Efter ett tag började jag gilla den nya Facebook-tidslinjen, men så är det inte för många av er. Förr i tiden fanns det olika sätt att komma runt den, och många satte sitt hopp till Facebook och lade till ett sätt att återställa eller inaktivera tidslinjen. Detta hände aldrig, och jätten av sociala nätverk gjorde det klart att framtiden kommer att vara tidslinjens design, vilket lämnade massor av användare i mörkret.
Om du är en av de många användare som vill få tillbaka den gamla Facebook-profilen, kommer den här Google Chrome-tillägget säkert att hjälpa dig att slopa Facebooks tidslinje för alltid.
I en tidigare artikel tittade vi på hur man inaktiverar Facebooks tidslinje , men det är inte längre användbart. Sedan lärde du dig också hur man förbättrar tidslinjen så att den ser ut som den gamla Facebook-profilen . Detta inaktiverade dock inte tidslinjen.
TimelineRemove är ett Google Chrome-tillägg som verkligen återställer din gamla Facebook-profil, och du behöver inte konfigurera någonting, bara tillägget, så är du redo att köra.
Viktigt: Det är värt att notera att du är den enda som kommer att se den gamla Facebook-profilen när du använder webbläsaren Google Chrome. Det finns faktiskt inget sätt att inaktivera Facebooks tidslinje från ditt konto. Så om du är bland de användare som verkligen inte gillar den nya funktionen i Facebook är TimelineRemove ett tillägg som är värt att prova.
Nedladdningslänk
Källa Lifehacker via AddictiveTips