Windows 10: Деактивирайте „Сигурни ли сте, че искате да преместите този файл в кошчето?“ Диалог
Деактивирайте опцията Наистина ли искате да преместите този файл в кошчето? съобщение, когато изтриете файл в Microsoft Windows 10.