Jotta voit parhaiten synkronoida tiedostosi Microsoft Teamsissa OneDriven avulla, sinun on tehtävä seuraavat:
Varmista, että OneDrive on käytössä laitteissasi
Siirry Tiedostot-välilehteen
Valitse Synkronoi
Microsoft Teams on loistava tapa kommunikoida ihmisten kanssa työpaikalla. Viime aikoina Teams on lisännyt useita hienoja toimintoja, mukaan lukien mahdollisuus vastata tiettyihin viesteihin ensi kuusta alkaen .
Kun käytät Teamsia Windows 10:ssä, voit olettaa, että tiedostosi synkronoidaan automaattisesti kaikkialla, missä Microsoft Teams on asennettuna. Tosiasia on, että sinun on suoritettava yksi ylimääräinen vaihe varmistaaksesi, että tiedostosi synkronoidaan Microsoft Teamsissa kaikilla laitteillasi. Kun haluat pitää tiedostot valmiina Teamsin avulla, sinun on varmistettava, että tiedostosi on varmuuskopioitu OneDriven avulla. Tässä on mitä sinun tulee tehdä.
Varmista ensin, että OneDrive on asennettu kaikkiin laitteisiin, jotka haluat synkronoida. Jos sinulla on ilmainen Microsoft-tili tai Microsoft 365 -tili , sinulla on jo pääsy OneDriveen. OneDrive on SharePoint- sivusto, ja Microsoft Teams tallentaa kaikki tiedostosi omistetuille SharePoint-sivustoille.
Jotta voit synkronoida tiedostosi Microsoft Teamsissa, sinun on tehtävä seuraavat:
1. Siirry Tiedostot- välilehteen ja valitse Synkronoi .
2. Täältä avautuu OneDrive-valintaikkuna, kun Teams muodostaa yhteyden OneDriveen tiedostojen synkronoimiseksi. Jos olet jo määrittänyt OneDriven, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jos ei, sinun on määritettävä OneDrive-tilisi.
3. Jos OneDrivea ei ole määritetty, sinua pyydetään määrittämään se. Jälleen voit käyttää Microsoft 365 -tiliäsi tai omaa henkilökohtaista Microsoft-tiliäsi Teams-tiedostojen varmuuskopiointiin.
Huomaa, että jos määritit kaksivaiheisen todennuksen Microsoft 365 -tilillesi tai organisaatiosi määritti sen, sinun on hyväksyttävä sisäänkirjautuminen joko Microsoft Authenticator -sovelluksella tai tekstiviestillä.
![Microsoft Teamsin tiedostojen paras synkronointi laitteeseesi OneDriven avulla]()
![Microsoft Teamsin tiedostojen paras synkronointi laitteeseesi OneDriven avulla]()
4. Kun annat Microsoft 365- tai Microsoft-tilisi käyttäjänimen ja salasanan, OneDrive-tilisi kansio määritetään automaattisesti. Oletuksena OneDrive-kansiosi nimi on seuraava:
Käyttäjät\[käyttäjänimi]\[organisaation nimi]\[Tiimi - kanava]
Jos haluat muuttaa kansion sijaintia, valitse Vaihda sijainti ja valitse toinen kansion sijainti.
5. Kun tilisi on määritetty, OneDrive selittää sinulle OneDriven perusteet ja voit valita, lähetetäänkö OneDrive mobiililaitteellesi nyt tai myöhemmin, niin olet valmis. Valitse Avaa OneDrive-kansioni, niin OneDrive-kansiosi avautuu laitteellesi.
![Microsoft Teamsin tiedostojen paras synkronointi laitteeseesi OneDriven avulla]()
![Microsoft Teamsin tiedostojen paras synkronointi laitteeseesi OneDriven avulla]()
Nyt kaikki muutokset, jotka teet laitteellasi mihin tahansa Microsoft Teams -kansiossa oleviin tiedostoihin, synkronoidaan automaattisesti takaisin Teamsin tiedostoihin. Lisäksi kaikki Teams-kanavasi jäsenet, jotka tekevät muutoksia tiedostoihin, synkronoidaan myös laitteeseesi.
Aina kun työskentelet offline-tilassa, Teams-tiedostot synkronoidaan, kun palaat online-tilaan. Muista, että tiedostojesi synkronointi Teamsissa toimii vain yhden kanavan kanssa kerrallaan, joten jos haluat synkronoida tiedostoja toisesta Teams-kanavasta, sinun on suoritettava tämä prosessi uudelleen.
On myös tärkeää huomauttaa, että jos poistat synkronoidut tiedostot laitteesi OneDrivesta, ne poistetaan myös Teamsista. Jos haluat välttää Teams-tiedostojen vahingossa poistamisen tai jos sinun ei enää tarvitse päästä käsiksi kyseisiin tiedostoihin laitteessasi, sinun on lopetettava laitteesi OneDrive-kansion synkronointi.
Sinun tarvitsee vain siirtyä laitteesi OneDrive-asetuksiin napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella OneDrive-kuvaketta ilmaisinalueella, siirtymällä kohtaan Ohje ja asetukset ja sitten Asetukset kuvan mukaisesti.
![Microsoft Teamsin tiedostojen paras synkronointi laitteeseesi OneDriven avulla]()
Etsi Tili- osiosta synkronoitava Teams-kanava ja valitse Lopeta synkronointi ja valitse OK . OneDrive-vahvistusikkuna avautuu vahvistamaan, että haluat lopettaa tiedostojen synkronoinnin.
![Microsoft Teamsin tiedostojen paras synkronointi laitteeseesi OneDriven avulla]()
Kun olet varma, että haluat lopettaa synkronoinnin, valitse Pysäytä synkronointi, niin tiedostot eivät enää synkronoidu Microsoft Teamsissa olevien tiedostojen kanssa. Tästä eteenpäin tiedostoihin tekemäsi muutokset eivät näy verkossa Microsoft Teamsissa. Voit nyt poistaa kansion laitteestasi, eikä sinun tarvitse huolehtia tiedostojen poistamisesta Microsoft Teamsista.