Jak zrušit předplatné Netflix a deaktivovat účet Netflix

Jak zrušit předplatné Netflix a deaktivovat účet Netflix

Rozlučte se s Netflixem a odpočiňte si

Nejsem jiný než ty. Také rád sleduji původní obsah, nejnovější filmy a televizní seriály.

Ale když tento zlatý věk televize přímo odporuje všemu, chci toho dosáhnout, musel jsem hledat způsob, jak to ze svého života odstranit.

Zmatený?

Mluvím o Netflixu , nejproslulejší streamovací službě na vyžádání, která byla vyhledávanou sbírkou licencí i originálního obsahu. Služba, ke které lze přistupovat z jakéhokoli zařízení s obrazovkou a připojením k internetu. Ačkoli to není nejlevnější ze všech online streamovacích služeb , je nejstarší a má něco pro každého.

Ale to neznamená, že to můžeme nechat běžet naše životy. Závislost na čemkoli, ať už jde o obsah obrazovky, není velká. Ovlivňuje naše zdraví a odpojuje nás od přátel a rodiny. K léčbě tohoto obsedantního přejídání mnoho z nás používá aplikace, ale ne vždy to funguje. Proto, pokud jste se rozhodli zbavit se této závislosti, proč neodstranit zdroj.

Kromě toho mohou existovat další důvody, proč byste chtěli zrušit Netflix. Oni jsou:

V každém případě, pokud jste na to připraveni, naučte se, jak zrušit Netflix.

Zde je návod, jak na to.

Jak zrušit Netflix

Stejně jako ostatní streamovací služby Netflix nic neskrývá, jeho zrušení je jednoduchý proces. Chcete-li zrušit Netflix, postupujte takto:

  1. Otevřete Netflix ve svém prohlížeči.
  2. Přihlaste se ke svému účtu Netflix.
  3. Klikněte na ikonu svého profilu a z rozbalovací nabídky vyberte „Můj účet“.
    Jak zrušit předplatné Netflix a deaktivovat účet Netflix
  4. Jakmile jste na stránce „Můj účet“, uvidíte všechny podrobnosti účtu, jako jsou preference přehrávání, podrobnosti plánu atd. Chcete-li Netflix zrušit, klikněte na „ZRUŠIT ČLENSTVÍ“ v části „Členství a fakturace“.
    Jak zrušit předplatné Netflix a deaktivovat účet Netflix
  5. Nyní budete přesměrováni na potvrzovací stránku kliknutím na Dokončit zrušení pro dokončení procesu.

Poznámka: Pokud platíte méně, protože jste se připojili k Netflixu dříve, zrušení bude znamenat, že budete muset platit vyšší, jakmile se rozhodnete znovu připojit k Netflixu.

Počkat, kde je tlačítko pro zrušení?

Pokud po provedení kroků vysvětlených výše nevidíte tlačítko Zrušit členství, zdá se, že jste se zaregistrovali do Netflixu prostřednictvím třetí strany. To znamená, že je budete muset kontaktovat a zrušit předplatné. Stránka Můj účet na Netflixu nepomůže se zrušením Netflixu.

Jak zrušit Netflix na Androidu

Opět zrušit Netflix na Androidu nebude obtížné. Proces zrušení předplatného Netflix je jednoduchý. Chcete-li tak učinit, postupujte takto:

  1. Spusťte na svém zařízení Android aplikaci Netflix.
  2. Přejetím doleva otevřete nabídku.
  3. Přejděte dolů a vyhledejte „Účet“.
  4. V části „Členství a fakturace“ můžete vidět, že klepněte na „Zrušit členství“.
  5. Budete přesměrováni na potvrzovací stránku.
  6. Klepnutím na „Dokončit zrušení“ dokončete zrušení účtu Netflix.

Jak zrušit svůj Netflix na iPhone a iPad

Zde je návod, jak zrušit předplatné Netflix na iPhone:

  1. Spusťte aplikaci Netflix.
  2. Klepněte na tlačítko nabídky vlevo nahoře.
  3. Hledejte „Účet“ > Členství a fakturace > Zrušit členství > Dokončit zrušení.

Pomocí těchto jednoduchých kroků můžete zrušit Netflix a deaktivovat předplatné Netflix.

Kromě toho, pokud máte nějaké další otázky týkající se účtu Netflix, čtěte dále. Probrali jsme všechny běžné otázky:

Jak zrušit bezplatnou zkušební verzi Netflix

Pokud používáte Netflix jako zkušební uživatel a nechcete za něj platit, můžete účet zrušit stejným způsobem, jak je popsáno výše.

Poznámka: Pokud nezrušíte svůj účet Netflix před vypršením bezplatné zkušební verze, bude vám naúčtován streaming příští měsíc. Netflix neposílá žádné upomínky.

Jak odstranit profil Netflix

Chcete-li smazat profil vytvořený na vašem účtu Netflix, přejděte na ikonu účtu > Spravovat profily.

Tím se zobrazí různé profily. Klepněte tužkou na profil, který chcete smazat.

Zde můžete upravit profil nebo můžete jednoduše klepnout na Smazat profil

Jak zrušit předplatné Netflix a deaktivovat účet Netflix

Jakmile je profil smazán, automaticky se smaže i jeho historie prohlížení.

Jak zrušit předplatné Netflix

Chcete-li zrušit předplatné Netflix, postupujte takto:

  1. Spusťte aplikaci Netflix.
  2. Klepněte na ikonu účtu > 'Účet'.
  3. Klepněte na Zrušit členství v části Členství a fakturace.
  4. Dokončit zrušení

Mohu smazat historii sledování Netflix?

Chcete-li smazat historii sledování Netflix, přejděte dolů do sekce „Můj profil“ > „Moje aktivita“ > „Skrýt vše“. To je vše.

Poznámka: Tuto akci můžete vrátit do 24 hodin.

Co když chci obnovit svůj účet Netflix?

Takže chcete vrátit zrušení Netflixu?

Netflix to opět usnadňuje, protože uchovává váš účet a preference po dobu až 10 měsíců od data poslední platby. To znamená, že můžete začít tam, kde jste skončili.

Jak zrušit účtování iTunes pro Netflix

  1. Přejděte do Nastavení > [Vaše jméno] > iTunes a App Store.
  2. Klepněte na své Apple ID > Předplatné > Předplatné Netflix.
  3. Klepněte na zrušit předplatné v dolní části stránky.

Budete odhlášeni z odběru Netflixu a po skončení aktuálního fakturačního cyklu vám nebudou účtovány žádné poplatky.

Mohu sledovat Netflix poté, co zruším své předplatné Netflix?

Ano, předplatné Netflixu skončí po vašem aktuálním fakturačním období nebo bezplatném zkušebním období.

Pokud zruším, co se stane se zůstatkem mé dárkové karty?

Pokud k platbě za předplatné použijete dárkové karty Netflix a máte nevyužitý zůstatek, bude k dispozici i po zrušení.

To je prozatím vše. Doufáme, že jsme odpověděli na většinu vašich otázek a budete moci zrušit Netflix a deaktivovat předplatné. Pokud je ještě něco, na co byste chtěli, abychom napsali, zanechte nám komentář.

Sdílejte a sledujte nás na sociálních sítích, abyste si mohli přečíst a získat další zajímavé články, jako je tento.


Jak opravit příběhy Instagramu, které jsou přiblížené

Jak opravit příběhy Instagramu, které jsou přiblížené

Takže jste udělali perfektní obrázek a pečlivě vytvořili svůj příběh. Stisknete tlačítko Odeslat, ale dostanete přiblížený nebo zdeformovaný obrázek

Jak vypnout sekci „Mohlo by vás zajímat“ na Twitteru

Jak vypnout sekci „Mohlo by vás zajímat“ na Twitteru

Sekce „Mohlo by vás to zajímat“ vadí většině uživatelů Twitteru. Koneckonců určité lidi a profily z nějakého důvodu nesledujete a oni

Jak připojit ovladač Xbox k Xboxu

Jak připojit ovladač Xbox k Xboxu

Ať už jste ostřílený hráč nebo právě začínáte, zajištění správného připojení ovladače Xbox je zásadní pro bezproblémové hraní.

Jak zrušit HBO Max

Jak zrušit HBO Max

Chcete zrušit předplatné Max (dříve HBO Max)? Za tím může být více důvodů. Možná chcete ušetřit peníze, kvalitu videa

Jak zastavit synchronizaci s OneDrive

Jak zastavit synchronizaci s OneDrive

OneDrive synchronizuje vaše soubory, složky, videa a fotografie pro rychlý přístup na vašem smartphonu nebo jiných počítačích. Někdy OneDrive může synchronizovat složky dokumentů,

Nejlepší hudba na pozadí CapCut

Nejlepší hudba na pozadí CapCut

Digitální tvůrci vždy hledají hudbu na pozadí, aby vylepšili svá videa CapCut. Je však důležité najít poskytovatele hudby, který nabízí

Proč je ukládání pozastaveno v Canva? Jak opravit

Proč je ukládání pozastaveno v Canva? Jak opravit

Vesele pracujete na projektu Canva, když najednou uvidíte, že se ukládání „pozastavilo“. Pro každého uživatele a mnoho lidí je to noční můra

Jak používat možnosti vývojáře na ohnivém tabletu

Jak používat možnosti vývojáře na ohnivém tabletu

Možnosti pro vývojáře umožňují majitelům zařízení – včetně tabletu Amazon Fire – konfigurovat různá systémová chování, která jim pomohou při ladění a profilování

Jak převést seznam skladeb Spotify na Apple Music

Jak převést seznam skladeb Spotify na Apple Music

Přejete si přejít na Apple Music, ale už jste vynaložili spoustu úsilí na seznamy skladeb Spotify? Mnoho lidí si to neuvědomuje, ale vy můžete

Jak synchronizovat kalendář aplikace Outlook s Kalendářem Google

Jak synchronizovat kalendář aplikace Outlook s Kalendářem Google

Aktualizováno 21. března 2023 Stevem Larnerem, aby odráželo aktuální funkce synchronizace kalendáře. Každý den obvykle začíná a končí pohledem na váš Google