Ak ste si deaktivovali svoj účet na Facebooku a stále vám prichádzajú správy na Facebook Messenger , musíte poznať dôvod, prečo sa to deje. Zvyčajne, keď je Facebook deaktivovaný z telefónu, dostane sa aj messenger. Ale je to možné len vtedy, keď sa k messengerovi dostanete iba cez Facebook.
Proces : Pred deaktiváciou služby Facebook Messenger musíte deaktivovať účet Facebook, či už ho navštívite prostredníctvom samostatnej aplikácie alebo vstavanej funkcie.
Poďme teda najprv pochopiť, ako deaktivovať svoj účet na Facebooku?
Krok 1: Prihláste sa do svojho účtu v prehliadači a kliknite na kláves so šípkou v pravom hornom postrannom paneli.
Krok 2: Skontrolujte ľavú stranu a kliknite na Informácie o vašom Facebooku .
Krok 3: Tu nájdite Deaktivácia a vymazanie a kliknite na Zobraziť .
Krok 4: Vyberte Deaktivovať účet a kliknite na Pokračovať k deaktivácii účtu .
Ak teraz chcete deaktivovať svoj účet Facebook pomocou mobilného telefónu, postupujte podľa krokov nižšie.
Prejdite do časti Nastavenia > Nastavenia účtu > Zabezpečenie > Deaktivovať účet . Klepnite na to a je to!
Teraz, keď ste skončili s deaktiváciou svojho účtu na Facebooku, váš messenger by sa mal deaktivovať iba vtedy, keď ho navštívite cez Facebook.
Ako deaktivovať Facebook Messenger po deaktivácii Facebooku?
Krok 1: Spustite aplikáciu Facebook Messenger.
Krok 2: Klepnite na svoj profilový obrázok (vľavo hore)
Krok 3: Prejdite na koniec a nájdite Právne predpisy a zásady .
Krok 4: Na ďalšej obrazovke vyberte Deaktivovať Messenger .
Krok 5: Tu musíte zadať heslo a klepnúť na Pokračovať .
A môžete ísť! Týmto spôsobom odstránite účet Messenger.
Aký je rozdiel medzi deaktiváciou a odstránením účtu Facebook?
Sú chvíle, keď sa chcete na dočasnú dobu zbaviť účtu na Facebooku . V skutočnosti máte možnosť sa kedykoľvek vrátiť na Facebook po deaktivácii účtu.
Keď si vyberiete možnosť vymazania účtu na Facebooku, nie je už žiadna cesta späť k vašim aktivitám, obrázkom, videám, ale účet si môžete znova založiť neskôr. Hoci Facebook začína proces odstraňovania 14 dní po požiadavke a odstránenie vašej stopy trvá až 90 dní.
Môžete deaktivovať Facebook Messenger bez deaktivácie Facebooku?
Nie. Pred deaktiváciou služby Facebook Messenger je potrebné deaktivovať svoj účet na Facebooku. Možnosť deaktivovať messenger sa vygeneruje iba vtedy, keď bol účet deaktivovaný.
Čo sa stane po deaktivácii aplikácie Messenger?
Po deaktivácii služby Facebook Messenger sa váš profil nikomu nezobrazí a nikto vám nebude môcť posielať správy. Ak by ste chceli znova aktivovať iba Messenger, nebolo by to možné a aj účet na Facebooku dostáva späť svoj život.
Tip : Ak sa chcete svetu ukázať v offline režime v Messengeri, aby vás už viac nerušili, určite to môžete urobiť. Spustiť aplikáciu> kliknúť na ikonu profile > Active Status > Prepnúť prepínač Off > tap Hotovo .
![Ako deaktivovať Facebook Messenger po deaktivácii Facebooku? Ako deaktivovať Facebook Messenger po deaktivácii Facebooku?]()
Keď s tým skončíte, nemusíte čítať nechcené správy a nikto sa nedozvie, či ste online alebo nie. Jednoduché!
To je všetko, ľudia! Dúfame, že zostanete pokojní po tom, čo ste si oddýchli od sociálnych kanálov. Ak chcete regulovať svoj čas na Facebooku, Social Fever v systéme Android vám tiež môže pomôcť udržať si to isté. Verte tomu!
![Ako deaktivovať Facebook Messenger po deaktivácii Facebooku? Ako deaktivovať Facebook Messenger po deaktivácii Facebooku?]()
Medzitým si nájdite pár minút a skontrolujte si to!
Ak ste ešte aktívny na Facebooku, pokračujte v sprchovaní a sledujte nás na našej oficiálnej facebookovej stránke Systweak .