Megosztott lista létrehozása a Microsoft To-Do alkalmazásban:
Kattintson az „Új lista” elemre a Teendők oldalsávon, és nevezze el a listát.
Kattintson a lista fejlécének jobb alsó sarkában található személy ikonra a „Listamegosztás” előugró ablak megnyitásához.
Küldje el a megjelenő linket azoknak, akiknek csatlakozniuk kell a listához.
A Microsoft To-Do támogatja a megosztott listákat, amelyek lehetővé teszik több felhasználó együttműködését a feladatokon. A megosztási eljárás meglehetősen egyszerű, mivel a To-Do egyszerű hivatkozásokat használ a listákhoz való hozzáféréshez.

Bármely meglévő feladatlistát megosztott listává alakíthat. Válassza ki a megosztani kívánt listát, és kattintson a lista fejlécének jobb alsó sarkában található személy ikonra. Ekkor megjelenik a „Listamegosztás” előugró ablak.
![Megosztott listák létrehozása és használata a Microsoft To-Do alkalmazásban]()
Kattintson a kék "Meghívó hivatkozás létrehozása" gombra, hogy létrehozzon egy linket a listához. Most már elküldheti ezt a linket azoknak, akikkel meg szeretné osztani a listát. Bárki, aki hozzáfér a linkhez, megtekintheti és szerkesztheti a listán szereplő elemeket. A To-Do szolgáltatásba be kell jelentkezniük Microsoft-fiókjuk hitelesítő adataival, hogy a To-Do nyomon tudja követni a használatot és megjeleníteni tudja a felhasználóneveket.
![Megosztott listák létrehozása és használata a Microsoft To-Do alkalmazásban]()
Miután egy személy csatlakozott a listához, megjelenik a neve a „Listamegosztás” előugró ablakban. Hozzáadhatnak, szerkeszthetnek és megtekinthetnek feladatokat, így Ön együtt dolgozhat a To-Do-n belül. A To-Do támogatja a feladatok hozzárendelését is a listán szereplő felhasználókhoz, így nyomon követheti, hogy ki dolgozik az egyes tételeken.
![Megosztott listák létrehozása és használata a Microsoft To-Do alkalmazásban]()
A lista megosztásának leállításához térjen vissza a "Lista megosztása" előugró ablakhoz, és kattintson a "További beállítások" gombra a képernyő alján. Itt elérheti a meghívó hivatkozást, és opcionálisan letilthatja, hogy megakadályozza új személyek csatlakozását. Az oldal alján talál egy „Megosztás leállítása” gombot. Kattintson rá az összes harmadik fél felhasználó hozzáférésének visszavonásához, és a listát visszaállítja a fiókjában lévő szokásos teendők listájára.