide og installer E-boks-appen på Android eller iOS for at håndtere din digitale post.

MitID virker ikke på mobil

MitID virker ikke på mobil

MitID virker ikke på mobil? Få konkrete løsninger til at få MitID til at fungere igen på din smartphone med denne guide.

MitID virker ikke på iPhone

MitID virker ikke på iPhone

MitID virker ikke på iPhone er et udbredt problem, som ofte kan løses hurtigt. Få de præcise trin til at få MitID-appen til at fungere igen på din iPhone.

Dankort i apple pay

Dankort i apple pay

Tilføj Dankort i Apple Pay og betal sikkert med din iPhone eller Apple Watch. Følg denne guide for at komme i gang på under fem minutter.

Hvordan opdaterer man mobilepay

Hvordan opdaterer man mobilepay

Lær hvordan opdaterer man MobilePay på iOS og Android for at få nye funktioner og bedre sikkerhed. Følg denne enkle guide trin for trin.

Hvordan installerer man MitID

Hvordan installerer man MitID

Lær hvordan installerer man MitID med vores klare trin-for-trin guide. Få MitID-appen installeret hurtigt og sikkert på din telefon.

Mobilepay app virker ikke

Mobilepay app virker ikke

Oplever du at Mobilepay app virker ikke? Følg denne guide og løs problemer med MobilePay på Android eller iOS på få minutter med konkrete trin.

9 iPhone-privatlivsindstillinger, du bør aktivere lige nu

9 iPhone-privatlivsindstillinger, du bør aktivere lige nu

Apple gør et bedre stykke arbejde end de fleste virksomheder, når det kommer til privatliv. Men ikke alle standardindstillingerne på iPhone er i brugerens bedste interesse.

Instruktioner til at ændre iCloud-adgangskode er meget enkle

Instruktioner til at ændre iCloud-adgangskode er meget enkle

Du kan ændre din iCloud-adgangskode på mange forskellige måder. Du kan ændre din iCloud-adgangskode på din computer eller på din telefon via en supportapplikation.