Hvis du ønsker å slette all data fra Nintendo Wii, kan du gjøre det fra menyene til systemet. Ved å utføre disse trinnene vil systemet formateres og alt settes tilbake til fabrikkinnstillingene.
1. Slett Wii Shop Channel Info
Det anbefales at du fjerner Wii Shop Channel-informasjonen først og deretter formaterer systemminnet hvis du overfører eierskap eller selger Wii-konsollen. Ellers vil den nye eieren ha tilgang til din personlige Wii Shop-konto og kjøp. For å gjøre det, følg disse trinnene først.
Velg " Wii Shop Channel " fra hovedmenyen.
Velg " Start ".
Fra Wii Shop Channel-menyen, velg " Settings ".
Velg " Fjern Wii Shop Channel Account ".
Velg " Fjern " for å bekrefte fjerningen.
2. Formater system
Fra hovedmenyen velger du Wii- ikonet nederst til venstre på skjermen.
Velg " Wii Settings ".
Klikk høyrepilen 2 ganger for å komme til den tredje siden av Wii-innstillingene
Velg " Formater Wii System Memory ".
Bekreft ved å velge " Format ".
Nintendo Wii vil da ta et øyeblikk å slette seg selv og gå tilbake til fabrikkinnstillingene.