Slik viser du batteriprosent i oppgavelinjen i Windows 11
For å aktivere batteriprosent i oppgavelinjen i Windows 11, åpne Innstillinger > System > Strøm og batteri og slå på batteriprosent-bryteren.
Enhetskoblinger
Selv om du ikke eier en Android-telefon, bruker du sannsynligvis tre eller fire av Googles tjenester daglig, så selskapet vet mye om deg. Den innhentede informasjonen din kan inkludere arbeids- og handlevaner, selv om du brukte tjenesten offline.

Denne personverndatabasen betyr ikke at Google prøver å forfølge deg personlig, siden informasjonen lagres anonymt, men den er knyttet til deg. Prosessen lar annonsører forstå demografien bedre og bestemme interessene dine for å målrette annonser.
Hvis du har sett på noe du ikke burde, gjør ting for jobben eller ikke vil at nettsteder skal trekke ut den private informasjonen din, finnes det måter å slette Google-loggen som er lagret på enhetene dine.
Bruk en nettleser til å slette Google-søkeloggen i MyActivity
Vær oppmerksom på at hvis du sletter søkeloggen, fjernes den fra Google-kontoen din og ikke bare for bestemte enheter. Derfor sletter du en eventuell historie fra alle enheter.
Følg trinnene nedenfor for å slette Google-loggen ved å bruke iPhone, Android-telefon, nettbrett, MacBook, Chromebook, stasjonær PC eller bærbar PC.
Hvis ønskelig, lar trinnene ovenfor deg raskt slette Google-søkeloggen din ved å bruke spesifikke datoer og søkeord. Etter å ha fullført trinnene ovenfor, blir all Google-søkehistorikk slettet fra enhetene som er knyttet til den kontoen.
Tøm ALL Google-søkehistorikk ved å bruke Chrome på en PC (Windows, Mac, Linux eller Chromebook)
Hvis du vil ha en rask og enkel måte å masseslette all Google-søkehistorikk, pluss eventuelt fjerne all nettleserhistorikk, lagrede passord, hurtigbuffer og informasjonskapsler på Chrome, dekker trinnene nedenfor det hele.
Trinnene ovenfor sletter eventuell Google-historikk (inkludert søkehistorikk) du valgte i trinnene ovenfor.
Tøm Google-loggen på en Android
Åpne Google Chrome på Android-enheten din og følg disse trinnene:
Merk : Du kan også trykke på X ved siden av hver nettside for å slette søkene dine.
All Google-historikk, inkludert søkehistorikk, forsvinner etter at du har utført trinnene ovenfor. Sørg derfor for at du har lagret nettsteder, data og annen personlig informasjon andre steder.
Tøm Google-loggen på en iPhone
For iPhone-brukere, åpne Google-loggen og følg disse trinnene for å tømme loggen:
Når du har fullført trinnene ovenfor, slettes nå all Chrome-nettleserhistorikk og all annen historikk du har valgt på iPhone-en din, inkludert Google-søkeloggen.
Konfigurer automatisk sletting for Google-historikkdata
Google tilbyr et alternativ for å dumpe dataene dine automatisk. Hvis du foretrekker å beholde noen data, er det best å unngå denne funksjonen. Men hvis du har lyst til å slette alle Google-søkedataene dine automatisk, følg disse trinnene for å konfigurere funksjonen for automatisk sletting:
Etter å ha fullført innstillingene ovenfor, vil Google rutinemessig automatisk slette søkeloggen din basert på den angitte varigheten.
Vanlige spørsmål om sletting av Google-historikk
Jeg vil lagre passordene mine, men slette alt annet. Hvordan kan jeg gjøre dette?
Hvis du sletter alle Google-dataene dine, er det mulig å fjerne merket for alternativet under Tøm nettlesingsdata for å slette passord. Men hvis du vil ha mer sikkerhet, kan du bruke en nettleserutvidelse som Last Pass for å lagre passordene dine på et sikkert sted.
Som Google eller Chrome kan Last Pass automatisk fylle ut passordene dine ved å lagre disse passordene for deg.
Kan jeg stenge Google-kontoen min permanent?
Ja. Hvis du ikke lenger er interessert i å bruke den, kan du slette Google-kontoen din permanent .
Hvis du besøker Google-kontoens nettside , kan du klikke på alternativet for å laste ned alle dataene dine og slette hele Google-kontoen din og alt som hører med.
Husk at å utføre denne handlingen vil fullstendig slette all din Google-relaterte informasjon. Denne prosessen inkluderer å miste alle Google-dokumenter, e-poster, kontakter osv. Hvis du bruker en Android-enhet, må du opprette eller bruke en annen Google-konto for å få tilgang til mange funksjoner og sikkerhetskopiere enheten.
For å aktivere batteriprosent i oppgavelinjen i Windows 11, åpne Innstillinger > System > Strøm og batteri og slå på batteriprosent-bryteren.
Du kan nå laste ned Windows 11 24H2 Tiny11 ISO for å utføre en ren installasjon eller en oppgradering på stedet uten bloatware eller unødvendige funksjoner.
For å sjekke om Windows 11 25H2 er installert, åpne Innstillinger > System > Om og bekreft versjonsnummeret. Eller bruk winver-kommandoen.
Du kan bruke PowerShell med den eldre blå bakgrunnen på Windows Terminal – slik gjør du det ved hjelp av settings UI og settings.json.
For å reninstallere Windows 11 25H2, last ned ISO-filen, opprett en oppstartbar USB, start installasjonen, velg Installer Windows 11 og fullfør OOBE.
Bygg 26200.5722 (KB5062669) for Windows 11 25H2 i utviklerkanalen med nye funksjoner, endringer og rettelser. Versjon 24H2 får bygg 26120.5722.
Microsoft lanserer Patch Tuesday-oppdateringen for august 2025 med endringer og rettelser for Windows 10.
WhyNotWin11 er bedre enn Microsoft PC Health Check-appen for å fortelle deg hvorfor PC-en din ikke kan kjøre Windows 11, inkludert TPM 2.0 og CPU-støtte.
For å finne PC-ens BitLocker-gjenopprettingsnøkkel på Windows 11 (eller 10), åpne Microsoft-kontoen din på nettet og bekreft gjenopprettingen på Enheter-siden.
Firefox 148 legger til en enkelt bryter for å deaktivere alle AI-funksjoner, noe som fremhever hvordan Microsoft Edge fortsatt mangler en enkel måte å slå av Copilot på.




















