Používanie Snapchatu je zábava. Môžete jednoducho posielať rozkošné zábery priateľom a chatovať na platforme. Niekedy však nechcete, aby vás už určití ľudia obťažovali. Našťastie vám Snapchat umožňuje odstrániť alebo zablokovať priateľov z vášho zoznamu používateľov Snapchat. Ak teda chcete niekoho odstrániť zo svojho účtu Snapchat , zistite, ako odstrániť niekoho z účtu Snapchat bez toho, aby o tom vedel.
Tento príspevok bude diskutovať o tom, ako odstrániť alebo zablokovať priateľa a pridať ho späť, ak zmeníte názor. Poďme teda vedieť, ako niekoho zrušiť na Snapchate bez toho, aby ste ho upozornili.
Ako odstrániť priateľa zo Snapchatu?
Po odstránení vašich priateľov z pridaného zoznamu priateľov už neuvidia žiadne z vašich súkromných kúziel a príbehov. Môžu však vidieť obsah, ktorý ste nastavili ako Verejný. Ak to vaše nastavenia ochrany osobných údajov umožňujú, môžu vám tiež poslať snímku alebo spustiť rozhovor.
Kroky na odstránenie priateľa z vášho zoznamu priateľov
Postupujte podľa týchto krokov a zistite, ako odstrániť niekoho zo Snapchatu bez toho, aby o tom vedel:
Krok 1: Spustite Snapchat. Prejdite na ikonu Profil v ľavom hornom rohu a klepnite na ňu, tu uvidíte sekciu – Priatelia. Klepnite na Moji priatelia a zobrazí sa zoznam všetkých priateľov pridaných do vášho účtu Snapchat.
Krok 2: Nájdite priateľa, ktorého chcete odstrániť zo svojho zoznamu. Teraz klepnite a podržte meno priateľa.

Krok 3: Klepnite na Viac .
Krok 4: Teraz klepnite na Odstrániť priateľa .
![Ako odstrániť alebo zablokovať niekoho na Snapchate bez toho, aby o tom vedel Ako odstrániť alebo zablokovať niekoho na Snapchate bez toho, aby o tom vedel]()
Zobrazí sa vám dialógové okno na potvrdenie, či chcete používateľa odstrániť; klepnite na Odstrániť .
Takto sa zrušíte priateľstvo na Snapchate bez upozornenia, pretože vášmu priateľovi sa nepošle žiadna správa .
Prípadne môžete použiť aj tieto kroky:
Ďalším spôsobom, ako sa naučiť, ako zrušiť pridanie niekoho na Snapchat bez toho, aby o tom vedel, je cez sekciu chatu.
Krok 1: Potiahnite prstom z ľavej strany obrazovky správnym smerom, aby ste dostali Chat na obrazovku.
Krok 2: Teraz klepnite na používateľské meno priateľa, ktorého chcete odstrániť.
Krok 3: Prejdite do rozhrania rozhovoru a kliknite na ikonu profilu v ľavom hornom rohu.
![Ako odstrániť alebo zablokovať niekoho na Snapchate bez toho, aby o tom vedel Ako odstrániť alebo zablokovať niekoho na Snapchate bez toho, aby o tom vedel]()
Krok 4: Nájdite tri bodky usporiadané vodorovne z pravého horného rohu a klepnite na ne.
Krok 5: Teraz kliknite na možnosť Odstrániť priateľa .
![Ako odstrániť alebo zablokovať niekoho na Snapchate bez toho, aby o tom vedel Ako odstrániť alebo zablokovať niekoho na Snapchate bez toho, aby o tom vedel]()
Zobrazí sa vám dialógové okno na potvrdenie, či chcete používateľa odstrániť; klepnite na Odstrániť .
Poznámka: Keď priateľa zablokujete, odstránite alebo stlmíte, už nebude k dispozícii na obrazovke Objaviť.
Ako zablokovať priateľa na SnapChate?
Ak nechcete, aby vaši priatelia videli vaše kúzla alebo príbeh, môžete tohto priateľa zablokovať. Ak ich zablokujete, nebudú vám môcť posielať chaty a snímky. Ak sa chcete dozvedieť, ako zablokovať niekoho na snapchate bez toho, aby o tom vedel, môžete použiť dva spôsoby.
Kroky na zablokovanie priateľa na Snapchate:
Prvým spôsobom, ako sa naučiť zablokovať niekoho na snapchate bez toho, aby o tom vedel, je tradičný spôsob kontroly zoznamu priateľov.
Krok 1: Prejdite na ikonu Profil v ľavom hornom rohu a klepnite na ňu, tu uvidíte sekciu – Priatelia. Klepnite na Moji priatelia a zobrazí sa zoznam všetkých priateľov pridaných do vášho účtu Snapchat.
![Ako odstrániť alebo zablokovať niekoho na Snapchate bez toho, aby o tom vedel Ako odstrániť alebo zablokovať niekoho na Snapchate bez toho, aby o tom vedel]()
Krok 2: Nájdite priateľa, ktorého chcete zablokovať, potom klepnite a podržte jeho meno.
Krok 3: Teraz klepnite na Viac
Krok 4: Teraz kliknite na možnosť Blokovať .
![Ako odstrániť alebo zablokovať niekoho na Snapchate bez toho, aby o tom vedel Ako odstrániť alebo zablokovať niekoho na Snapchate bez toho, aby o tom vedel]()
Zobrazí sa vám dialógové okno na potvrdenie, či chcete používateľa zablokovať, klepnite na Blokovať .
Prípadne môžete použiť aj nasledujúce kroky:
Táto metóda vám povie, ako zablokovať niekoho na snapchate bez toho, aby o tom vedel pomocou sekcie Rozhovory.
Krok 1: Potiahnutím prstom doprava sa dostanete na obrazovku rozhovoru.
![Ako odstrániť alebo zablokovať niekoho na Snapchate bez toho, aby o tom vedel Ako odstrániť alebo zablokovať niekoho na Snapchate bez toho, aby o tom vedel]()
Krok 2: Teraz klepnite na používateľské meno priateľa, ktorého chcete zablokovať.
Krok 3: Prejdite do rozhrania rozhovoru a kliknite na ikonu profilu v ľavom hornom rohu
Krok 4: Nájdite tri bodky usporiadané vodorovne z ľavého horného rohu a klepnite na ne.
Krok 5: Klepnutím na Blokovať zablokujete svojho priateľa.
![Ako odstrániť alebo zablokovať niekoho na Snapchate bez toho, aby o tom vedel Ako odstrániť alebo zablokovať niekoho na Snapchate bez toho, aby o tom vedel]()
Zobrazí sa vám dialógové okno na potvrdenie, či chcete používateľa zablokovať, klepnite na Blokovať .
Ako odblokovať priateľa na SnapChat?
V prípade, že ste zmenili názor a chcete sa spriateliť s osobou, ktorú ste predtým zablokovali, môžete to urobiť jednoducho.
Keď priateľa odblokujete, bude vám môcť posielať rozhovory a snímky. Môžu tiež vidieť vaše kúzla a príbehy.
Kroky na odblokovanie priateľa:
Krok 1: Vyhľadajte ikonu profilu umiestnenú v ľavom hornom rohu.
Krok 2: Prejdite na Nastavenia .
Krok 3: Prejdite nadol a nájdite možnosť Blokované .
![Ako odstrániť alebo zablokovať niekoho na Snapchate bez toho, aby o tom vedel Ako odstrániť alebo zablokovať niekoho na Snapchate bez toho, aby o tom vedel]()
Krok 4: Stlačte krížik vedľa mena priateľa, ktorého chcete odblokovať
![Ako odstrániť alebo zablokovať niekoho na Snapchate bez toho, aby o tom vedel Ako odstrániť alebo zablokovať niekoho na Snapchate bez toho, aby o tom vedel]()
Zobrazí sa dialógové okno potvrdzujúce vašu akciu; klepnutím na Áno danú osobu odblokujete.
Takže, to je všetko, Snapchatters! Teraz môžete zrušiť pridanie niekoho na Snapchat bez toho, aby o tom vedel. Týmto spôsobom môžete ovládať, kto vám môže posielať snímky alebo rozhovory, a kontrolovať, kto môže vidieť vaše príbehy a kúzla.
často kladené otázky
Q1. Čo sa stane, keď zrušíte pridanie niekoho na Snapchat?
Ak sa pokúšate odstrániť niekoho zo svojho účtu Snapchat, je to možné. Keď ich odstránite zo zoznamu svojich priateľov, nebudú na to upozornení. Nájdu ho však iba oni nemôžu vidieť váš profil alebo príbehy, ak je nastavený na Súkromné. Bez vášho súhlasu vám tiež nebudú posielať textové správy ani vás označovať vo svojich záberoch.
Q2. Keď niekoho zablokujete na Snapchate, môže stále vidieť správy?
Keďže Snapchat automaticky odstraňuje text z chatu, väčšina z nich zmizne. Ak ste však niekomu poslali SMS a potom ho zablokovali, tieto textové správy už neuvidí.
Q3. Môžem vidieť profil niekoho, keď ho odstránim zo svojho účtu Snapchat?
Áno, môžete si pozrieť ich profil a príbehy, ak ide o verejný účet. Ak chcete mať súkromný účet, musíte sa s nimi spriateliť, aby ste si mohli pozrieť ich profil a príbehy.
Páčil sa vám článok? Podeľte sa o svoje myšlienky v sekcii komentárov nižšie.