Tumblr je tu už nejaký ten piatok a za krátky čas pokryl obrovský trh. A prečo by nemalo byť? Má všetky funkcie sociálnej siete a ďalšie. Jednoduché používateľské rozhranie a neustále inovácie mu pomohli udržať si pozíciu na takom dynamickom trhu. Platforma bola celkom otvorená akémukoľvek obsahu a umožnila ľuďom voľne si to všetko prezerať.
Ale nedávno bol zaznamenaný posun v práci. Spoločnosť začala prísnejšie filtrovať obsah. Zmenilo sa niekoľko zásad a tlačidlo núdzového režimu zmizlo. Keďže nahrávaný obsah je veľmi rôznorodý, vedenie sa domnieva, že by to nemalo zostať tak, ako to bolo. Mnoho blogov bolo označených a zavlečených pod rúškom nebezpečného obsahu, aby ich používatelia chránili, no stále je možné ich navštíviť, pretože neboli zablokované.
Zaujíma vás, čo robiť, ak chcete vypnúť núdzový režim na Tumblr? Ak máte menej ako 13 rokov, Tumblr nie je pre vás a ak máte menej ako 18 rokov, potom neexistuje spôsob, ako vypnúť bezpečný režim. Pre ľudí, ktorí sú v uvedenom veku a chcú surfovať po označenom obsahu, je tu pre vás riešenie:
Prečítajte si viac: Najlepšia alternatíva Tumblr
Ako vypnúť núdzový režim na Tumblr
Na počítači:
Ak používate svoj účet Tumblr na počítači, či už ide o Windows, Linux alebo Mac, môžete nasadiť tieto jednoduché kroky a prostredníctvom prehliadača odomknúť celý potenciál.
- Spustite prehliadač a vyhľadajte https://www.tumblr.com .
- Na prihlásenie do svojho účtu použite svoje e-mailové ID a heslo Tumblr
- Začnite surfovať
- Keď narazíte na takýto blog alebo príspevok, ktorý bol označený ako nebezpečný alebo skrytý, kliknite na odkaz „Prejsť na môj informačný panel“.
- Skrytý blog sa zobrazí na pravej strane.
- Kliknite ľavým tlačidlom myši na „Zobraziť tento Tumblr“
- Blog sa vám odkryje.
Problém je v tom, že vždy, keď narazíte na akýkoľvek príspevok, ktorý je skrytý alebo označený ako citlivý, budete musieť tieto kroky zopakovať. Dokonca aj váš obľúbený blog, ktorý opakovane navštevujete, je označený, potom ho musíte zopakovať kroky.
Prečítajte si viac: Ako vytvoriť súkromný blog Tumblr
Bez účtu:
Obsah nahraný na Tumblr si môžete vychutnať aj bez účtu na Tumblr. Ak sa chcete vyhnúť núdzovému režimu, môžete použiť aplikáciu tretej strany, ako je Tumbex. Používa sa celkom jednoducho a umožňuje používateľovi vychutnať si Tumblr bez otravovania každého druhého príspevku v núdzovom režime. Ak chcete použiť Tumbex, môžete postupovať podľa týchto jednoduchých krokov:

- Vo svojom prehliadači vyhľadajte https://tumbex.com
- Tam nájdete vyhľadávacie pole, zadajte názov príspevku, ktorý chcete vidieť.
- Kliknite na tlačidlo bezpečného vyhľadávania.
- Prispôsobte si typ obsahu, ktorý chcete vidieť a obnoviť.
Ak chcete namiesto jedného príspevku vyhľadať skrytý blog, vyhľadajte ho pomocou dolného panela vyhľadávania.
Prečítajte si viac: 7 užitočných tipov a trikov, ako čo najlepšie využiť Tumblr
V systéme Android a iOS:
Ak používate Android alebo iOS, potom vám na začiatok nezostáva veľa možností. Používatelia mobilných telefónov budú musieť odkryť každý označený blog, ak ho chcú navštíviť. Nižšie je uvedených niekoľko jednoduchých krokov, pomocou ktorých to môžete urobiť:
- Spustite aplikáciu.
- Prihláste sa do svojho účtu.
- Po prihlásení začnite prehliadať Tumblr.
- Keď narazíte na blog, ktorý je označený, dostanete správu týkajúcu sa citlivého obsahu.
- Kliknite na Zobraziť tento Tumblr a môžete začať.
Prečítajte si viac: Ako vypnúť núdzový režim na telefóne s Androidom a získať prístup ku všetkým jeho funkciám?
![Ako vypnúť núdzový režim na Tumblr Ako vypnúť núdzový režim na Tumblr]()
Toto sú niektoré z krokov, ktoré môžete použiť na vypnutie núdzového režimu na Tumblr, ale nezabudnite, že je označený ako nebezpečný kvôli svojej povahe. Preto sa snažte neotvárať takéto príspevky, keď ste v blízkosti osoby mladšieho veku. Obsah môže byť nevhodný a môže ich rozrušiť.
Bol to správny krok vedenia Tumblr označiť a skryť obsah a blogy? Co si myslis? Dajte nám vedieť svoj názor v sekcii komentárov.