Všetci vieme, aký dôležitý je LinkedIn v dnešnom profesionálnom budovaní. Ľudia používajú portál na získanie informácií o vašom zamestnaní. Pred prijatím do zamestnania alebo len na získanie všeobecných vedomostí o vzdelaní alebo zamestnaní osoby.
Najjednoduchším spôsobom je skontrolovať profil osoby bez prihlásenia na webovú stránku. Môžete len vyhľadať meno osoby na Googli pomocou LinkedIn. Takže vám poskytne vhodné odkazy na profil a druhá osoba sa o ňom teda nedozvie. Toto je však obmedzený prístup k profilu LinkedIn, pretože nebudeme môcť prechádzať úplnými informáciami.
Takže, aby ste niekoho hľadali a nenechali ho na to upozorniť, môžete pokračovať v čítaní. Rovnako ako iné sociálne platformy ako Facebook, Twitter, aj Instagram má zásadu nezobrazovať ľudí, ktorí si prezerali váš profil. LinkedIn však odošle e-mail a/alebo upozornenie, aby vás upozornil, kto si prezeral váš profil, pokiaľ ide o vás. Hoci je to spôsob, ako uľahčiť komunikáciu, niektorým z nás to spôsobuje obavy.
Musíte prečítať:-
6 úžasných tipov na zlepšenie vašej hry LinkedIn LinkedIn je jednou z najznámejších platforiem, ktorá vám pomáha pri budovaní zdravej profesionálnej identity. Tu sú...
Čo môžeme urobiť, ak jednoducho chceme anonymne zobraziť profil niekoho. Spôsob, ktorý si zvolíme, v skutočnosti poskytuje samotný LinkedIn. Jediné, čo musíme urobiť, je urobiť nejaké zmeny manuálne na našom profile a môžeme ísť.
Prečítajte si, aké sú tieto kroky a ako ich môžeme implementovať:
Pre webový prehliadač
Prejdite na webovú stránku „LinkedIn“ a prihláste sa.
- Prejdite na webovú stránku „LinkedIn“ a prihláste sa.
- Teraz prejdite na ikonu svojho profilu a kliknite na ňu.
- Na karte Účet vyberte položku „Nastavenia a ochrana osobných údajov“.
- Kliknite na „Ako ostatní vidia vašu aktivitu na LinkedIn“, čo je druhá možnosť v kategórii Ochrana osobných údajov.

- Prvou možnosťou je „Možnosť zobrazenia profilu“.
- Vyberte si z nasledujúcich možností -
- Vaše meno a nadpis – toto je predvolená voľba pre váš profil LinkedIn. V ktorom vždy, keď si zobrazíte profil, budú ľudia vo svojich upozorneniach informovaní s vaším menom a môžu vás znova navštíviť vo vašom profile.
- Charakteristika súkromného profilu – Dostanete teda všeobecný pojem, ako napríklad zástupca odvetvia, s ktorým pracujete. Takže teraz je druhá osoba informovaná s obmedzeným vedomím, že osoba z odvetvia XYZ si prezrela váš profil bez toho, aby jej uviedla vaše meno…
- Súkromný režim – Anonymný člen LinkedIn – Aby ste vždy hľadali webovú stránku bez toho, aby o tom niekto vedel. Takto sa nikto nedozvie, že ste to vy, kto navštívil ich LinkedIn profil.
Musíte prečítať:-
Ako zakázať upozornenia aplikácie LinkedIn v systéme Windows...
Pre mobilnú aplikáciu
- Spustite aplikáciu LinkedIn a prihláste sa.
- Teraz klepnite na ikonu svojho profilu v ľavom hornom rohu.
- Vyberte zobrazenie profilu, dostanete sa na stránku profilu.
- Prejdite na možnosť Ochrana osobných údajov na hornom paneli a kliknite na ňu.
![Ako zobraziť profil ostatných na LinkedIn bez toho, aby o tom vedeli Ako zobraziť profil ostatných na LinkedIn bez toho, aby o tom vedeli]()
- Podobne ako vo webovom prehliadači teraz prejdete na „Možnosť zobrazenia profilu“.
- Tým sa otvoria rovnaké tri možnosti, z ktorých si môžete vybrať.
- Vyberte si podľa toho, aby ste v zoznamoch zobrazení profilu ľudí zostali anonymní.
Musíte prečítať:-
LinkedIn teraz môže poradiť vášmu ďalšiemu kariérnemu postupu Získajte odborné poradenstvo a formujte svoju kariéru pomocou kariérneho poradenstva, úplne novej funkcie LinkedIn.
Náš cieľ je teda dosiahnutý výberom Súkromného režimu a teraz si môžeme prezerať profily ostatných na LinkedIn bez toho, aby to zistili. Keď teraz prejdete na ich profil, zobrazí sa im informácia, že si niekto prezrel ich profil. Keď však skontrolujú oznámenie, neuvedie vaše meno, ale zobrazí sa správa, že váš profil si prezrel anonymný profil.
Keďže sme sa rozhodli nedávať ľuďom vedieť o našej návšteve, obmedzuje nás to aj v zobrazení akýchkoľvek návštev v našom profile. Toto je jedna nevýhoda, ktorú možno teraz napraviť získaním prémiovej verzie LinkedIn. Inováciou na platenú prémiovú službu, ktorú poskytuje LinkedIn, máte možnosť prezerať si zoznam návštevníkov vášho profilu po dobu 90 dní. Túto službu môžete prvý mesiac používať bezplatne a odporúčame vám ju vyskúšať hneď.
Prečítajte si tiež: Ako zablokovať niekoho na LinkedIn bez toho, aby ste navštívili jeho profil
Záver
LinkedIn má v súčasnosti viac ako 500 miliónov používateľov po celom svete. Potreba urobiť to užívateľsky prívetivým bola pre nich vždy úlohou číslo jeden. Od roku 2002, keď začali podľa používateľov, urobili niekoľko zmien. Táto konkrétna funkcia je užitočná pre mnohých, keď nechcú, aby ostatní vedeli, kedy sú na návšteve. Zamestnanci, kolegovia alebo študenti, koho chcete na LinkedIn bez obáv vyhľadať, by o tom vedeli.